Hur man bygger en ljus upp kameran nivå för en DSLR
Har du någonsin skjutit i svagt ljus och märkte dina bilder var av nivå? Jo har jag gjort! Jag har gjort en hel del arbete nyligen med lång exponering fotografering och när jag är ute på fältet en gorillapod jag befinner mig kör in här ganska ofta.

Jag vet att jag kan köpa en sko montera kameran nivå, men på natten är det mycket svårt att se. Jag behövde helt klart att göra min egen, så behaga följa i detta instructable att se hur du gör din egen. Här är en snabb video promenad genom visar du vad du kan bygga i slutet av detta instructable.

Reservdelslista:
-Mynt batterihållare (i detta fall tas från ett enkelt fönster alarm) - $1 harbor freight
-2 x libeller med hållare - $2 på OSH
-2.5 x 4 tum stycke skrot blad aluminium
-4 små gröna lysdioder
-slide switch
-litet projekt fallet - $1 på AllElectronics
-Emalj belagda tråd
-5 minuters snabb Ställ in - $1 harbor freight

Tillval:
-Mighty Puddy
-Sprayfärg
-Kände Pads - $2 OSH

Verktyg som behövs:
-Lödkolv
-Tenn Snips
-Marker
-Linjalen
-Sandpapper
-Borr och Bits

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en film uppsättning (och hur det fick uppblåst)

I detta Instructable ska jag visa dig hur vi byggde en stor stad och då blåste det. Under de flesta omständigheter det rekommenderas starkt att du inte gå runt och spränga saker, särskilt städer, så vänligen försök inte detta hemma. Om du måste blåsa...

Hur man skriver in ljus upp din Ride tävlingen

dagarna blir kortare och med förlusten av sommartid ryttare cykel kommer att rida hem från jobbet i mörkret. Detta gör ridning runt mycket farligare och för att uppmuntra alla att rida lite ljusare och säkrare vi har ett ljus upp din Ride tävling!Vis...

Hur man bygger en $10 cykel piska ljus: synas och vara säker

Välkommen,I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en cykel piska ljus från några ganska vanliga material.Denna idé kom till mig som jag arbetade på ett liknande projekt för en ATV piska ljus (som jag hoppas att lägga någon gång snart....

Hur man bygger en nivå 3 Sentry Gun

nu, jag letade genom webbplatsen och fick reda på att det finns mycket få, om några, hur-till 's på Team Fortress 2, en av bästa nyligen släppt spel från Valve.Så beslöt jag att instruera dig om hur man gör något fantastiskt i spelet.Hur man bygger e...

Hur man bygger en 3-nivåer kinesiska picknick låda

Hur man bygger en 3-nivåer kinesiska picknick lådaSamtidigt en gåva för ett nygifta par, differentierad picknick låda är en ganska ovanlig artikel och inte ett projekt som kommer lätt att hitta instruktioner idag. Detta instructable innehåller en int...

Hur man bygger en jätte Jenga uppsättning

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en snabb och enkel jätte Jenga och en bärväska som även fungerar som en plattform för att spela spelet. Det är ett riktigt enkelt bygga och kan även göras med begränsade verktyg. Giant Jenga är sup...

Hur man bygger en läsk flaska Rocket Launcher

hur man bygger en läsk flaska Rocket LauncherSå vi var med arbete picknick och vi ville ha ganska nördigt roligt... föreslogs en läsk flaska Rocket Launch... problemet är vi inte hade en programstartare och picknick var kommer upp snart! Frukta, bygg...

Projektet Snooze: Hur man bygger en enkel säng SWING med återvunnet trä.

Detta är min första säng Swing bygga och jag lärde mig mycket av det och så kan du.Göra skillnad här i världen när du väljer sättet att göra saker när det gäller att bygga. Vi kan välja att bara köpa allt nytt material för våra projekt eller välja at...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Hur man bygger en Bell sifon

jag har haft ett gäng människor som för några detaljer om hur jag bygga min bell suger. Här är nedan är en utskrift från den video som förklarar varje steg. Tack för att titta på!Hej folk,Denna video visar du detaljer om hur man bygger en bell hävert...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Hur man bygger en själv navigera roboten

detta är en detaljerad handledning om hur att förverkliga en robot från början, och ge den möjlighet att navigera självständigt i en okänd miljö.Alla inblandade med robotics typiska argument kommer att omfattas: mekanik , elektronik och programmering...

Hur man bygger en Kopplingsbild

The Kopplingsbild är ett projekt som bygger digital 3d-objekt i verkliga 3d-rymden. För att skapa digitala 3d-objekt i verkliga placeras 3d-rymden en projektor framför en anpassade utformade projiceringsyta består av en array av vertikala ledningar.O...

Minecraft hur man bygger en mob fälla

i detta kommer att jag berätta hur man bygger en mob fälla. Här behöver inte en spawner och glöm inte att följaSteg 1: StartDu kan bygga detta ur någon sak först du bygga upp 4 av 4 endast 5-10 block hög då du bygger det i mitten av fällan (sak du ju...

Hur man bygger en klocka som projekten tid på väggen

detta Instructable visar dig hur man bygger en projektor klocka. Den här enheten kan du projekttid på väggen. Baserat på en liten LCD väckarklocka (inte för liten, istället, du inte kommer kunna projicera det och att arbeta på det), detta är ett bra...

Hur man bygger en tillfällig vedeldad Pizza tegelugn med billiga, lätt att hitta material

om du gillar DIY projekt (och pizza projekt), kolla in min sida, mikesenese.com/DOIT och följ mig påDenna pizzaugn är nästan lika enkelt att bygga som stapla block, men skapar en mycket effektiv trä vedeldad ugn med ett välvt tak som kan nå 800-900 g...

Hur man bygger en Slayer magnetiseringsmaskinen

En Slayer magnetiseringsmaskinen är en air-kärnhus transformator som kliver upp en mycket låg DC-spänning till en mycket hög AC spänning. Detta skapar ett elektromagnetiskt fält runt spolen som kan lysa upp lysrör och neon ljus lökar. Det är ganska l...

Hur man bygger en Custom PC (uppdaterad!)

Alright, så är det MrNintendo igen. Jag har sjunkit ganska mycket alla min modding (förutom fallet mods och sånt) och bytte dator design och uppgradera/reparera. Jag har sett några Instructables på hur man bygger en dator, men de riktigt förklara int...

Hur man bygger en dator. En genomgång på datordelar.

i detta instructable kommer jag att försöka visa dig hur man bygger din egen dator. Jag byggde den här datorn för ca 700 med bildskärm. Men du kan bygga en dator för så lite som 200-300 om du gör det rätt. Lampor, upplysta fans och tråd ärmar är inte...