Hur man bygger ditt eget växande behållare===
Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:
http://earthtainer.tomatofest.com/

==========
På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används för hans system och min container är samma. Så jag kommer bara detalj de områdena där vad jag har gjort är väsentligt annorlunda. Om du verkligen är intresserad att göra detta, ta dig tid att titta på Rays videor, läsa instruktioner, etc.
==========
Vad fick mig igång på detta är rekommenderade 31-gallon Rubbermaid behållarna är ca $15 spänn en pop, och det tar två av dem att bygga en växande container! Min första tanke var för att bygga trä "lister" runt plastburkar (från använt och ledigt gamla ceder fence strejkvakter) för att skugga dem från solen och göra dem längre, men sen tänkte jag "varför inte bygga behållare av trä och inte använda plast behållarna alls?" Så är det vad jag gjorde.
==========
Jag tror min trä version ser mycket bättre, och ska pågå på obestämd tid med en ny kappa av fläcken en gång om året. Här presenterar jag en steg för steg full av vad jag gjorde för att omvandla använt och ledigt staket brädor i snygg och mycket funktionell behållare för odling av tomater, paprika, majs--vad du vill! Odla grönsaker på detta sätt använder cirka 75% mindre vatten eftersom ingenting går förlorat till avdunstning. Det enda vatten som används är vad växten själv tar upp genom dess rötter.
==========
Många av dessa WaterMizer GrowTainers ligger på samma nivå kan också hållas toppad av automatiskt med en enda "FillTainer" som jag ska också dokument som vi får närmare slutet. Jag byggde två av dessa WaterMizer GrowTainers och jag är mycket nöjd med hur de har visat. Happy byggnad-- och trädgårdsskötsel alltför! Kom ihåg att du kan klicka på de mindre bilderna och de visar där helheten är utförligare.
==========
Obs: Försök att ignorera hur "dålig" mina växter ser på första bilden. Jag hade äntligen fått dem flyttade in i sina nya hem och de var nära döden! De var helt rootbound och våra rymlig (försöker hjälpa!) hade drunknat dem flera gånger. En gång i sina nya hem, de återhämtade sig otroligt bra och blev snart bilden av hälsa. (Se 2: a bilden för samma växter om mitten av juni. Anläggningen till höger är ovanför den 2: a till den översta hoop på dessa stora 54" tomat burar.) En stor växande metoden är det inte overwater eller waterlog smutsa. Något överskott (från regn eller sprinkler) helt enkelt droppar ner in i bevattnar behållaren och löper ut overflow hål om den behöver. Det är en stor design. Jag älskar det och självklart växterna gör TOO!
==========

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Hur man bygger ditt eget Cajon Box trumman med justerbar snara

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna Cajon box trumman. Vi gjorde 2 Cajon trummor för under 50$, så ca 25$ en bit. Jag kommer att ange detta instructable i musikaliska instrument tävlingen, så snälla rösta!Steg 1: Saml...

Hur man bygger ditt eget 3, 5mm-jack-till-cinch-kabel

Du vet problemet: du äger om en miljon kablar, men inte det du behöver just nu. Om du har en gång under din livstid problemet att du behöver en 3, kommer att 5mm-jack-till-cinch-kabel, detta instructable lära dig hur man bygger denna kabel från en ra...

Hur man bygger ditt eget ORGASMATRON (eller headscraper)

hjälper din hjärna att tänka snabbare avkopplande ditt sinne!Med detta verktyg kan du återställa din stress-mätare och fortsätta ditt arbete, vad det än är.Det tar ca 1-2 timmars arbete, men du kommer aldrig sörjer denna gång!t.ex. beslutat jag att b...

Hur man bygger ditt eget filmduk

projektorer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att titta på filmer på stora skärmen. Bra skärmar kan kosta över $500. Här visar jag hur hur att bygga din egen för under $50....

Hur man bygger ditt eget Wendy hus för nästan ingenting

Detta är en Wendy House byggde jag för mina barn ur gamla lastpallar och några andra återvunnet bitar som jag kunde lägga händerna på. Hela kostar runt £100 för att göra. Om någon är intresserad så byggde jag det har jag postat en video på Youtube vi...

Hur man bygger ditt eget Pedicab

detta Instructable kommer att förklara hur jag har byggt min egen pedicab, samt ge vägledning för andra som vill bygga ett bättre. Totala kostnaden var ~ $300 + min egen arbetskraft, och det är nära motsvarande en kommersiellt tillgänglig modell för...

Hur man bygger ditt eget Photo Booth

min fru och jag fastställa våra bröllop datum för 5 juni 2010 vilket gav mig ca 8 månader av planering. Jag hade bestämt att jag ville lägga till en unik touch till vår bröllopsfest som kapslas in mina händer på färdigheter. Vi hade diskuterat att få...

Hur man bygger ditt eget Instructables Robot assistent

vill ha en robot att göra alla dina biddingsna? Tja, ska jag lära dig hur du gör din egen Instructable Robot assistent! Denna robot kommer inte att göra alla dina biddingsna men det är en händig robot! Njuta av.Steg 1: material Måste du trä, en såg,...

Hur man bygger ditt eget skrivbord zenträdgård

det finns en massa människor som vill ha något speciellt på sitt skrivbord. Det finns också många människor som gillar trädgårdsarbete, men de har helt enkelt inte var praktiken. Denna lilla skrivbordet trädgård kommer att göra dem alla glada.Det har...

Hur man bygger ditt eget hårt guitar case (eller andra instrument) handledning

Steg för steg instruktioner i video...

Hur man bygger ditt eget Minifig

Steg 1: Samla material •kropps•Storm trooper hjälm•Head•LegsSteg 2: Lägga honom tillsammans Sammanställt alla bitar tills gjortSteg 3: Din gjort Har allt det roliga som du vill med dem njuta av...

Hur man bygger ditt eget PVC Walker

lära sig att göra egna walker från PVC-rör och andra delar tillgänglig på någon järnaffär....

Hur man bygger ditt eget Skater Steven

Jag gör detta eftersom jag titta i art attack Disney channel i sista Saturday.I har sett denna episod i huset och jag vill göra en i mitt kvarter hus. Jag vill göra alla människor på jorden.Steg 1: material två kort styrelser gillar storleken på bond...

Hur man bygger ditt första RC plan för Under $100 - sändare, frakt, batteri, laddare och maskinvara omfattar

Låt oss inse det: radiostyrda flygplan är dyra, speciellt om du är ny till hobby. Billigare alternativ dyker upp varje dag, men för det mesta, hobby-grade plan kommit med ett stort pris. Flite Test hastighet bygga byggsatser och elektronik förpacknin...

Hur man gör en pop flaska behållare

här är hur man gör en behållare från pop flaskor och lite tråd. Vi använder korgarna som samling korgar för återvinningsbart avfall i vår lilla samhället La Peñita, Nayarit, Mexiko.Vi försökte små flaskor och större. De mindre flaskorna är bra för mi...

Hur man gör vattentät halm behållare

Jag visar hur man gör en enkel vattentät behållare av tätning ändarna av halm innehåller vad som finns inuti. Tätning av strån är ganska enkelt; ändarna på strån hålls med tång nål näsa ca 2-3mm från slutet av halm. Sedan används en lättare att smält...