Hur man gör en carbon vindsurfing bomdenna historia förklarar metoden jag använde att göra en 100% kol vindsurfing bom.

Carbon vindsurfa bommar numera är standard för race segel, men kan ofta kosta mer än 1000 euro. Därför bestämde jag mig att försöka göra en själv för min Aerotech VMG 6.0 segel, med hjälp av flyg-och material.

Resultatet är en bom som är lättare och minst lika stel jämfört en industrially tillverkade högkonjunktur. Kombinerat med ett av de bästa boom huvuden tillgängliga (Streamlined), gör det en otroligt stel kombination och ett nöje att segla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man startar ett företag

starta ett företag är inte svårare än att bestämma att du har den risktolerans och temperamenten för sådan en strävan och beslutar att bara ta din idé och gå för det.Det finns ingen enda recept för att starta ett företag.Trots den catchy titeln, dett...

Hur man gör en stor sats Kombucha

Kombucha är ett fermenterat te dryck populär i Ryssland, Kina och på andra håll.Kultur bildar en läderartade huden kallas "mor" som flyter ovanpå.Denna veckas Instructables TV episod visar hur att käbbla maneter-liknande "modern" och g...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...

Hur man bygger en katapult

det finns redan några storskaliga Trebuchet Instructables där ute, men för de lågteknologiska medeltida entusiasterna, här är den första storskaliga katapulten Instructable!Detta byggdes under min praktik @ Instructables somras, medDerangedMoose7, Te...

Hur man gör en is/snö Beirut tabell

söker att kasta den ultimata winter parten? Det kommer inte vara komplett utan en av dessa! Direkt från Colgates 18 Pine St. vinter Carnival, ska jag visa dig hur jag byggde min underbara is/snö beirut tabell, komplett med anpassade mugghållare rista...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Hur man barfota vattenskidor

Barfota vattenskidor är en av de mest skrämmande och givande vattensporterna i praktiken idag. Dessa skidåkare resa i höga hastigheter på bara huden på fötterna! För vissa är detta tilltalande; dock på grund av de mentala hinder barefooting ger, kan...

Hur man bygger en mikro Flyer

Hej världen! Rent kol här med en annan Instructable. Idag kommer jag visa dig hur man gör en mikro pappersflygplan som är billiga och enkla att bygga. Jag lärde mig att bygga detta ungefär fem år när jag såg ett kit för att göra dessa plan. Jag titta...

Hur man installerar OS X Mountain Lion på din PC med iAtkos

om du är intresserad kör Mac OS X, men du vill inte betala löjliga priser för en normal Mac, då en Hackintosh bara kan vara för dig. I denna guide, ska jag visa dig hur man installerar Mountain Lion på din PC med iAtkos distributioner.Distributioner...

Hur man gör unattackable säkert arduino IoT enhet

Thesedays det finns en hel del Sakernas Internet.Men de flesta av dessa IoT utsätts under nätverksattacker som som DDOS.Därför många experter av IoT varna oss om säkerhetsproblemet med IoT som gillar som en länken nedan.http://electronicdesign.com/Co...

Hur man gör en mobilladdare

Har inte en mobilladdare och batteriet är på väg att rinna..?Gör en nödsituation laddare själv hemma att ladda din enhet från ingenting annat än ett 9v batteri.Denna video visar ett enkelt sätt att lära sig hur man gör en mobilladdare hemma lätt.Obs:...

Hur man bygger en sköld för Linkit en

Hej världen! Rent kol här med en annan Instructable. Idag kommer jag visa dig hur man bygger en egen sköld för Linkit en styrelsen. Innan vi kommer in i det men jag måste berätta varför jag gick på detta arbete i första hand. Jag äger bara en sköld f...

Hur man gör en svävare

INTRODUKTIONKort översiktDenna artikel handlar om hur man bearbetar material och montera en DIY svävare. Du kan styra det med en PS2 fjärrkontroll. Efter montering allt material tillsammans, bör du testa svävare och justera balansen. Den totala kostn...

Hur man gör en Plasma boll

Hej! I denna farliga instructable jag kommer att visa dig hur man får och tämja en plasma boll hemma!Lite teori: plasma är joniserad gas. Jag kommer att skapa en low-pressure miljö i glasflaska och sedan tända en högspänd elektrisk båge mellan två Ko...

Hur man gör en underjordisk Fort

om du gillar detta Instructable, det skulle vara mycket uppskattat om du röstade på mig i trä-utmaningen.Först vill jag säga detta kan vara extremt farligt. Jag gjorde mig själv men som starkt inte rekommenderas och kan leda till allvarliga skador el...

Hur man stämmer ett trumset

kanske viktigaste färdigheten som trummis kan ha är kunskapen att få rätt balans och maximal prestanda från sina trumset. Förmågan att ratta en trumma eller en hela kit är ett ovärderligt verktyg för en trummis som vill låta hans (eller hennes) bäst....

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Hur man bygger en bänkskiva dricksvatten Filter att ta bort fluor eller klor

Här är en YouTube instruktion video om hur man bygger ett kök bänkskiva dricksvatten filter för att ta bort fluor och klor med vattenfilter delar tillgängliga från VVS leverantörer på Internet. De delar som behövs för att bygga ett fungerande vattenf...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...