Hur man gör en blended flerfärgade silkscreen design! Gjort på TechShop!Hej där! Idag ska jag visa dig hur man gör en blended flerfärgade silkscreen design!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en mini färgad rök Bomb kul lätt sätt röd grön färgade Ninja rök Bomb

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en mini färgad rök bomb på 10 minuter med en färdiga färgade färgämne rök bomb (från Fireworks store). Alltid bär...

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...

Hur man gör lite två färgade fyrkantiga örhängen med kaffepåsar

Isabel och jag gillar att göra olika former med kaffepåsar, antingen genom att vika våra skärande. Detta Instructable visar dig hur man gör två färgade fyrkantiga örhängen med Nespresso kaffe skida. Vi hoppas du gillar Instructable. Om du gillar det,...

Hur man gör en Origami kråka (traditionell Design)

www.origamiartists.net lära sig hur man gör Origami crowOrigami för barn. Lär dig att göra origami papper artiklar. Konsthantverk att göra med barnen... Vika ett papper och göra origami är en utmaning för nybörjare men detta origami att göra video lä...

Hur man gör mango träd stil mehndi design

Mehndi design för händerna är generellt mycket intrikat om det är brud mehndi design, lite fördelade ut för arabiska och blommiga mönster. Men i alla dessa typer av mönster, en gemensam design gjort är mango tree design. Mango formen används mycket i...

Hur man gör en anpassad färgade läderarmband.

jag ser en hel del läder manschetter där jag bor i San Francisco och jag ville göra mina egna anpassade manschett som har min egen känsla och något som ingen annan har. Följande steg visar dig hur jag byggde min egen personliga manschetten.Steg 1: Ha...

Hur man gör The Blender Trick med Nunchakus

Hi guys heres en dubbel freestyle nunchaku flytta jag skapade kallas blandaren, det tar lite av praxis men värt det du kan också göra denna flytta med eld chux eller poi....

Hur man gör en multi färgade lampskärm

vad du behöver: en ballong 7 ark silkespapper PVA lim 2 yoghurt krukor en penselSteg 1: Gör Start Rippa upp vävnad papper i små fyrkanter, sätta lite PVA-lim i en pott och lägga till lite vatten för att mjuka upp, blåsa upp ballongen och placera läng...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur man bygger rc delta plan med din egen design; i mindre än 15min

Hej!!!så jag ser du hur lätt är att bygga din egen rc plan med din egen design;Du kan göra allt detta i 15 min eller mindre;här är complet videon av bygga steg:::;!!! så enkelt!Prenumerera!...

Hur man berättar när din biff är perfekt gjort.

News Flash: Rookie Cookie fördärvar god biff.En av de vanligaste rookie misstag när grillning eller matlagning biff skära i köttet att se om det har nått färdignivå du vill (IE: "Med-sällsynt"). Problemet med detta är att det kan förstöra vad sk...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Hur man gör läckra makt sallad - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är inte din vanliga sallad. Med nötter, salsa, majschips och dressing är detta en läckra makt måltid för alla tider på dagen.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:Sallad greener3/4 dl salsa1/4 kopp skalade, rostade s...

Hur man gör enkla stapla tallrikar för Design

jag behövde för att räkna ut något för min mamma eftersom hon design en vägg i huset och dosen inte har något att lägga saker på att höja dem i ryggen så jag tänkte av dessa.Steg 1: Första cylindern Göra första Cylinder radien av 7,5 cm och en höjd a...

DIY papper hantverk projekt: Hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor

Ett intressant DIY papper hantverk projekt kan bestå en mängd lätt Göra det själv papper hantverk idéer för dig att göra hemma. Detta steg för steg handledning med instruktioner om hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor projekt är någ...

Hur man gör Pom Poms

Garn pom poms är bra på egen hand och de är perfekta för olika sticka och virka projekt. De är verkligen lätt att göra och det finns massor av olika metoder (och produkter) kan du göra dem.Detta är hur jag har kommit fram till är billigt och enkelt,...

Hur man gör pannkaka Art

Växer upp, min pappa gjort pannkakor varje söndag. Han gjorde silver dollar storlekssorterad dem, djur, stora sådana, något att hålla frukost kul och färska. (Tack pappa!) Dessa färgade pannkakor erbjuder ett annat sätt att ta någons pannkaka spel ti...

Hur man gör bra Bibim Myun (Go & David)

dessa är nödvändiga ingredienser för att göra bra Bibim Myun.Steg 1: Hur man gör bra Bibim Myun (Go & David) Detta är koreanska traditionell grönsak, kallas Kimchi. Den är gjord med en mängd olika kryddor.Steg 2: Hur man gör bra Bibim Myun (Go & D...

Hur man löser en Rubix kub

Hi Guys innan jag börjar jag skulle vilja ge en väldig massa kredit till poisontiger som lärde mig i första hand att göra detta och vem videor im använder. Tack poisontiger! Anyway är här hur man löser en rubix kubSteg 1: Du behöver... En rubix kub!...