Hur du anpassar ditt verktyg på några minuter med Pop nitarSammanfattning: Hur du anpassar ditt verktyg bälte på några minuter med pop-nitar och en gammal bälte. Spara tid byggnaden genom att förbättra organisationen av bältet verktyg. Förhindra verktyg från att falla och vet exakt var man hittar dem genom denna teknik.

Jag blev nyligen inspirerad av en wranglestar video där Wranglestar (en populär youtube off-the-grid typ) gick igenom 10 hand verktyg nybyggare bör ha för grundläggande konstruktion. En av hans viktigaste verktyg är ett "lämpligt verktyg bälte".

Jag beundrade hur fint hans verktyg var organiserade och säkert på en Occidental läderbälte företag verktyg. Det finns även en kortplats för en hastighet kvadrat... lysande tänkte jag eftersom jag kunde tänka sig ljudet av släppa min hastighet square ännu en gång. Vad en tankeväckande design! Wranglestar's Occidental bälte är en stilig och funktionell bälte; Det skulle nog hålla mig en livstid men på denna punkt jag inte nog av mitt eget arbete att motivera kostnaden.

Så började mina hjul vända som jag tittade över min enda påse Sears verktyget bälte som jag plockade upp med en blandad massa verktyg från kijjiji. Jag kunde kanske använda mer pop nitar (se min andra pop niten instructable här) och att bättre utnyttja vad jag redan har? Jag släckte jag kunde, det tog bara några minuter och med rester från gamla projekt kostade mig ingenting. Här är hur jag gjorde det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du anpassar ditt skåp

din locker är ungefär som ditt sovrum. Du kan anpassa den som du vill. Här är några tips som du kan använda för att göra ditt skåp din egen.Steg 1: Locker tapeter Med faktiska tapeter är inte den bästa idén. Använda något som omslagspapper. Uppenbarl...

Hur du anpassar ditt rum

Steg 1: Ditt rum Vad är några saker du vill ha i ditt rum? Gör en plan och köpa eller göra saker att anpassa ditt rum! Här är några idéer.Steg 2: Idé 1: Beanbag stol Rum är en plats att koppla av och koppla av så bönor väskor är perfekta för slappa r...

Hur du anpassar ditt ljus

Steg 1: leveranser Vax papper - dollar storeSharpie tunn punkt markör - Walmart, online, i princip var som helstLjusFönSteg 2: Skriva eller design Ta din sharpies och skriva eller rita den design som du vill lägga på ditt ljus på vax papperSteg 3: vä...

Snow Ripper - rippa snö från ditt tak på några minuter. 1/2 snö rake - 1/2 Ripper / Cutter.

Enkelt ta bort snö från ditt tak.Efter att ha fått över 50 inches av snö är i vinter och du lik mig du gick till den lokala järnhandeln för att hitta en snö rake för taket. Bara för att få veta säljs de.Väl nödvändigheten är uppfinningarnas moder tvi...

Hur cook läckra paj på några minuter

Sedan antiken, har konditorivaror varit bland de mest populära desserterna av folket. I tidiga århundraden dessa desserter gjordes endast för viktiga firandet, och kvinnan som gjorde det var en perfekt hustru och värdinna. I våra dagar är det oftast...

Gör rad solpaneler på några minuter med en söt desktop Lamineringsmaskiner

jag vet vad du tänker. Det är skrivet över hela ansiktet. Du är allt, "Aww, man! Sitter jag här, redo för att göra en solpanel och jag har fått min kiselceller och EVA alla redo och väntar, men min dang unge bara kastade min lödkolv på glaset jag sku...

Så att jailbreaka iPhone på iOS 8.x på några minuter med TaiG?

Jailbreaking iOS 8 är lika enkelt som det blir. Lyckades jag jailbreak min iPhone 6 i knappt 5 minuter. Det finns minst två verktyg som du kan jailbreak. Jag använde TaiG jailbreak tog. Jailbreaking är helt gratis och lagligt. Du kan ta bort jailbrea...

Hur Chill någon Drink på bara 1 minut!

Här är en enkel handledning som lär dig hur till superchill någon dricka på bara 1 minut. Jag lämnat en video tutorial och i steg 2, kan du se vilka ingredienser du behöver! Ha det så kul!Steg 1: Titta på videoHur att kyla en Drink på 1 minut Här är...

Hur du anpassar en Arcade Stick

När på fighting spel turneringsscenen, finns det färre sätt att sticka ut än med en anpassad arkad pinne. Det visar inte bara hur hängiven du är, men det kan du visa upp vad du gillar, oavsett om det är din favorit karaktär, favorit TV-show, eller nå...

Hur du anpassar skateboard grip tape (laserskärare)

hur du anpassar skateboard grip tape (laserskärare)Dude! Laser fräsar regel. Bara att fråga någon som någonsin har varit till en Tech butik. Du kan enkelt etch och skär många material med laser cutter. Jag är bara att klippa i ett litet område... sku...

Hur man Instagram ditt bröllop

Dike gammaldags engångskamera knep på ditt bröllop, och gå med i det nya sättet att få dina gäster att din fotografer! Varför har 1 fotograf när man kan ha 100?Allt du behöver är dina gäster (beväpnade med deras rörlig telefonerna kamera), en laptop,...

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Hur att renovera ditt kök

Planerar att renovera ditt kök? Behöver fler tips och råd? Artikeln nedan innehåller användbar information om hur du renovera ditt kök och skapa en organiserad att-göra-lista.Steg 1: Överväga din BudgetDet första viktiga steget är att överväga hur my...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Hur man överlever ditt första natten i Minecraft

nya Minecraft? Väl kommer att jag visa dig hur man överlever ditt första natten i Minecraft.Steg 1: Skapa en värld. När du skapar en karta i Minecraft se till att välja överlevnad. Detta läge är för er som är intresserade av överlevande. Creative är...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Hur du anpassar någon yta med Vinyl

detta är en förklaring av hur du använder vinyl lakan för att anpassa alla ytor, som i detta fall är en papperskorgen. Detta instructable är en lätt att följa steg för steg-process för hur skyltning "ProtoTrash" kom att bli.Detta projekt var ins...

DIY, hur man gör hår lockar på några minuter snabbt och enkelt

Gör du vill curl håret men har inte mycket tid?I handledningen ska jag visa dig hur du kan göra det själv på några minuter.Steg 1: Hur till videoDet är en enkel och snabb metod och ditt hår kommer se så färsk från salongen. Dessa vågor av hår är gjor...

Hur du ändrar ditt standardspråk i Windows 10

Hur du ändrar ditt standardspråk i Windows 10. Denna video visar dig hur du ändrar ditt standardspråk på mindre än en minut.Steg 1: Kontrollera hur man ändrar det...