Hur att förstöra Noobs

Av Sebastian

Se Steg
Relaterade Ämnen

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Hur att förstärka ljudet av telefonen 3 sätt

Hej telefon varje en i dag jag kommer att berätta de tre sätt att förstärka ljudet av din smarta absolut för gratis. Njut!Steg 1: Första sättet Du behöver:1. en tom Toalettpappershållare2. två tomma plastkoppar3. en telefonSteg 2:Först skär hela på v...

Hur att förstärka dina iPhone högtalare... med dina händer!

jag lyssnade på en låt en dag på en iPhone och inte har några externa högtalare, så jag kom med denna metod att öka en iPhone högtalare, med bara händerna.Steg 1: grepp Starta genom att hålla iPhone såhär. Du kommer att märka att högtalarna har först...

Hur att förstärka din röst!

i detta instructable jag visar dig hur du förstärker din röst med en mikrofon för dator och en dator!Steg 1: leveranser 1.A dator2.A mikrofon3. INGET ANNAT!Steg 2: Setup Om du inte har din mikrofon ansluten tar mikrofonen och infoga jack i den rosa i...

Hur att bygga din egen bur för hamster.

jag tror att burar för djur är för liten för att satisify deras behov av utrymme. Naturligtvis, vill jag bäst för mitt lilla husdjur... så jag bestämde mig att göra en plats där hon kan ha lite kul och också vara säkra.I detta instructable, jag komme...

Hur man gör en osynlig bokhylla (utan att förstöra en bok!)

Okej, detta har varit vad jag har ockuperat min tid med det förflutna dagen (Ja, mer som den senaste timmen) men jag gjorde en handledning om hur man gör en osynlig bokhylla, utan att förstöra en bok (eftersom jag älskar mina böcker dyrt).Så först, j...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Ett snyggt Trick om hur att dyka upp igen en CD

detta är ett trick som många redan vet, men bara i fall de inte jag postat detta.Skål!Steg 1: Samla material Behövs material för detta projekt är:1.) A repad CD2.) vit tandkräm (inte gel slag)3.) varmt vattenSteg 2: Skaffa Er' Dun! Först får du CD oc...

Hur att fånga en King Salmon

Det finns tre olika sätt att få ut fiske efter kung lax: med en professionell charterbåt, fiske längs en laxälv, eller att ha en vän eller vän till en vän som har en båt. Jag var nyligen turen att bli inbjuden längs den senare. Vi träffade på mörka h...

Hur att hänga en spegel

I detta instructable jag kommer att visa dig hur lätt det är att hänga en spegel. Hängande en spegel är ett super enkelt sätt att förändra ett rum och ofta göra ett rum ser större.Steg 1: Saker du behöverDu behöver bara ett par verktyg för detta jobb...

Hur att halvera de spar delarna av en Flexi Super 10 (om du är dum nog att försöka)

eller - "hur man skära ner en Flexi Super 10 masten från en 3-delars X 1mtr till ett 6 X 500 mm - ish". Detta är för att göra det tillräckligt liten för att passa in i typisk bagage.Denna kite markerade början av power kiting på 1970-talet. Dett...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

Hur man gör en Vambrace när du inte vet hur att sy eller arbete läder

här är några anteckningar innan vi sätter igång:1.) för instruktioner om hur du väljer bra tyg, se början av min hur man gör en Brigandine artikel. Jag använde överblivet tyg från min brigandine, så två skulle matcha.2.) den kostym jag arbetade på be...

Hur att återuppliva en gammal motorcykel: spara pengar på Gas/bränsle! Billig resa!

Motorcyklar är mycket roligt. De kan också göra för billig och bekväm transport. Jag ska försöka beskriva några enkla steg för att återuppliva (bärgning) mest gamla motorcyklar. Du skulle inte tro hur många motorcyklar är ridit i 5-10 år och sedan ba...

Hur att upprätthålla / Immprove en lång sträcka relation.

Hej alla, dess mig Ethan här och alla jag ska göra är att försöka hjälpa dig, min kollega instructiblers. Nu kan du säga "Varför tror du jag behöver hjälp med detta"? Ja sir / lady (eftersom det finns några med intresse, inte att domaren.) du kl...

Hur att montera din egen Snowboard bindningar

montering snowboard bindningar på din snowboard däck är mycket lätt och ett bra sätt att förstå hur man kan anpassa och justera dina egna inställningar på eller av kullen.Visas i bilder är Rom 390 men processen är densamma för alla bindningarVerktyg:...

Nybörjarguide: Hur att sträng en Lacrosse pinne i 30 minuter eller mindre

Dessa instruktioner är för mäns lacrosse huvuden som innehåller tre fält positioner: Attack, mittfält och försvar. (Ledsen målvakter jag personligen aldrig har gjort en, ja jag vet det finns en målvakt stick i bilden). Efter att ha läst dessa instruk...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Hur att hitta hajtänder

bor du nära stranden? Älskar naturen? Är dina barn fulla av energi? Vill du få dem utanför att utforska, lära och få lite frisk luft? Kanske du letar efter lite kul på en budget? Är du enskilda med en törst att lära sig händer på? Eller har du helt e...