Hur du mediteratydligen en massa människor på Instructables vill lära sig att meditera. Så här är det. Meditationen instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man mediterar effektivt

jag har läst vissa instructables här på webbplatsen om hur du meditera, och jag hoppas att detta kommer att matcha de som redan har gjort ett gott intryck. Min avsikt är att ta fram praxis att meditera med alla dess fördelar. Jag måste säga att mitt...

5 avslappningsövningar koppla av ditt sinne i minuter!

jag hoppas att jag har delat en bästa video på instructables måste titta hela videonAvslappningsövningar från http://www.RelaxationMeditations.com får en gratis avkoppling meditation MP3. Lös upp stress med fem lätt avslappningstekniker du kan använd...

Hur man gör en Lego Man meditera!

Lego minifigur har en hel del begränsningar - det är om du börjar ta det isär... i slutet hade jag en tävling om Lego och den första som svarar rätt fick en 3 månaders PRO medlemskap gratis! ** avslutat, resultat och frågor är fortfarande UP.* *I det...

Hur man gör en Meditation bänk

Meditation bänkar kan bli kostsamt, och nöjet att bygga din egen bänk för meditation kan vara ett roligt och uppfyller process. Dessa är instruktionerna för en gungande meditation bänk, som tillåter Viton för justering av mager bänken har vid varje g...

Hur man överlever att vara strandsatta

varje år hundratals människor är strandsatta på flygplatsen--antingen du har missat ett flyg eller någon handling av naturen har hindrat dig från att fånga planet. Sedan jag föddes har jag flugit standby på en mängd olika stora flygbolag. Min pappa j...

Hur man kan förbereda för återvinning av beroende

"Jag hade bara en drink. Var det bara en? Nej, jag hade två drinkar. Det var som en timme sedan. Det borde vara tillräckligt med tid. Jag kommer att bli bra. Jag kan inte vara över gränsen. Spricka i fönstret. Var det en dubbel vodka i bara den först...

Meditation Centre från mjölkflaska

detta brukade vara en gammal mjölkflaska. Nu tack vare några smartafalsning, skärning och limning, håller det en standard tealight candlei dess centrum, reflekterar ljuset från källor till ansiktenoch aspekter av varje triangulär form.Det kan göras a...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Hur kan man vara Zen

Detta kommer att lära dig att vara Zen.Steg 1: Te = ChiJag tror på dricka te. Te är läckra, varm, lugnande och energigivande. Kamomillte faktiskt lugnar och förhindra mardrömmar.Det finns två sätt att förbereda te.Med tepåsar, eller lösa blad.Tepåsar...

Hur man mediterar Alchemically

Meditation är en mycket viktig del av alkemi. Det hjälper oss att uppnå ett neutralt humör. Allt vi tror,, känna och röra har en effekt på vår värld om vi vet det eller inte. Detta kan inte vara viktigare än när vi skapar våra elixir. Jag kommer att...

Meditation 101

alla de som ville ha en uttömmande meditation instructable, här är det.Njuta av.bild på ramana maharshi från www.awarenessplus.com/ramanaSteg 1: Vad är meditation - historiska aspekter Vad är meditationHistoriskaSom mycket har människor anser att det...

Meditation för nybörjare

Meditation (en enda punkt i fokus) är en positiv och hälsosamt sätt att lindra stress. Det är en metod som kräver en förändring i sinnet och tänka samtidigt fokusera på din andning. Stress kan påverka hälsan på ett negativt sätt, så det är viktigt i...

Hur Beat Depression

Depression tar bort din energi, förhoppningar och drive, att göra en person känner sig inte själva längre. Det skapas när långsiktiga negativa tankar upptar personen. Han eller hon inte längre se positivism i livet och därmed de känner sig ledsen och...

Hur man gör en labyrint för din skola Art Gallery

detta var ett projekt som jag gjorde för min engelska klass i skolan, inspirerad av Kiteman's Labyrinth instructables.Länk.Jag har försökt att vara snabb och rakt på sak med text, eftersom jag vet att även om instructables med massor och massor av ha...

Hur att medla i en stressig värld av konst och Graduate School

(en konststuderande anledning till Meditation...)Studenterna i konstskola får ofta uppdrag där de måste "tänka utanför boxen." Detta kräver lösningar av samtida verk där den underliggande innebörden, upptäckt eller uttryck av lappa ges mer värde...

Hur att korsa indiska vägarna

ingen mängd av läsning om Indien eller ens utövar i ditt eget land kommer att förbereda dig för första riktiga testet. " Du kommer att se en övergångsstället, bortse från. Du kan se ett trafikljus som kanske eller kanske inte fungerar (strömavbrott,...

Hur man Art

2014 | Konstnären | Audrey Love från någon annanstansFörst, måste jag vill framföra ett stort tack till museet någon annanstans. Jag hade turen att beviljas uppehållstillstånd där, och det öppnade så många nya världar för mig. Jag lämnade denna plats...

Hur till omvänd en gammal mobiltelefon (NOKIA 6600) in A SUPERGADGET-MIKRODATOR

http://www.internetsecretbook.comMitt i svårigheten ligger möjlighet. -Albert EinsteinNokia 6600 telefonfunktioner nya avancerade imaging funktioner, inklusive en ljusa 65.536-färg TFT skärm och kamera utrustad med digital zoom. Dessa kompletterar en...

Hur till hacka EEGEN leksaker med arduino

jag hade hört några år tillbaka om möjligheten för upphakning leksak EEGs så du kan gränssnitt dem med din dator.Jag blev påmind om detta för ett projekt som jag ville göra för en klass (instructable kommer snart ;-)), och jag hittade också en "Star...