Hur får fler vyer på instructables!Hej igen,

du har någonsin träffat någon ny där de frågat en kall fullblods, "så vad gör dugöra?"

..

vanligtvis väntar några vanliga svaret i gengäld också, Åh ja jag är jurist, revisor, jag gör redovisning saker på kalkylatorn. Jag är en mäklare, jag är en investerare, jag är detta jag är som...

ELLER

kanske du förklara om dina uppfinningar till person och de har fortfarande svårt att föreställande vad i världen du talar om? Vad menar du jag kan göra gratis El hemma och inte betalar, kan jag göra min egen 3D skrivare hemma, det finns absolut inget sätt att jag kan göra min egen digitalkamera, du bara måste vara sinnessjuk sir...

ELLER

du helt enkelt bara vill ha fler människor att lära sig om dina uppfinningar/idéer/instruktioner och det finns ingen internet enhet runt.

.

vad någonsin den fall kanske en enkel hemgjord visitkort kan rädda dagen.

.

steg 1: ladda ner mitt visitkort illustrator mall, ändra det till ditt namn/adress och skapa din egen QR streckkod

steg 2: skriva ut ditt kort hemma, bibliotek eller print lokalkontor. hålla några med dig hela tiden.!

steg 3: nu gå ut och lämna ut dem som du träffa nytt folk, Sprid dina idéer, sprida kunskap...

.

** Jag gjorde också ett flygblad som du kan kopiera. Jag valde min 6 mest visade instructables och bestämde sig för att visa dem på page.you kan få flyers laminerat. Jag har lagt min flyer upp i cork styrelsen i arbetet på veckoschema, redo att skannas via smartphone.

** Jag använde vanligt A4/letter storlek skrivarpapper för både visitkort och flyers. kom ihåg att kvaliteten på pappret spelar ingen roll, bara orden på det gör. betala inte för dyra visitkort, de använder mer papper vilket innebär fler träd skära ner. inte mål i livet att imponera på folk med hur mycket pengar du kan spendera, imponera på dem med hur lite du använder att leva varje dag.

.

hoppas du gillade min super korta instructable. kom ihåg att prenumerera på och kolla in mina andra inlägg.

Akin,

.

Love & peace

Relaterade Ämnen

Hur tråd flera LED tillsammans

ok så i detta instructable jag ska visa dig hur tråd flera LED tillsammans i en serie kretsdelarna är preety lätt att komma med och hela projektet kräver minimal lödning citrusDELAR:1. ett 9V batteri2. 3 LED diodes(5mm)3. en lödkolv4. en strömbrytare...

Hur man skapar en Feature-Worthy Instructable

Vi alla vet en bra instructable när vi ser en, rätt? Vi få hooked med rubrik, bild, eller båda. Vi tar en andra titt, skumma första meningen eller två, känner oss som drog in, tänkande, jag kunde göra det! Innan vi vet det, har vi läst ända till slut...

Hur man ansluta flera enheter till en TV (Xbox, Wii, DVD, Blu-Ray, etc)

stort tack till min vän Rob för att hjälpa mig få samarbetar med YouTube!I den här videon Visa jag hur man ansluta flera enheter till en High Definition TV (HDTV) med en "komponent växel". En komponent växel kan du ansluta flera enheter till en...

Hur man ska gå till detta instructable

Tja om du är här än du redan hittat själv hur man får till detta instructable så du inte längre behöver min hjälp. medan du är här titt på min hund!...

Hur man Cascade flera Quad skärm Splitters

nätverken teknologien Inc (NTI) SPLITMUX® DVI/VGA avancerade Quad skärm Splitter med inbyggd KVM-växel och Real-Time Video kan fyra datorer att visa video samtidigt på en bildskärm. Det kan också växla en av de fyra anslutna datorerna till ett delat...

Hur man skriver en bra elektronik Instructable

Detta Instructable inspirerades främst av mina bidrag över The Clinic, som, om du inte har hört talas om det, är en forumtråd där du kan gå för att be om hjälp kritisera dina projekt. Jag vanligtvis frivilligt att hjälpa med elektronik eller robotics...

Hur man gör en effektiv Instructables Material lista

för denna tutorial kommer jag att använda en bit av programvara som jag gjort. Du kan hitta en tutorial / guide till det här:Denna ska tutorial vägleder dig till hur man gör en effektiv material lista med en bit av programvara som du sedan kan sätta...

Hur att lösa in din Instructables Pro medlemskap koden

Hej och Välkommen till Instructables!Grattis på att få din Gratis Pro medlemskap!Om du är osäker eller om du har problem med på hur du löser in din pro medlemskap kod, är du på rätt plats.Låt oss komma igång!Steg 1: Lös in din kod! För att lösa in di...

Hur man gör en bra Instructable

detta är en gemenskap redigerad Instructable som går över processen att göra en Instructable. Det omfattar lämpliga ämnen; mekaniken för att lägga till text, bilder och filer; och nivån på kvaliteten i en Instructable.Du kan starta din första Instruc...

Hur man gör en bra Instructables

HiSteg 1: Start Inte bara lägga ner skiten.Om du gör ett paracord armband måste till exempel du lägga hur mycket rep, typ, stil, etc grejer.Steg 2: Också lägga saker i detalj.Och vad den kan användas för.Att det ser formella och snyggt.Säg inte som o...

Hur får man en gratis instructables t-shirt

alla behöver en instructables skjorta, heres hur man gör.Steg 1: Gå till instructables hemsidaSötaste hemsida runt, peta, lära sig vissa saker.Steg 2: Gör din egen instructable Vara kreativ, jag gjorde mig om en kamera avtryckaren trigger för min can...

Hur man skriver in Etsy och Instructables sy nyttig Contest

Contest resultat är up!Inledning:Välkommen till sidan sy nyttig tävling! Etsy och Instructables har samarbetat för att sy nyttig tävlingen för att fira våra två samhällen. Deltagare kommer att föra sina färdigheter till praktiska projekt som gör live...

Hur man skapar flera Paypal-konton med en Gmail Id

När du migrerar från ett land till ett annat, du kan vilja ha ett Payapl konto i lokal valuta, men med två e-postmeddelanden bara gör livet mer komplicerat. Denna video visar dig om hur du kan skapa flera paypal-konton med bara en Gmail-Id....

Hur kan man vara Polite på Instructables (eller någon plats som det)

detta Instructable kommer att visa dig hur man blir en god medlem på någon webbplats som Instructables. Några av er kommer att kunna bara skanna igenom detta eftersom du redan tränar etikett, men andra, väl... Du får vad jag menar. Detta bör vara gan...

Hur man vinner varje utmaning på Instructables

jag listat ut hur man vinner på någon utmaning på instructables.Ännu, bara min bror har eftersom han har använt instructables sedan... för länge sedan...Så läs på se hur till..:)Steg 1: Först och främst finns det ett ämne som alltid vinner, så du mås...

Hur du lägger till en Instructable till din lista med favoriter och Betygsätt en Instructable

för att lägga en Instructable till din lista över favoriter, klicka på länken "favorit" i det grå fältet under den Instructable bilder.Du lista över favoriter finns på din hemsida (Klicka på ditt användarnamn uppe till höger) under "Din Ins...

Hur att ladda upp bilder till Instructables från iPhoto

om du använder iPhoto, hitta bildernas plats på din dator för att ladda upp dem kan vara en utmaning. Lyckligtvis, du kan helt enkelt dra bilder från iPhoto till en uppladdning dialogruta att gå direkt till deras mapp. På Instructables, hit "Välja fi...

Hur man skapa flera mappar på samma gång

har en rymlig hård driva eller lagring enhet är cool. Det är dock lika viktigt att städa upp dina filer och mappar för enklare åtkomst och bokföring.Beroende på art och antal filer du använder, kan det vara praktiskt att skapa en separat mapp för var...

Hur man beslag äventyr tid Halloween Instructable delar

Halloween är över och vi inte längre behöver vår Lady Rainacorn. Vad med det allt nu så jag kan ha min vagn tillbaka... kasta bort?? Jag lägger för mycket arbete i för detta. So... vad till gör med det??? Beslag det!Först hade jag att få det alla uta...