Hur man gör 3D Hologram projektor - inga glasögonSom vet att från plast CD-fodralet kan vi mini 3d hologram generator och du kan se 3d-filmer utan glasögon.

HACKSCRIBE till min kanal sida och besöka min coola videor: http://bit.ly/1reKdMa

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga mig) http://on.fb.me/1lHLtqC

Hologram videor:

1.https://www.youtube.com/user/ctmk01/videos

2.https://www.youtube.com/user/cospesas/videos

Gratis mall:http://goo.gl/rU8xI6

Relaterade Ämnen

Hur man gör 3D Hologram projektor

Fler videor Klicka här...

Hur man byter den saknade pads på dina glasögon

detta är verkligen enkelt att byta ut kuddar på dina glasögon eller bara göra dem mer bekväm. Med mindre än en minipack du kan förlänga livslängden på dina annars perfekta glasögon. Gå för black att smälta in eller visa upp din fixa med en ljus färg!...

Hur man gör några Kids 'Spel' glasögon

detta är min första instructable och jag är bara ett barn så jag inte har en massa pengar eller utrustning/verktyg, så detta är bara en enkel Instructable.Steg 1: materialFör detta Instructable behöver du: #light glasögon #nerf glasögon (helst orange...

Hur man gör Miss La Sen skum glasögon för barn.

Miss La Sen är en fiktiv karaktär i Sorim Story brädspel, mobilspel.Steg 1: Hämta detta mönster och skriva ut i A3-papper.Steg 2: Skär 2 orange tempel på bit skum. För att skapa en stark bas för glasögon bör du använda det tjockt skummet.Steg 3: Klip...

Hur man gör en händig gadget/glasögon renare

du bara verkar få rengöring torkdukar i ganska stora ark, jag behövde något som kunde passa i ett mindre utrymme, så jag gjorde en själv.Steg 1: Vad du kommer att behöva -Rengöringsduk (jag använde ett solglasögon fall som dubblar som städare som jag...

Hur man gör ett hologram video för DIY 3D Hologram projektor

Jag gjorde en holografisk Video för min DIY 3D Hologram projektor (Klicka här för Instructable).thebear1 kanske bad om hur man gör en holografisk video och någon annan är intresserad så här är min version. Jag är absolut inte professionell i detta så...

Hur man använder en OH-projektor som en datorskärm

att ha en projektor kan titta på filmer är bra, men de kan bli mycket dyrt. Dessa instruktioner kommer att visa dig hur man gör en OH-projektor (som vad du kan ha använt i lönegrad skolan) kan användas med en dator. Den totala investeringen kommer at...

Hur man gör 3d Hologram hemma

Hur man gör 3d hologram hemmaYouTube-Video...

Hur man rengör en juicepress med inga instruktioner

vän till mig gav mig en veggie juicepress att fixa. Problemet var att det läcker runt pipen. Jag kan se alla gunk på kanterna. Men med inga instruktioner, hur man ta isär?Steg 1: Ta bort kniven Här är enkel nog. Bara skruva loss och ta bort kniven. N...

Hur man gör en David Miscavige (eller någon) papper mask

detta är egentligen ganska enkelt, men att ha ombetts häromdagen om hur man gör en mask som är mer än bara ett platt papper, jag ändå, varför inte.For resten, vad bättre sätt för att irritera Co$?Steg 1: Ta din bild Få bilden du ska använda, någon bi...

Hur man gör en Vodka lampa (eller någon annan sprit flaska lyser upp)

det är mer som hur man gör en dalbana lampa.Med glasunderlägg och en led-knappen lite, kan du enkelt göra en Vodka flaska eller ett annat objekt som är genomskinlig som ett glas in i en lampa!Detta instructable är mycket enkel och kräver ingen lödnin...

Hur man bära fet läppar vid någon ålder

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Bold-Lips-at-Any-Age oavsett vad din ålder, en fet läpp går aldrig ur stil. I den här videon visar vi dig hur man bär det fet kanten ser i din 20, 30- och 40-talet och erbjuda tips för att dra bort det...

Hur man kan hänga en projektor skärm

Hängande en projektor skärm är mycket rättfram. Lägg till detta till din butik, vardagsrum eller sovrum! Helt enkelt skruva en 3" lång skruv i väggen på önskad höjd och helst i till en stud i väggen. Fäst ena sidan av skärmen projektor skruv i väggen...

Hur man gör en ipod projektor ur kartong och tejp

jag kommer att använda min ipod för att ta bilder så att jag inte har min iPod i projektornSteg 1: suplies du behöver tejp, kniv, en penna och ett förstoringsglasSteg 2: skär en helhet i rutanSteg 3: tejp på förstoringsglaset på rutan tejpa förstorin...

Hur man gör din madrass runda (eller någon annan form)

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gjorde min madrass runda från ena sidan, och gjorde också stöd den hade under match madrassen. Jag vet inte hur du ändrar en normal sängram för att matcha en egen madrass, min säng stöd kommer från en byg...

Hur man gör ett lusthus på Minecraft någon version

vill göra en lätt lusthus? Följ dessa steg!Steg 1: samla dina grejerFörst, gräva ett hål som är 5 x 5 och gräva i den men bara gör hål 1 kvarter djup.Du behöver samla in dessa: 55 block av trä (inte trä direkt från träden! Farkosten dem först i trä p...

Hur man gör en glasflaska i en glas kopp! (eller hur man skär flaskor)

Se till att kolla in min blogg!Glas fräsen jag använder är från järnaffären. Det kostade mig ca $3Om du får konstiga frakturer när du använder vissa flaskor, är det typ av glas (eller hur det gjordes). Denna metod bör fungera med alla moderna glasfla...

Hur man gör ditt ansikte dolt inom någon bild med Pixlr eller Photoshop

Alla gillar att ta bilder och och känner mig som fotograf. Fotografer som att redigera sina bilder med häftiga effekter att göra kreativa och fantastiska nya bilder. Därför gillar alla att redigera bilder för att göra kreativa och fantastiska nya bil...

Hur man gör en lera byst av någon du känner. (brons finish)

Vad köper du mannen som har allt? Tja, jag bestämde mig att göra något han inte kunde eller ville inte köpa för sig själv. En lera avbild av sig själv.Först var min plan för att göra en lera modell sedan kasta det i silicon sedan konkreta för sin upp...