Hur man gör en anmärkning passerObs förbipasserande är för kul. INTE FÖR TESTER. Jag lär dig hur man gör en ur en penna.

Meterials:
Pen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man återställer GALAXY anmärkning 2

Samsong Galaxy Anmärkning 2 är mycket multitasking och kraftfull anordning eftersom du kan göra något med lätt och enkelt sätt. men ibland anmärkning 2 få vissa problem såsom frysning eller fastnat av någon anledning. lösningen är normalt att återstä...

Hur man skriver en egen märkning test.

Google har ett antal "apps" som kan vara användbara om du är pedagog och vill prova något annorlunda med dina elever. Detta Instructable visar dig hur man gör en enkel själv märkning test som ger massor av feedback. Det kommer att visa vilka frå...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Hur man gör en produktmärkning med silhuett

Första: n tack vare siluett och Instructables för att stödja lokala hackerspaces. I denna tutorial ska jag visa hur enkelt det är att skapa en produktetikett om du vill göra din produkt sticker ut. Vi började med siluett porträttet för detta projekt...

Hur man spelar munspel

efter att ha sökt runt på instructables, jag hittade inte någon komplett munspel tutorials. Det finns en hel del bra sådana runt på internet, men jag trodde att det bör finnas en instructable.Så. Munspel är ett av de enklaste instrument att spela, de...

Hur man passera ett drogtest.

Dag jag kommer att gå över hur man passera en drogtest (jag personligen bara vet att detta fungerar för marijuana) här kommer suga! DETTA KOMMER INTE VARA TREVLIG! DETTA KOMMER ATT TA DIN ANDEDRÄKT BORT! DETTA KOMMER ATT RENSA DITT SYSTEM.Steg 1: Gå...

Hur man passera inspektion & komplett A arbetscykeln

i denna film ska jag visa dig hur att slutföra en arbetscykeln och passera inspektion efter turing av din check engine ljus. Det är sant att din bil inte kommer att passera inspektion om check engine lampan på. Men det är mer än bara att stänga av. F...

Custum passa post telefonhållare, eller hur man kan föra en thermoplast i ny form

Det handlar om hur man gör en individuell phoneholder från grunden som pvc-rör, en vinyl eller någon annan thermoplast för cykeln.Jag gjorde några hittills och kom fram till att gamla pvc-röret är den starkaste råvaran jag, men brukar de inte bära re...

Hur man basförstärkning på Audacity

Hej, i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man basförstärkning låtar på ljud redigering program Audacity. Detta är min första Instructable så jag är ledsen om några enkla misstag.Steg 1: börjaFörsta saker först, måste du har laddat ner Aud...

Hur man passera en drogtest

jag besvarar en fråga som tydligen ofta ombedd att Jag har haft flera personer fråga mig personligen hur man passera ett drogtest. Eftersom jag måste umgås med fel personer, i North Carolina för Guds skull, beslöt jag att slösa bort en timme av mitt...

Hur du ninja eller spy från en portfölj (eller hur man passa allt en ninja eller spionera behov i en resväska)

jag kommer att visa dig vad den genomsnittliga dagliga ninja eller spy behov.DISCLAIMER: Jag är på något sätt ansvariga för vem du skada eller döda, om du blir arresterad för att bekämpa, där du skada någon, om du försummar att hjälpa din motståndare...

Hur man gör en Batman kostym "Robin: Damien Wayne"

med så många Robins att hålla räkningen på i Batman line-up, varför inte bara stadigt flytta ner linjen? Dick Grayon, Jason Todd, Tim Drake och nu Damien Wayne?...Särskild anmärkning:Några bilder inte samordna med instruktionerna. De är exempel på te...

Game Boy bakgrundsbelysning | Hur man installerar | Game Boy DMG

Kontrollera ut oss på Gilla oss på Facebook eller följ oss på twitter. Mer Game Boy och handhållna Installationsinstruktioner finns våra instruktioner sida.IntroduktionLägga en bakgrundsbelysning till du är game boy en av de enklaste, mest effektiva...

Hur man gör en klädnypa luger rubberband gun

Är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på försöker sätta det rubberband på fingret och håller den med din pinkie bara för att ha det slip av sekunder innan du vill skjuta?Vill du skjuta dina kollegor...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Candle hantverk: Hur man gör vackra ljus

ljus Craft blev min besatthet när jag såg några vackert utformad ljus och jag längtade så mycket att lära sig konsten av ljustillverkning. Bristande faciliteter fick mig att beställa en inlärares ljustillverkning kit online. Startpaket tillhandahålls...

Nybörjarguide till 3D-utskrifter med Objet Connex 500: hur man bygger en missil bärraket Tank (och rensa i röran som du gjort i processen)

The Objet Connex 500 3D skrivare... ett mystiska, magiska och fantastiska Hi-Tech mästerverk, kan 3D utskrift hög detaljerad prototyper. Att veta hur att driva denna förunderliga enhet är en hemlighet bara känd av några valda de. Och nu har du, min k...

Hur man bygger en Budget Speldator (detaljerad, informativ)

Vill göra din egen anpassade byggda gaming PC och du är på en stram budget?Detta Instructable kommer att omfatta alla aspekter i att bygga den bästa möjliga Budgeten personliga stationär dator för spel.Du kommer att läsa om:1) moderna spel krav.2) at...

Hur man gör en energi effektiv mångsidig ljus gjorda av återvunnet glas

om du är en av dessa konstiga människor som mig som har en massa rester av glas om huset så är det ett stort projekt att göra något vackert och åtminstone delvis användbart.(Genom att detta projekt är antingen en LED (Light Emitting Diode) ljus inneh...