Honda Elite klocka batteribytejag har ägt en Elite 250 och precis köpt en 150 Deluxe.

En av de första saker som alltid behöver fixas är klockan i instrumentbrädan.

Det är konstigt men jag tycker att ha en dash klocka är ett mycket bekvämt element av ridning en modern skoter.

Men sedan på eliten den drivs av en separat klocka batteri när jag fick tag i skoter det var alltid död.

Det finns några bra webbplatser där ute men jag hoppas att se mig göra processen kommer att göra det lite tydligare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Uppgradera chockerna på en Honda elit

först, måste jag säga att någon uppgradering av din skoter eller reparation för den delen om gjort felaktigt eller med fel delar kan vara mycket farligt. Så rekommenderar jag att ingen göra denna konvertering. Nu på med den instructable...Jag hade lä...

Sonicare Elite 7300 - batteribyte

detta kommer att visa dig hur man byter det interna batteriet på din Sonicare Elite 7300. Efter att ha min 2: a en tärning på mig inom 3 år listat jag ut hur man rippa det isär och fixa det.Steg 1: demontering Den första delen av demontering elite 73...

"Quicksilver" Retro-framtida Scooter från apparater och metallskrot

ända sedan jag var liten har jag alltid älskat gamla skotrar. Men jag har aldrig riktigt velat ha ansvaret för att upprätthålla en "vintage" maskin. Jag har alltid trott på mig själv, "varför inte kan vi ha den bekvämlighet och tillförlitli...

Titta på batteribyte: Ändra en klocka batteri enkelt utan verktyg

snabb och enkel metod att ändra en klocka batteri med en platt skruvmejsel, som inte alla har tillgång till horologist verktyg. Detta kommer att fungera för de flesta armbandsur, seiko, casio, g shock etc automatiska klockor kan ha en skruv som inte...

Bygga en cykel: anpassad Honda Hobbit Moped

Jag köpte en 1981 Honda Hobbit ett tag tillbaka, en rolig liten kvarleva från en oljekriserna före min tid. Jag förväntade mig att rida den i ett år eller två, spara en massa pengar på gas, och göra det en lil snabbare. Jag föll snabbt ner i kaninhål...

Byta avslutande arm bussningar på min honda civic!

Min 1999 civic ek3 har haft sin avslutande arm Bussning knäckt för över ett decennium. Dags för byte!Den Honda xtractor tool är obligatoriska för det här jobbet. För varje sida, togs 6 bultar bort. Uttag behövs 10mm för abs kabel, 12mm för handbromse...

Honda rebel 125 upgrads honda cb125tdc motor ombyggnad med några mods

med denna steg för steg im kommer att berätta hur du uppgraderar rebel motorn från dess standard 11 hk till ca 19-25 hpDetta är inte så enkelt som att sätta en big bore kit på detJag kommer att berätta vad du behöver och vilken sak att uppgradera på...

Återförslut din Honda-återförsäljare

detta är en uppsättning instruktioner att återförsluta Honda 4 cylindrig motor distributörer, inte alla Honda återförsäljare kan omplomberas, till exempel alla 2.3L motorer i 98 till 02 Accord och Acura CL engångsförslutning samt vissa tidigt 90-tal...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

3D tryckta ordet klocka

Tanken bakom detta projekt var att göra en ordet klocka som skulle vara lätt att bygga, så att jag kunde få några av dem.En av de mest tidskrävande delen av att göra en Word Clock bygger "ljus brunnarna" som separerar ljuset för varje ord, och a...

3D tryckt disponibel bestick klocka (efter Samuel Bernier design)

jag såg nyligen denna Instructable av Samuel Bernier och jag älskade utseendet på det så jag var tvungen att gå vidare och göra det själv... 3D-tryckt version (inte plasticware... men jag kunde: D)Material:klockanplasticware (ca 15mm bred på handtage...

En kul "Andra-ser" klocka

något att göra under en tråkig helg.Första att hitta är en vanlig billig batteridriven klocka, ca 200mm i diameter, eller torg.Det finns inget riktigt kritiska om vad som krävs; även om "en bra titt på en liknande typ av klockan för att se hur händer...

En ny klocka ringa

ikväll min fru kommentera decennier gamla klockan har vi eftersom vi har varit gifta (20 år). Detta, som jag förstörde en gammal telefon att rädda växlarna och andra intressanta delar. Så började jag tänka... Hur uppdaterar jag slå av den gamla klock...

En nedräkning klocka med LED

dessa är några korta anteckningar om en "Countdown klocka" byggde jag 10 år sedan för Y2K, klockan är 4 fot torget framifrån. Det är cirka 4 inches tjock, och körs på en inbäddad mikrokontroller. Varje Segment är tillverkad av ca 20 x 10mm lysdi...

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Flygplan Instrument klocka

Jag älskar flygplan och för att få lite mer av det i mitt liv jag beslutat att göra en klocka från en gammal fartmätare.Steg 1: Saker som behövs flygplan instrument (min pappa ersatte sin instrumentpanelen för några år sedan och detta var kvar över....

Alps klocka

Hej alla,Igen är jag här med ett nytt projekt, denna gång jag gjorde det medan jag deltog i en träbearbetning och design kurs, så jag hade nya maskiner till mitt förfogande, vilket var bra.Mitt huvudsakliga syfte på kursen var att prova nya verktyg,...

Fantastiska binära kalender och klocka med månen fas i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt med fler funktioner än min binär klocka som du kan se också på min en annan Instructables.Huvudtanken är att tillämpa i en enkel LED Matrix Display en massa funktioner, inklusive en komplett månadskalender med dag, mån...