Hur att slå backhand som Rafael NadalSom King of Clay, vinna en slam på vardera av de 3 ytorna. Nadal måste vara en tennisspelare att komma ihåg. Och med förmodligen en av de bästa dubbelfattad backhand genom tiderna, vem skulle inte vilja en backhand som honom? :)

(btw killar jag fodrat fan men ändå älskar sin backhand).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att reparera kolumner som byggdes 1861.

Hej, jag heter Drew och jag jobbar på UW där några mycket gamla kolumner fick tyvärr att ruttna. Jag var snickaren som gjorde mycket av reparationen och gjort eller för många av de verktyg för att göra jobbet.Steg 1: borttagning För att lyfta de kolu...

Hur att klä upp som en ko

i år beslutat att klä upp som något som inte är skrämmande som en ko denna typ av ko dräkt är funky elegant och mysig inuti!Steg 1: Vad du behöver: 1. ko wunzie från primark/penneys2. ko tofflor eller toffel strumpor3. nagellack vit och svart penna n...

Hur att linda garn som en basa av din 3D skrivare

Garn inslagning kan vara en av de enklaste hantverk finns det, men vissa former är svårare att Linda än andra - mycket hårdare.Alfabetet har några lätt sådana (som "I") och det har några riktigt hårt sådana (som "B") men du kan ge dig...

Hur att ta "Fel" som en Champ

några år sedan, jag ansökte om forskarutbildning i klinisk psykologi. Jag fick avslag från varenda en som ont minst sagt. Genom året efter dessa avslag, insåg jag hur naiv jag var, men framför allt insåg jag hur man handskas med "fel". Ser tillb...

Hur att låta som en MLP-FIM ponny [2015]

Material: 1 röst 1 liten kunskap om musikröstliten kunskap om musikLåt oss komma igång! Detta är mycket lättare om du är en tjej eller en kille med en särskilt hög sångröst, men bli inte avskräckt. Det är ganska lätt att få göra detta.Steg 1: Steg 1:...

Hur att spela Bakugan som ett proffs.

HejVissa människor vet, deras var en Bakugan turnering ett tag tillbaka, händelsen var dubbad "Baku-con", jag är en av de mycket vinnarna i denna turnering, jag är den tredje plats mästaren på Bakugan, jag kommer vara med dig idag att visa hur m...

Hur att blanda kort som en trollkarl!

Har du någonsin velat utföra en kort trick? Det finns många saker du kan göra för att göra tricket mer imponerande men du måste behärska en grundläggande shuffle! Detta instructable går igenom den grundläggande bridge shuffle (kallas ibland skytteban...

Hur att hitta ut som tråd har makt i en USB-kabel

jag kollade ut @ TechshopSnabbt svar: röd och svartSteg 1: Först, du kommer att behöva hitta en begagnad USB-kabel, en multimeter och en X-acto kniv. (Du kan inte se, men röda och svarta kablarna är redan skalade, kan någon prövas före mig att extrah...

Hur att blanda kort

Min morfar visade mig hur man "fancy" shuffle kort när jag var 4 år gammal. Mina föräldrar hjälpte mig öva tills vid ålder 5, jag slutligen bemästrat det. (Tack pop) Min favorit sak om att investera då är att, som att cykla, mina muskler aldrig...

Hur att memorera snabbare vad du att studera

av oss tror att vår hjärna som superdator. När vad vi matar förblir allt liv lång...Ja jag är säker på dessa tips hjälper dig att lära dig snabbare...Steg 1: Introduktion Hej allaFolk gillar att skämta om att det enda du verkligen "lära sig" i s...

Hur man kasta ner som Marv av: grillar Inc.

Hur att kasta ner som geten och lära sig att skjuta som Curry.Steg 1: Skaffa några färska sparkarSteg 2: Skaffa din humle rättSteg 3: Lyssna på Jumpan av Drake och framtid att få hypeSteg 4: Hoppa som de verkliga 6 Gud.Steg 5: Plocka upp bollenSteg 6...

Hur att få din dator att se ut som windows Vista!

Just nu kommer jag visa dig hur att få windows xp att se ut som Windows Vista. så jag slår vad om några av er frågar... Vad är windows vista... väl har du hört talas om windows xp så det är supposily det bästa OS någonsin. Nu jag slår vad om några av...

Hur att vika en skjorta (Liberty tvätt som)

denna guide är skriven för att användas som ett träningsverktyg för nya Tvättservice skötare på Liberty tvätt: Oklahoma's Premier tvättomater. Men tänkte ju mer vi på det, bestämde vi oss för att det skulle vara kul att dela denna "insider scoop"...

Hur att göra ett verktyg som

liv utan verktyg är barbariskt. Men även enkla verktyg kan bli dyrt i landsbygdens delar av utvecklingsländerna. Importtullar bump kostnaderna upp högre än de är i staterna eller någon annanstans, och ibland bara låg kvalitet varumärken finns ändå.Så...

Hur att hitta, Hämta och kredit bilder som är gratis och lagligt

jag hantera flera Bloggar och jag försöker att lägga minst en ny artikel varje vecka. När jag känner mig inspirerad kan jag skriva flera och schemalägga dem för automatisk bokföring. Alltså, jag ofta söker gratis, och lagligt, bilder att lägga till m...

Två kemikalier som kan förstöra ditt liv EXTRA: Hur att hålla ett friskare hem!

Dag ska jag visa dig två vanliga kemikalier som kan förstöra ditt liv. Plus, jag kommer att hjälpa dig få ett friskare hushåll!Steg 1: Kemisk 1 BHT BHT, är en kemikalie som är känd att orsaka cancer och bidra till tillväxten av tumörer. Detta är sake...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Banken fiske för havskatt, hur att fånga havskatt från The Shore

Bank fiske eller fiske från land är en populär metod för fiske efter havskatt. Inte alla sportfiskare har tillgång till båtar men som verkligen inte begränsar din förmåga att fånga havskatt om du tar rätt strategi.Videon är allt om catfishing från st...