Hur man färga ful garnEn FiberArtsy.com handledning

Se hela röran här :)

Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.

En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminstone listat jag ut ett sätt att färga upp några riktigt ful rumpa garn!

Så tanken var att Linda härvan till en boll och sedan färga det med alla 3 primära färger i separata avsnitt så att garnet skulle sluta med alla primärt och de sekundära färgerna. Cool va? Jag svär, Ms. Ruch, jag uppmärksammade i konst klass när ni talade om colorwheel!
Alla mina färgning kompisar är redan suckar och skakar på huvudet... Hur som helst, om du vill duplicera min fula garn experiment, här är vad jag gjorde...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)

Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick t...

Hur man läser en garn etikett... Plus en gratis utskrivbara diagram!

Har du någonsin sett symboler och instruktioner på ditt garn etikett och visste inte vad de alla menade?Det brukade se ut som ett främmande språk för mig i början! Men efter denna tutorial... kommer du aldrig att förvirrad igen om hur man läser en ga...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man färga din skate hjul och bussningar

vill du ha lila hjul men din är blå? Teal bussningar? Detta instructable är för dig!Jag ska visa dig hur man färga din longboard/skateboard hjul och bussningar med husgeråd, för mindre än $10.Innan du börjar, se till att läsa den hela instructable oc...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man färga en oavslutad trä armband och Ring med RIT Dye

här är en demonstration om hur man färga en oavslutad trä armband och ring med RIT färgämne. Processen är mycket enkel. Förnödenheter som behövs: oavslutade trä ringen, oavslutade trä ARMRING, RIT färgämne (plommon), plastburkar, handskar.Oavslutade...

Hur man gör Denim garn från gamla Jeans

Hur man gör Denim garn från gamla JeansEn FiberArtsy.comhandledningHar du sett alla inlägg nyligen om att göra garn från gamla t-shirts? Jag tänkte, Hej varför inte prova att göra garn från denim? Denim är ett underbart, mångsidig och starkt tyg som...

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown hemmaI denna film ska jag visa dig steg för steg hur uppnått jag denna bruna färg hemma med en Revlon Box hårfärgningsmedel i färgen Dark Ash Blonde.För fler hårvård videor och mycket mer... Kolla...

Hur man färga ditt skägg Rainbow

Kolla in denna handledning där jag visa dig hur man färga ditt skägg rainbow!Också, hitta mig på Youtube eller på min hemsida för veckans videoklipp om: sprayfärg konst – Rainbow hår – 3D-utskrifter pennor – svarta tavlan bilar – hur till guider-DIY...

Hur man färga läder

När jag först börjar lära sig om leatherworking, läste jag massor av forumämnen om hur du färga läder och hittade många olika svar om "rätt" sätt att göra det. Efter att ha spelat med det för lite, jag fick reda på vad som fungerade och gjorde i...

Hur man färga en skinnpung

hur man färg en skinnpung... Här råkar vara en Prada väska. Japp, riktig affär. Här är historien bakom detta Instructable. Jag köpte en vacker Prada väska på en egendom försäljning tidigare i år. Tyvärr, vi hade en brand i vårt hus (i maj 2013), och...

Hur man färga dina Nylon 3D utskrifter

3D-utskrifter är för närvarande en stor modeord i design, hantverk och teknik världar. Med den ökande medvetenheten och tillgång till 3D teknologi skapar mer och mer hobbyister, designers och konsthantverkare egna projekt och produkter med denna tekn...

Hur man färga garn: Handpainting

jag har varit döende att färga mitt eget garn i månader nu. Jag har varit en sticka i många år och de vackra Garner som finns nu inspirerar mig att skapa mina egna. Jag slutligen gjorde det och dokumenterat processen här.Alla artiklar som använts här...

Hur man färga garn med Kool Aid

drog ut ye olde Kool-Aid igen. Vad kul!! Kool-Aid gör en stor färg eftersom det är färg snabb och säker mat så du kan använda oavsett kastruller och stekpannor du har i köket. Ingen specialutrustning som behövs. Plus, det är kul för barnen att göra!L...

Hur man färga påsk ägg med ris

Det är alltid kul att dekorera ägg i påsk! Under åren, folk har kommit med många olika metoder, men detta var första gången jag såg en metod som innebär att dö ris med mat färg och använda som för att speckle färga ägg. Jag hittade en video på YouTub...

Hur man färga en T-shirt med svart valnöt skal

1. samla in svarta valnötter och separat skalen från nötter. Jag satte dem i en plastpåse och klev på dem, rulla dem runt med min fot att lossa skalen. Var noga med att bära gummihandskar när man hanterar dem eller du ska också färga dina händer.2. F...

Hur man färga tyg naturligt

naturliga färgämnen är awesome. Deras färger är subtila, och mer dämpad än de flesta syntetiska färgämnen, men de erbjuder levande färger på sätt som du verkligen inte kan annars få. Och det finns alltid oförutsägbarhet. Varje färg du får från nature...

Hur man färga ullgarn med kaffe, te, gurkmeja

jag nyligen kom i besittning av en vit boll av ullgarn, och jag tänkte för mig själv, "Va, hur tråkigt!" Så jag bestämde att jag skulle prova mitt egna försök till döende garn. Jag har aldrig färgat garn förut så jag började göra en hel del inte...