Hund, få soffan!jag har varit oändligt irriterad med min hund att komma på soffan. Även om jag kan hålla henne upp i soffan när jag är hemma, hon fortfarande får på soffan när jag är borta. Ange enhetens hund motbjudande. Jag designade denna enhet att arbeta hela dagen lång. Under dagen kommer det låta en högt larm medan vibrerande, för att förhoppningsvis och ofarligt, skrämma hunden utanför soffan. Under natten jag vill inte höra larmet men jag fortfarande vill inte hunden på soffan, så det bara vibrerar, på ett sätt som är irriterande för min hund. Material som inte är exotiska, faktiskt, jag hade alla dessa saker ligga runt huset. Kan börja!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hund soffan Protector

Hej alla! I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en enhet som sätter igång ett litet larm när din hund hoppar upp på soffan. Min hund är så lat att hon förmodligen inte skulle få ändå, men för vanlig hund, bör det inte vara ett pro...

Lastpall hund bädd

Jag byggde en drottning storlek säng och sänggavel från den följande läraren.När jag tittade ner och märkte att jag hade gott om rester kvar för att göra min nya valp (paket) en miniatyrversion av min säng. Jag hade inte alla verktyg till korrekt pla...

Hund Kennel End tabell

Jag finner att typisk hund kennlar inte är mycket mode medvetna och inte riktigt smälter inredning. Att ha en hund är en tillräckligt bra påminnelse om att du har en hund. Och eftersom vi har en hund (som måste sova i en bur på grund av hennes omättl...

Osynliga hund tränad

Med en trycksensor, ledde och högtalare kan du förvandla din Pi i enosynliga hundtränare som tränar din hund att gå av i soffan. När hunden sitter i soffan, får led blinkar och hunden kommandot "Get off soffan". När hunden får iväg soffan kommer...

Bortskämda hund sängar

så jag gjorde dessa galna hund sängar i hopp om att om hundarna hade riktigt mysigt sängar, de skulle stanna ur sängen! Jag har en hund som är en nester av naturen, och gillar att krypa upp. Den större hunden är en soffa svin! Så försökte jag göra ho...

Sällskapsdjur hårborttagning trick: befria ditt hus av djurhår för mindre än $10. Billiga life hacks för att rensa upp hund och katt hår.

Denna guide är att ge dig snabba tips om rengöring upp att pesky sällskapsdjur hår runt ditt hus. Alla bör kombineras med regelbunden förebyggande rengöring som damma, sopa, moppning, dammsugning och ersätta VVS filtret.Det sista steget är egentligen...

Hur att hitta rätt hund rasen för dig!

De flesta familjer har eller kommer att ha en hund någon gång i sitt liv. Är att välja en hund så enkelt som att hitta beroende på vilket som ser den sötaste? Nej, det finns många viktiga aspekter som man bör titta på när hitta en hund. Detta kommer...

Hur till tåg din hund ordentligt

Mest sällskapsdjur egendomsrätt kommer någon gång uppleva en sällskapsdjur med en okrossbar anda. Min första hund ville inget annat än att lyda och inlärda kommandon och tricks med lätthet. Min andra hund, dock skulle göra något sådant. I detta instr...

Hur man Crate tåg din hund

När vi först fick vår hund, regn, hade hon några ganska dåliga beteendemässiga problem. Hon hade loppor och maskar och hennes förra ägare lämnade henne inlåst i en bur i 14 timmar om dagen. På grund av detta hade hon några allvarliga separationsånges...

T Shirt hund leksak med boll

Steg 1: IntroSom mänsklighetens mest lojala och ståndaktiga vän delar hundar många egenskaper med människor. Både förstå stämningar av de omkring dem, båda njuta av sova på sängen, och både hundar och människor hamnar i trubbel när de är uttråkade. M...

Hur till hålla din hund från tugga din fjärrkontroll

trött på ditt husdjur stjäla din enda källa till R & R att hitta det skrynkligt till bitar i din bakgård eller under din filtar i din säng?trött på att förlora den jäkla fjärrkontrollen i soffan?trött på att bråka med din make om som lämnat det där?J...

Hund säng med flyttbar filt

jag lärde mig hur man syr förra månaden, enbart för att jag ville göra hantverk rättvis tabell omslaget av jessyratfink och hur man gör "gröna" snabbare duster täcker av craftknowitall. Tack jesyratfink och craftknowitall, detta är min 3: e lite...

Strumpa-katt hund leksak

Tidigare denna månad, gjorde jag mina döttrar varje en strumpa varelse, (en Sockoala som var tänkt för att vara en strumpa Nalle) och Sock-lättja. Du kan kolla in det Instructables här:Tja, den andra natten min yngsta var ute efter hennes strumpa-lät...

Bygga din egen hund hus

Detta var min allra första instructable. Jag diskuterade med ett projekt att bygga för en klass, när det slag av föll i mitt knä. Jag hoppas alla nybörjare och nybörjare hundägare både, njuta av det.Att vara en helt ny stolt valp ägare, tog jag de up...

Hur att träna och ta hand om en valp/hund

HejFör alla dem som har just snubblat på hur man tränar en valp, hoppas jag i förväg att det betters din kunskap på hundar och valpar i allmänhet. 2 veckor sedan fick jag en Cavoodle en sällskapsdjur från mina föräldrar. Tisdag den 19: e är 9 veckor...

DIY själv vattning hund maträtt

Här är ett enkelt sätt att hålla din hund maträtt eller skål full av vatten så han eller hon inte ska gå törstig! Nyligen jag var på järnaffären och hade en 4" PVC koppel i handen och hade en ah-ha nu! Jag insåg direkt hur jag kunde göra en själv vat...

Pall trä hund fruktskål stå

En vän till mig ville ha en monter för hennes hund mat och vatten skålar (hon äger en särskilt stökigt hund) så jag bestämde mig att göra henne till en av regenererade pall trä. Dess ett relativt enkla projekt att bygga och visade sig ganska bra (för...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

DIY hund bädd

Jag gjorde denna hund bädd för den nyaste medlemmen i vår familj Chase, det var en mycket snabb bygga med pine styrelser utvinns från en skip, styrelserna används vanligen för förpackningsmaterial på pallar som du måste sluta flytta runt som batterie...