How to Deal with Laptop/Notebook OverheatingLaptop overheating can cause severe damage. Plötslig avstängning misslyckanden eller slumpmässigt visasende avskärmer av död kan innebära att du kväva din bärbara dator. Min förra bärbara bokstavligen smält på min säng som jag spärrade upp sina kylfläktar på min kudde.

Dyrt (och tidskrävande) lektionen lärde mig att respektera lilla öppningar inbyggd i botten och sidor av alla bärbara datorer.

Snarare än köper en av många fina anteckningsbok står tillgängliga på marknaden, jag väljer att hacka min befintliga veggie rack/tray och detta har blivit den mest bekväma uppfinningen någonsin för "vegging" med din bärbara dator på soffan eller i sängen.

Jag kallar det mitt knä-paus - det är en svalare knä Ställ för bärbara datorer och jag kan inte leva utan mig.

De är så lätt att göra (få din mor eller frus ok stormade in i köket och kapning hennes vegetabiliska rack).

Jag hoppas du gillar er lika mycket som jag älskar min!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultra Portable Microfiber Screen Cleaner (laptop/notebook)

jag är van vid att förlora många av mina verktyg och sådant, så tanken slog mig varför inte göra en laptop Ultra Portable Microfiber skärm renare som passar i till min pc-kortplatsen. Denna idé kan tillämpas till alla pc-kortplatsen på vilken bärbar...

How to Propose with a Fortune Cookie

Looking for a unique way to "Pop the Question"? Då måste man prova denna idiotsäkra fortune cookie recept. (cookie recept inspirerade av mamma 's som think.com) Medan jag inte kan garantera att du får ett "ja", kan jag garantera att du...

Så byggde jag en billig laptop bricka för min lastbil

jag älskar min Toyota Tacoma pickup. Det är den perfekta bilen för mig. Jag gör en hel del resande i det. Jag går också till en hel del egendom försäljning och auktioner i den. Det finns massor av last utrymme i ryggen för de saker jag köper.Jag bär...

Bygga en bärbar dator svalare!

Bärbara datorer CPU och GPU överhettning mycket ibland, och om du inte vill att watercool, kan du lägga till fans! I detta kommer jag att visa dig hur du gör din egen laptop cooler! Du behöver följande:WireDatorfläktarNågon form av byggnadsmaterial (...

Stop Motion-animering med efter påverkar!

Stop Motion är ett bra och roligt sätt att skapa animering. När brutit ner kan det vara mycket enkelt. Med den här guiden får du lära dig att skapa en enkel kort animationssekvens. Samt hur man arbetar med filter och tid.Fäst videon visar den slutlig...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

The ULTIMATE Guide till att förlora vikt & bygga muskler

först och främst vet dina motiv, varför skulle jag vilja att passa?Det finns flera skäl:Må bra (fysiskt och psykiskt)Ser bra utFörlora fettHar mer styrka och maktGöra något kulÖka din sport prestandaÖka din muskel massaÖka din livslängd och livskvali...

Arduino 8 AC Outlet (plug-in) Timer / Vampire Killer

En enhet som ständigt använder makt, även när inte i använda benämns ofta som "Vampire" anordning, eftersom det alltid suger kraft.Saker som mobiltelefon laddare, iPod/iPad/iPhone laddare, Laptop power supplies/laddare etc. är de vanligaste exem...

Bygga ett soffbord idegran

Jag bestämde mig för att jag skulle bygga ett soffbord som jag har gjort lite av träslöjd under det senaste året, främst smycken lådor och vissa grundläggande hyllor, och trodde det skulle bli ett bra projekt att utveckla mina kunskaper. Jag hade urs...

Bygga en Foamcore CNC maskin

bygga en billig CNC maskin i ditt kök, för under $120, med hjälp av verktyg kan erhållas på din lokal konst och järnaffärer.Detta projekt syftar till lägre bottenvåningen av CNC maskinkonstruktion. Man använder foamcore - ett lätt att arbeta med och...

En annan laptop stand (otro soporte para notebook)

Por favor, vea una mejora en Mi notebook tiene un problemita: la pantalla parpadea en ratos (arreglado en böter de setiembre 2010, era un contacto flojo). Pero me han dado cuenta de que si la abro todo lo que da, el defecto minskar.Pero entonces mig...

Hemgjord notebook stand med låda och en laptop kylning

Ställ för bärbara datorer med låda och en laptop kylning...

Enkel Laptop kylare / Stand / sättsteg / Notebook Nubbies gratis gjorts på Techshop

din bärbara dator blir hett på botten? Om så är fallet kan du enkelt göra vissa laptop nubbies som kommer att hålla ditt system igång smidigt. De är robusta för.Jag gjorde dem på Techshop med skrot trä som var om på lagerplatserna.Vad du behöver = en...

Billig laptop stand / Notebook till skrivbordet Converter

tycker jag själv använder min laptop under lång tid. Det blir obehagligt efter ett tag. Tangentbord och skärm bör helst vara åtskilda för att minska neckstrain under långvarig användning. Om du är en heltid laptop användare, föreslår jag att du bygge...

How to make stickers with your hands

1) .välja dekal eller stencil som du vill göra.2) .print det på ett papper, en enkel paper.with den storlek som du vill göra dekalen.3) .put papperet att u redan skriva ut det på vinyle papper och fixa det på det med en tejp.4) tar en penna och rita...

How made a car with video CD

Hej är jag abbas poryazdanpanah jag gör denna bil med delar av bortskämda av video-CD det flytta på marken och på vattnet också denna bil har ett vapen Laser som jag gör det med bortskämda dator. det rör sig med kontrollSteg 1: Vapen Laser Jag gör bi...

How To Sew a Lined Pouch with a Zip

En snabb och enkel handledning för att sy en fodrad påse med blixtlås.Jag har gjort så många av dessa jag inte kan räkna dem. De är så bra, och gör perfekta presenter....

How to manipulate image with Gimp 2.8

Hej, detta är handledning hur man manipulera bilden med Gimp 2.8 programvara, kan du hämta gratis på http://www.gimp.org/, detta är ett enkelt sätt till manipulation bildbehandlingsprogram, kan du maskera bilden med en annan bild, och detta ett prov...

Ergonomiska Laptop Stand görs från en klädhängare

Hej mitt namn är Tully GehanJust nu jag bor i Peking och planerar att gå till Taiwan i några månader. Så är jag inte alltför intresserad av att köpa mycket mer möbler. Men jag märker att laptop-skärmen att vara ganska låg tenderar att göra mig puckel...