Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att stoppa LÖSMYNT på nu och börja med förfarandet... Så låt oss göra detta! Haha.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Daft Punk hjälm

Detta inlägg är skrivet av Panos Lolonis, Fictiv operationer leda (av dagen).Det hela startade redan 1995 när jag lyssnade på låten Da Funk av Daft Punk. Som europé jag hade en hel del exponering för Daft Punk musik och efter upptäckten (2001) blev d...

Hur man gör en Daft Punk Outfit!

Under sommaren, jag var påslagen till några av de utmärkta och varierad musik jag någonsin hört; Daft Punk.Med sina dolda identiteter, som i princip lanserade deras världsomspännande framgång i musikbranschen, har många försökt att återskapa Thomas B...

Hur man gör en Daft Punk Thomas hjälm

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hemmagjord Daft Punk hjälm! Det använder mestadels hus håll produkter och är mycket enkel. Hoppas du njuter! Vad du behöver: en baseball hjälm, kartong, Bondo, en bit av hård plast för visor...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

Daft Punk Guy-Manuel Full kostym bygga

Jag är ingalunda en professionell. Jag gör detta eftersom jag älskar att bygga saker, inte för att jag är bra på den. Ärligt talat, de flesta av detta projekt var fixa problem på grund av saker jag gjorde att jag hade ingen aning om hur man gör. Som...

Hur man gör en termometer med hjälp av Arduino och LM35

dag jag ska visa dig hur man gör en termometer med Arduino och LM35 temperaturgivare, LCD Display, på en skärbräda anslutna med kablar. Det kommer att Visa temperaturen i Celsius och Fahrenheit.Andro rotSteg 1: Krav:- Detta är en lista av delar som b...

Hur man gör (ätbara) falska blod - perfekt för Halloween och filma

hur man gör (ätbara) falska blod - perfekt för Halloween och filma...

Hur man gör Mini bågar för stift Bobby och pannband

denna handledning är ett enkelt och snabbt sätt att lära sig hur man gör mini stråkar för stift bobby och pannband. Jag tycker dessa är så söt och ser bra ut på nästan alla!Steg 1: Vad du behöver -Tyg, inte mycket alls. Någon stil eller tjocklek du v...

Hur man gör en överlevnad kniv från en kedja och hand klippverktyg (svetsning)

hur man gör en överlevnad kniv från en kedja och hand klippverktyg1. fixa med spik2. svetsning (fara! fattade eld ombord!)planer:-slipning-korrosionsskydd (syra?)-Dränering handtaget (kåda?)-paracord cover...

Hur man gör en hög upplösning NYLON, ABS och PLA munstycke för en 3D-skrivare.

Detta instructable kommer detalj hur man gör en hög upplösning NYLON, ABS och PLA munstycke för en 3D-skrivare.För en fullständig beskrivning att bygga den nya 3D-skrivare som kan skriva ut i NYLON, bara besöka viktigaste instructable:Denna design ko...

Hur man gör Apps för I-telefon, jag-Pad, och I-Pod Touch

Hur man gör Apps för I-telefon, jag-Pad, och I-Pod TouchVideon ovan fungerar inte gå till länken nedan!http://Vimeo.com/user9799820/awesomeappsTack och rösta på mig i tävlingen lärare!________________________________________________________________Ma...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med packen av kort och ett mynt!

I den här videon som jag gjort för min YouTube Chanel ny dimension där jag kommer lära internet att göra awesome trollkonster som kommer att blåsa folk sinnen lär jag dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett mynt och en packe av kort. Det...

Hur man gör ett mönstrat armband med kaffepåsar och cykeln tröttar

Hej alla, vill vi visa dig ett annat sätt att använda en cykel däck och Nespresso kaffe skida att göra ett armband. De material vi använder för att göra detta armband är: använda Nespresso kapslar, rensade innerslang av en cykel, hoppa ringar, hummer...

Hur man gör en mini 3D-bio för Smartphones och tabletter / i3DG

Lätt & trevlig idé!Steg 1: Foto & Video Instructables Vill du veta hur man gör en mini 3D bio hemma? Så det här är för dig!Steg 2: Det kommer att lära dig hur man gör en mini 3D bio med Sälj-telefon eller surfplatta hemma vid minimala kostnader. D...

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

Hur man gör en Flip telefonen spela film TV-program och internet som inte kan spela upp videoklipp 4 gratis

Så din suck med en pohne som inte kan spela video filer inte ens 3G ### P eller 2GP wich ning 4 gamla pohnes men om din pohne kan spela bilder kan du göra det spela filmer TV-program och videoklipp 4 gratis u bara behöver av telefonen och camtasia st...

Hur man upprätthålla personlig Wellness - gratis från jippon och list

varje dag ser vi en ny reklamfilm för det nästa största vikt förlust läkemedlet eller en annons för den nya boken om hemligheten med att vara frisk. Sanningen är, det ingen finns hemlighet att leva på ett sätt som upprätthåller sin hälsa. Eftersom pe...

Hur man gör en enda armband på Rainbow vävstolen och anpassade Charm

en dag tittade jag på alla mina vänner, och de hade alla techno-färg, gummi armband går upp till AT minst armbågarna. Jag tittade på mina vänner och sa, "Varför har du så många armband?" De svarade, "gjorde vi dem oss!" Medan som inte...

Hur man gör en Sprite baserat spel för 3DS och DSi familj

Hej. Det här är uppföljningen av min annan instructable. Om du inte har sett den ännu, så jag skulle råda dig att se den. Idag, kommer att jag visa dig hur man gör en sprite baserat spel i Petit dator. Om du inte vet vad den medel, sedan låt mig förk...