Honungskaka Hexagon hyllorTitta på FULL tutorial ovan.

Lätt hyllor för $5!

Material:

Popsicle pinnar (jag använde omkring 250 totala för att bygga dessa 2 hyllor)

Superlim

Wood fläcken

Markör

Papper

Pensel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hexagon hyllor från gamla staket brädor.

Mitt barnbarn ville några hyllor för att visa sina samlingar, och vi kom upp med idén att använda gamla staket cederträ göra dessa hexagon hyllor för honom. Detta instructable förklarar hur vi gjorde dem.Material:4 tum ceder fence stavarna. Dessa kom...

Beehive hyllor

Denna teknik använder maskeringstejp för att "klämma" när limning gerade fogar. Dess en mycket användbar teknik om du behöver ansluta till något med mer än 4 sidor där klämmor inte fungerar. Ratchet remmar också fungera men är mer expencive.Jag...

Hexagon vägg rum makever

Jag absolut älskar hexagoner, är de inte en sådan underbar form? De tessellate bara så bra.Jag har velat göra detta projekt för ungefär två år, och aldrig hade projektet tänkte ut tillräckligt, eller hade tid eller motivation att göra det. I somras b...

Skruvlös Hexagon tabell med hjälp av 3D-utskrifter

Välkommen till min DIY handledning för att göra en skruvlös hexagon tabell. I denna tutorial, ska jag vara visar och förklarar steg för steg hur man ska uppnå detta unika tabellen.Saker och färdigheter du behöver:Kvast pinnar diameter 24mm, att föred...

Plywood Hexagon lampa

Göra denna hexagon lampa i 11 enkla steg!#stadslabrotterdamSteg 1: Du behöver: HammareTrälimSuperlimNaglarSkruvarnaSkruvmejselHandborrLinjalenSandpapperMagnetBit metallGlödlampa E14 + sladdGlödtråden för 3d-skrivare (jag använde vita PLA 1,75 mm)Popp...

3D tryckt fönstret rutan Fan hyllor

Box fans är min gå-till kylning för varma sommardagar. Det irriterande är att göra dessa stativ av windows till ger optimal luftflöde från utanför. Jag gjorde dessa 3D tryckta flyttbara fönster hyllor att sätta min box fans perfekt vid fönstret utan...

1 Uber-hylla och 2 CD/DVD/surround högtalare hyllor från 2 x MAVAS

jag ville ha en hylla som skulle passa min TV, surround förstärkare, mitthögtalare, DVD spelare, PVR, subwoofer, vardagsrum PC, SEGA Mega Drive II, PS2, PS3 och min flickväns Wii.Ingenting på den lokala IKEA hade helt rätt. MAVAS handlade om det närm...

Hexagon afghanska

jag gjorde denna afghan med Paton klassiska merinoull. Det har över 300 hexagoner, varje hexagon har 3 olika färger och varje hexagon har ett annat färgschema, mäter cirka 50" bred och 70" lång. Jag brukade grå sy hexagoner tillsammans och sedan...

Vackra Up-Cycled hyllor

vi köpt en ny bar för vårt hus, så vi sålde vår gamla en som var en handgjord craigslist köpa. Damen som ville köpa det sa hon ville överraska maken när han återvände från en distribution och kunde vi inte hålla det för henne fram till 15. Vi sa viss...

Svävande hyllor för mamma

Min mamma kom till mig och ville ha några floating hyllor för hennes vardagsrum. Hon såg några på en Youtube-video och sa de skulle vara lätta att göra (de var inte). Jag gick med på att hjälpa henne för en födelsedagspresent till henne :-)Jag tycker...

Tunnband hyllor

En plats för alla de små Lego människorna!Denna lilla hylla startade som ett projekt jag gjorde för ca 3 år sedan (jag skulle koppla till originalet men det är borta nu). Jag såg en av dessa Anthropolgie mirror hacka och trodde jag kunde göra en med...

Awesome svävande hyllor

Här är min awesome svävande hyllor som jag utformat och byggt som min nya nöjescentrum. För detaljer om hur man bygger dem se min Instructable: Awesome svävande hyllor....

TV-Lift skåp - hyllor

vår TV lyft skåpet som anges här fortfarande fungerar bra. Jag ville lägga till hyllor ovanför lyft skåpet så att när TV: N är i nedfällt läge, vi kan se våra familjebilder och visa vår boksamling. Hyllorna kommer också fungera som en plats för våra...

Betong Hexagon anläggningen potten

Jag flyttade nyligen in i en lägenhet, större mängden utrymme slutligen tillät mig att sätta några fina växter runt huset. Jag plockade upp en fin palm från Ikea men kunde inte hitta en pott som jag gillade. Jag har alltid velat göra något med betong...

Miss La Sen hexagon lotus lykta

Göra en hexagon lotus lykta att fira den viktigahändelser.Steg 1: Ladda ner mönstret för formuläret lykta. Skriva ut i A3-papper.Steg 2: Hämta mönstret för Miss La Sen formen. Skriva ut den på A4-papper.Steg 3: Klipp rektangeln på tjockt skum, 5mm tj...

Bin lagring hyllor (det enkla sättet)

detta instructible är för att bygga lätt billiga lagerhyllor för 18 gallon plast lagringsbehållare. Jag uppskattar kostnaden är $40-$45 för material och ungefär $70 för lagerplatserna.För er som är intresserade av lite bakgrund ska jag ge det till di...

Box hyllor

dessa box hyllor är en hyllor lösning för vanligen stora lådor som bankirer lådor samt lådor brukade paketet mängder av papper i kopia butiker.Nöden är sådan mor. Jag är säker på att andra har samma problem. Jag är bara förvånad inget fanns för att g...

DIY RUSTIKA pall trä hyllor

Lo' och se, DIY rustika hyllor! Detta är först av många projekt som vi kommer att visa er.Detta är en bra start på vägen till crafty självtillit (fortfarande bör du lita på vissa material dock). Vi byggde dessa hyllor med pall trä, men det betyder in...

I Stud hyllor

jag nyligen flyttade och började packa upp mina verktyg, bara för att upptäcka bristande hyllor. Min shed är tillräckligt rymlig för att utföra arbete, men traditionella hyllor skulle äta i utrymmet oerhört.Detta är på inget sätt ett helt nytt koncep...