Hur man bygger ditt eget skrivbordHej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, kommer att 1 vara billiga men ändå effektiv, 2 genomsnittliga priset för den genomsnittliga Joe, och dyrt för bästa kvalitet. Nu Tänk på alla de produkter som jag visar är har en mycket hög kvalitet men vissa bättre än andra. Köpa en dator inbyggd har vissa och vissa nackdelar.
Fördelar:

-Lätt att installera,

-ingen montering behövs (inte mycket kul ändå XD),

-Garanti på hela.

Nackdelar:

-Inte kul,

-Inte anpassade för dig,

-Inte kommer att uppfylla dina exakta specifikationer, etc.

Nu proffsen för att bygga din egen

-Anpassad till din egen standarder

-Garanti på delar

-Ser ganska cool också!

-Har en högre effektivitet (eftersom du kommer att bygga det med rätt grejer!)

NACKDELAR-

-Kan inte tänka mig någon XD

SÅ som du ser, är du bättre att bygga en dator som säger du. En som gör att du känner en stor känsla av stolthet eftersom du byggt den. Också så du kan imponera på dina vänner. Men framför allt för lärandet upplevelse. Teknik har alltid varit min starka faktor. Även om det inte är din, du kommer att lära dig idag! SÅ är här en lista över saker vi behöver för vår dator:

 • Fallet
 • Moderkort
 • CPU
 • CPU kylare
 • Fläktar (om ditt ärende inte kommer med dem)
 • RAM-MINNE
 • Grafikkort
 • Hårddisk HDD/SSD
 • Strömförsörjning
 • Media-portar
 • DVD-enhet

Så skall vi komma igång?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ditt eget skrivbord zenträdgård

det finns en massa människor som vill ha något speciellt på sitt skrivbord. Det finns också många människor som gillar trädgårdsarbete, men de har helt enkelt inte var praktiken. Denna lilla skrivbordet trädgård kommer att göra dem alla glada.Det har...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Hur man bygger ditt eget Cajon Box trumman med justerbar snara

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna Cajon box trumman. Vi gjorde 2 Cajon trummor för under 50$, så ca 25$ en bit. Jag kommer att ange detta instructable i musikaliska instrument tävlingen, så snälla rösta!Steg 1: Saml...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Hur man bygger ditt eget 3, 5mm-jack-till-cinch-kabel

Du vet problemet: du äger om en miljon kablar, men inte det du behöver just nu. Om du har en gång under din livstid problemet att du behöver en 3, kommer att 5mm-jack-till-cinch-kabel, detta instructable lära dig hur man bygger denna kabel från en ra...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Hur man bygger ditt eget filmduk

projektorer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att titta på filmer på stora skärmen. Bra skärmar kan kosta över $500. Här visar jag hur hur att bygga din egen för under $50....

Hur man bygger ditt eget Wendy hus för nästan ingenting

Detta är en Wendy House byggde jag för mina barn ur gamla lastpallar och några andra återvunnet bitar som jag kunde lägga händerna på. Hela kostar runt £100 för att göra. Om någon är intresserad så byggde jag det har jag postat en video på Youtube vi...

Hur man bygger ditt eget Pedicab

detta Instructable kommer att förklara hur jag har byggt min egen pedicab, samt ge vägledning för andra som vill bygga ett bättre. Totala kostnaden var ~ $300 + min egen arbetskraft, och det är nära motsvarande en kommersiellt tillgänglig modell för...

Hur man bygger ditt eget Photo Booth

min fru och jag fastställa våra bröllop datum för 5 juni 2010 vilket gav mig ca 8 månader av planering. Jag hade bestämt att jag ville lägga till en unik touch till vår bröllopsfest som kapslas in mina händer på färdigheter. Vi hade diskuterat att få...

Hur man bygger ditt eget ORGASMATRON (eller headscraper)

hjälper din hjärna att tänka snabbare avkopplande ditt sinne!Med detta verktyg kan du återställa din stress-mätare och fortsätta ditt arbete, vad det än är.Det tar ca 1-2 timmars arbete, men du kommer aldrig sörjer denna gång!t.ex. beslutat jag att b...

Hur man bygger ditt eget Instructables Robot assistent

vill ha en robot att göra alla dina biddingsna? Tja, ska jag lära dig hur du gör din egen Instructable Robot assistent! Denna robot kommer inte att göra alla dina biddingsna men det är en händig robot! Njuta av.Steg 1: material Måste du trä, en såg,...

Hur man bygger ditt eget hårt guitar case (eller andra instrument) handledning

Steg för steg instruktioner i video...

Hur man bygger ditt eget Minifig

Steg 1: Samla material •kropps•Storm trooper hjälm•Head•LegsSteg 2: Lägga honom tillsammans Sammanställt alla bitar tills gjortSteg 3: Din gjort Har allt det roliga som du vill med dem njuta av...

Hur man bygger ditt eget PVC Walker

lära sig att göra egna walker från PVC-rör och andra delar tillgänglig på någon järnaffär....

Hur man bygger ditt eget Skater Steven

Jag gör detta eftersom jag titta i art attack Disney channel i sista Saturday.I har sett denna episod i huset och jag vill göra en i mitt kvarter hus. Jag vill göra alla människor på jorden.Steg 1: material två kort styrelser gillar storleken på bond...

Bygga ditt eget skrivbord, för under 20 ($30)

detta är min guide om hur man bygger ditt eget elegant, rymlig och attraktivt skrivbord för mindre än £20!Beviljade jag arbetar i en DIY butik men högst det skulle ha kostat mig £22 utan rabatt.Hur som helst, följ följande steg för att få en stor ny...

Hur man bygger ditt första RC plan för Under $100 - sändare, frakt, batteri, laddare och maskinvara omfattar

Låt oss inse det: radiostyrda flygplan är dyra, speciellt om du är ny till hobby. Billigare alternativ dyker upp varje dag, men för det mesta, hobby-grade plan kommit med ett stort pris. Flite Test hastighet bygga byggsatser och elektronik förpacknin...

Hur man bygger en personlig skrivbord

någonsin ville ha det perfekt skrivbordet för ditt arbetsvanor? Någonsin haft att hörnet i din lägenhet som behövde en tabell men du kan aldrig hitta något som passar? Detta instructable kommer att leda dig genom processen att forska, designa och byg...