Hur jag Rack-monterade min Line 6 Pod Guitar Effects Processorjag köpte en av de ursprungliga Line 6 POD-enheterna när de först kom ut tillbaka i 1998. Det lät fenomenalt tillbaka sedan och fortfarande låter bra idag - det enda problemet var sin form - för att uttrycka det tydligt, det ser fånigt. Viktigare, om du inte har gott om skrivbordsutrymme eller använder det mycket på vägen, det finns inget bekvämt ställe (åtminstone i mitt trånga hemmastudio område) att lägga den och håll den där. Jag gillar bekvämligheten av rackmonterade enheter, utan att få en ny Pod XT Pro, skulle det behöva punga ut ca $700,00 - liksom många andra människor på denna webbplats - jag bestämde mig att åka ut lödkolv och rackmonterad det själv.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag tränade min Hoya

Att sätta den rätt och slätt: Jag älskar mina Hoyor. Hoya carnosa variegata växer upp paraplyet på uteplatsen bredvid mitt kontor var i behov av mer jord i sin kruka och var lite blekt ut eftersom får för mycket sol. Skäms på mig, dags för att agera!...

Hur jag band med min Betta fisk

Är det möjligt att obligation med en bättre fisk som du kan med en delfin? Jag gjorde. I denna video jag visa hur jag limning med min blå Betta fisk, lerigt vatten som jag har bara haft för mindre än 2 veckor.Obs: Betta fisk experter rekommenderar my...

Hur jag dämpa min Kick Drum

Hej, detta Instructable kommer att visa dig hur jag får en djup dovt punch ljud från min kick trumma. Jag säga hur "I" få mitt ljud eftersom alla gillar ett annat ljud.Steg 1: Smeten huvud Först och främst, alltför få en "duns ljud från din...

Hur jag målar mina teckningar med akvarell

detta är min första DIY projekt som jag hoppas du gillar det!De saker du behöver för detta projekt är:VattenVissa penslarAkvarellpapper eller canvasFärgPenna & radergummiSteg 1: Ritning du bild Det första steget är att rita din bild hur jag vill ha d...

Hur jag färgade mina läderstövlar

för Halloween, jag ville klä Leeloo Dallas från filmen det femte elementet. Om någon av er har sett filmen, vet du att dräkten är något av en utmaning. Jag tyckte det var inte så svårt att pussla ihop, tho. Jag gjorde hängslen av silvertejp och peruk...

Hur jag märkt min röd-blå anaglyf glasögon

att anaglyf glasögon är svåra att få tag i min land Argentina. Då bestämde jag mig att göra dem.Jag hade redan material: monteringsbordet och filter av färg.För att göra hålen som rör ögonen jag skulle kunna ha använt bara en sax, men det hade varit...

Hur jag målade min fälgar

Steg 1: Plan tror samla Tidigare ägare färg valSteg 2: Skrubba eller Depaint * En liten scrubing så den nya färgen kommer att hålla fast demJag verkligen brydde mig jag är inte gona ligga på marken hela dagen och beundra mitt arbete det är därför jag...

Hur jag titta på en solförmörkelse eller kolla in solfläckarna

OK, första sakerna första. OM NÅGON BLIR SKADAD GÖR DETTA ÄR JAG INTE ANSVARIG. ---GÖR INTE DETTA OM DU INTE HAR DEN KORREKTA SVETSARE FILTER OBJEKTIV. BARN FÖRSÖK INTE DETTA ALLS, VUXNA OM DU PROVA DET OCH DU GLÖMMER VAD DU GÖR ELLER AV NÅGON ANLEDN...

Hur jag förbereda pointe skor

jag sökte på Instructable men jag hittade inte någon tutorial om pointe skor. Jag försöker göra det själv, men jag måste varna dig: Jag är inte en professionell dansare, jag bara dansa och jag gillar att dansa. Detta är hur jag förbereda min pointe s...

Hur man gör Mini Arcade med Arcadie

Detta är hur jag gör min mini arkader med hyllan delar. Den är gjord med Kindle Fire Arcadie som skal med PnP videospel för interna. Det används också en 5" LCD displayen. Se min Galaga video för bygga howto.DelarKindle Fire Arcadie (http://bit.ly/am...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Hur jag konstruerade och byggde min 5 fot fots longboard

denna longboard har varit juvelen av mina skapelser för det gångna året och även om processen för att konstruera en har varit detaljerade, jag ville visa min tankeprocess bakom att göra denna minnesvärda styrelse. Denna styrelse har aldrig lämnat min...

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

Hur jag fixa felmeddelande E74 på min Xbox 360 (om ingenting fungerar)

detta är inte en full detalj handledning, men jag ville visa dig hur jag fixa min Xbox 360. När jag fick E74 för första gången jag försökte hitta handledning hur man fixar det och vad det var. För det första är en överhettning från grafikkortet. Norm...

Hur jag ta sticklingar av min Fetbladsväxter Arboreum

Jag fick min Fetbladsväxter arboreum (sorten är "atropurpureum") på en föreläsning om suckulenter på San Francisco botaniskaträdgården ca 20 år sedan. Curator för öken trädgården vid UC Davis arboretum talade och förde växter att sälja. Detta va...

Hur jag besegrade min astma

Detta är inte avsett att ersätta professionell medicinsk rådgivning, eller är jag en läkare. Detta är vad jag gjorde och vad hjälpte mig efter medicinering var ingen hjälp alls. Du gör detta på egen risk, även om det verkar vara någon risk. Om du tro...

Hur jag fotografera min trä smycken

När du gör dina egna smycken eller du vill sälja dina gamla smycken att göra bra bilder för ebay eller etsy är viktigt. I denna lilla guide kommer jag visa dig hur fotograferar jag de smycken jag gör.Steg 1: Kamera och stativ Jag har gjort dessa bild...

Hur jag hypermiled min bil.

När det kommer till min bil, bryr jag mig inte om prestanda uteffekt. Jag vill ha en säker och bekväm resa men jag vill ha min bil att använda minst mängd bränsle för att få mig att mina destinationer.Jag är en en bil typ av kille, och jag bryr mig i...