Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)



En FiberArtsy handledning

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja, tänkte jag ut ett sätt att göra det mycket billigt och utan specialverktyg. Allt du behöver är några över dörren galgar! Så, låt mig visa dig hur man färga själv striping garn.

Vad är Self Striping garn?
Definitionen enligt Crochet.About.com är "själv striping garn är en typ av brokiga garn som har två eller flera färger. Det finns ofta långa längder av varje färg innan färgen ändras till nästa. När du virka eller sticka med egen striping garn, skapar garn vanligtvis ett randigt projekt på egen hand utan den crafter behöva göra färgändringar." Jag vill också tillägga att färgmönster upprepa kontinuerligt och förutsägbart i hela sticka eller virka projekt.

Varför skiljer sig själv Striping garn så att färga?

Den största skillnaden är behovet av lång färg körs. Den genomsnittliga vuxna stickade strumpan tar cirka 15-20 av garn per rad. Så säger vill 4 rader med Midnattsblå, måste du färga om 60 (5 fot) av garn Midnattsblå. Som ni kan se, om du planerar att använda flera färger, måste ditt garn nystan vara mycket lång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man färga ful garn

En FiberArtsy.com handledningSe hela röran här :)Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminst...

Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)

Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick t...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man färga din skate hjul och bussningar

vill du ha lila hjul men din är blå? Teal bussningar? Detta instructable är för dig!Jag ska visa dig hur man färga din longboard/skateboard hjul och bussningar med husgeråd, för mindre än $10.Innan du börjar, se till att läsa den hela instructable oc...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man färga en oavslutad trä armband och Ring med RIT Dye

här är en demonstration om hur man färga en oavslutad trä armband och ring med RIT färgämne. Processen är mycket enkel. Förnödenheter som behövs: oavslutade trä ringen, oavslutade trä ARMRING, RIT färgämne (plommon), plastburkar, handskar.Oavslutade...

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown hemmaI denna film ska jag visa dig steg för steg hur uppnått jag denna bruna färg hemma med en Revlon Box hårfärgningsmedel i färgen Dark Ash Blonde.För fler hårvård videor och mycket mer... Kolla...

Hur man färga ditt skägg Rainbow

Kolla in denna handledning där jag visa dig hur man färga ditt skägg rainbow!Också, hitta mig på Youtube eller på min hemsida för veckans videoklipp om: sprayfärg konst – Rainbow hår – 3D-utskrifter pennor – svarta tavlan bilar – hur till guider-DIY...

Hur man gör ett unikt anpassade kuvert utan lim

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en egen personlig kuvert utan att använda limmet. Detta är det perfekta kuvertet för mycket speciella tillfällen.Steg 1: Vad behöver du?-bomull baserade papper, helst utan syra.-100% bomull eller poly...

Hur man färga garn: Handpainting

jag har varit döende att färga mitt eget garn i månader nu. Jag har varit en sticka i många år och de vackra Garner som finns nu inspirerar mig att skapa mina egna. Jag slutligen gjorde det och dokumenterat processen här.Alla artiklar som använts här...

Hur man färga läder

När jag först börjar lära sig om leatherworking, läste jag massor av forumämnen om hur du färga läder och hittade många olika svar om "rätt" sätt att göra det. Efter att ha spelat med det för lite, jag fick reda på vad som fungerade och gjorde i...

Hur man färga en skinnpung

hur man färg en skinnpung... Här råkar vara en Prada väska. Japp, riktig affär. Här är historien bakom detta Instructable. Jag köpte en vacker Prada väska på en egendom försäljning tidigare i år. Tyvärr, vi hade en brand i vårt hus (i maj 2013), och...

Hur man färga dina Nylon 3D utskrifter

3D-utskrifter är för närvarande en stor modeord i design, hantverk och teknik världar. Med den ökande medvetenheten och tillgång till 3D teknologi skapar mer och mer hobbyister, designers och konsthantverkare egna projekt och produkter med denna tekn...

Hur man gör en Wuggle sällskapsdjur utan en rolig fylla fabrik

Hej, så igår köpte jag en av dessa Wuggle husdjur. I grund och botten de fyllda leksaker du kan göra med en fabrik, jag köpte inte fabriken så jag visste hur man gör det så härSteg 1: Vad behöver vi - En Wuggle sällskapsdjur kit innehåller-Unstuffed...

Hur man ställer in en hjort kamera utan ett träd

detta är hur jag setup min rådjur kamera utan ett träd runt för att fästa den till. Jag talar också om försökande ute buck jam att se om det verkligen lockar rådjur snabbare till mitt bete högen. så snälla ge mig tummen upp om du gillar denna video o...

Hur man starta upp Linux på en Zedboard utan U-Boot

Startsekvensen för Linux på en Zedboard är vanligtvis:Den första etappen Boot Loader (FSBL) i den Zynq ROM läser filen boot.bin från boot media, som SD-kortetFSBL i filen boot.bin över kontrollenSom passerar sedan kontrollen till starthanteraren U-Bo...

Hur man gör Black Snake fyrverkerier med & utan eld

i denna video, jag kommer att visa dig hur klassiska svarta ormar fungerar och hur man gör dem hemma. Det finns faktiskt de två metoder som beskrivs i videon, en som använder eld och en som inte gör.Svart orm Version 1 (eld). Strösocker. Natriumbikar...

Hur man gör maskin broderade fläckar utan en brodermaskin

någonsin velat göra en broderad patch? Har du en brodermaskin? Inga problem! I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör grundläggande fläckar med min 10 år gamla symaskin.Om du var nyfiken på vad det var för, gör jag en BLU Sniper kost...

Hur man spelar, "Namn" av Goo Goo Dolls utan att bryta en sträng!

Detta instructable visar dig hur man spelar låten, "Namn" av bandet Goo Goo Dolls utan att bryta eller bära ner alla strängar!Steg 1: Restring gitarren (valfritt) Ifall du har skit gitarr strängar, det är bäst du restring gitarren innan du försö...