Hur lätt en Match på en Matchhttps://www.youtube.com/watch?v=_vynPIzo3ek&feature=youtu.be

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur lätt en Match mot en annan

I den här videon kommer jag visa dig hur lätt en match mot en annan när din matchbox har blivit värdelös. Det är allt folk jag ville dela med dig! Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal med några mer intressant videoberättelser fortfarande väntar...

Hur man gör Matcha te

detta är min andra "vänners kompatibla och nu har jag kommer att visa hur du gör Matcha te rätt sätt :DSteg 1: Material Du behöverMatcha (Matcha xD)Chasen (Vispa)Chashaku (sked)Chawan (skål)Du kan naturligtvis använda en "normal" visp och e...

Hur man gör matcha skulptur

http://www.youtube.com/watch?v=f3vj_HH3juYdu behöver: matcharlim (inte varmt lim)en bas (jag använde polistrine men använder vad du vill)tidTillval:Sax (att skära huvudet av matcherna om du vill vara säker)vuxen hjälp...

Hur människor hitta en match?

Hur folk Srtike en Match? - Klicka här för fler videosnuttar vet du andra sätt?...

Matcha kanon

Hej, i denna film ska jag visa dig hur fungerar man gör enkla kanon med enkla verktyg, det med matcherDet är fantastiskt, Njut ^_^Steg 1: Hur man gör matcha kanon | hemlagad...

Mer långvariga matcher

Detta instructable visar dig hur man gör matcher som brinner med en något mindre låga men kommer att pågå i 5 gånger så lång.Steg 1: Du behöverDu behöver:-Olja (Använd olja kommer att göra så länge som dess rena).-Matcher-Flat tallrikSteg 2: Häll en...

Tecknad stil match slående!

jag gjorde detta eftersom jag tittade på looney tunes med min vän och jag ville räkna ut hur att slå en match på mitt ben så här är det!SKYLL INTE PÅ MIG FÖR OLYCKOR!Steg 1: få saker... behöver du:brun strike pad från matcher boxsilvertejpsträngSteg...

Hur man gör en upprepande armborst

detta instructable visar dig hur man gör en upprepande armborst, också kallade ett "Zhuge nu" eller "chu ko nu." Detta är en typ av Armborst uppfanns i Kina tusentals år sedan som är som en forntida kulsprutepistol. Bara föra spaken fr...

Hur man ljus matcher som ett proffs (omedelbart)

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en cool liten trick som du kan imponera på dina vänner med. Du kommer att kunna direkt ljus matcher som du dra dem av bältet. Om du gillar detta instructable Klicka på länken för att se den ins...

Hur man gör en arbetande Zippo-tändare ur kryssrutan Matcha!!!

Hur man gör en arbetande Zippo-tändare ur kryssrutan Matcha!Det är så lätt att göra och så cool och rolig på samma gångdet gjorde från 2 match lådor och det med ut lättare gasMaterial:2 match boxtejpVerktyg:saxPen< iframe bredd = "420" höjd =...

Hur man gör en Match raket

Jag visar hur man gör en enkel match raket. Den är tillverkad av vanliga material och tar bara några minuter av förberedelse. Detta är ett enkelt och roligt projekt när du är uttråkad. En match raket är en mycket enkel raket att bygga och starta. Det...

Hur man gör en awsome match raket

här kommer jag visa dig hur man gör en bra match raket-detta är min första instructableSteg 1: utrustning you will needmatchersissorsClippers (jag använde games workshop clippers)en tändare eller match att tända raket medPVA limaluminiumfolienågra pa...

Hur man gör en Match cirkel

Jag visar hur man gör en cirkel/hjul från match pinnar. Det är ganska enkelt att göra och kräver en penna kompass, penna, gradskiva, linjal och en bit kartong. Det kan göras utan att använda någon lim eller tejp men lim kan användas för att se till a...

Hur man gör Varmlimma matcher - * så lätt *

Idag vill jag visa dig hur man gör Varmlimma matcher.Det är ett ganska enkelt sätt att göra ditt varmt lim bärbara.Allt du behöver göra är:Sätta lite varmt lim på dina matcher, men slå inte röda huvudet, (dessa kunde antända vederbörlig värme). Efter...

Hur man gör en Match kub

Jag visar hur man gör en kub av matcher. Det är ganska enkelt när du får genom de första stegen. Därefter är det mycket repetitiva. Matcherna är billiga så det är billiga att göra, jag spenderar $2 för 2 lådor med 250 matchar varje och slutade upp me...

Hur man gör en Match House

Jag visar hur man gör ett hus från matcher. Det är ganska enkelt att göra och kräver inga verktyg. Det kan göras utan att använda någon lim eller tejp. Det är ett roligt projekt när du är uttråkad och kan användas som en gåva eller bara på kul. Detta...

Hur man gör den enklaste match bomben

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en match bomb.du behöver:-matchs-maskeringstejp-något som skär papperDet är detSteg 1: öppna rutan och klipp ut den striker.dont klippa dig själv! (detta gör ont)Steg 2: tillskuret skära anfall...

Hur man gör vattentät matcher

detta instructable visar dig hur man gör vattentät matcher med ett ljus och icke-vattentät matcher.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:Ett ljusMatcherSteg 2: Tänd ljusetFörst, Tänd ljuset och vänta några vaxet att smälta.Steg 3: Blåsa ljuset utNu blås l...

Hur man gör en vatten-prof matcha surival box

Hej och Välkommen till mitt andra instrable. Denna gång kommer jag visa dig hur man gör en vatten-prof matcha överlevnad box. Nu innan jag går vidare, innebär detta instrable brand och mycket heta vax. Försök under nära tillsyn av vuxen och utanför.S...