Hur man gör en enkel virus som kommer att irritera dina vännerDetta är min första instructable och jag är fortfarande ganska nytt för batch-filer så klippa mig något slack om detta inte är mycket bra och lämna gärna kommentarer och råd också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

40 efterföljare Special: Hur att irritera dina vänner

Hey Y'all. Det var längesen! Tack YALL människor för att nå mitt mål för 40 anhängare! ;) Och alla som följt mig får en belöning... hur man irritera dina vänner. OK Vänligen njuta och irritera folk. Ja faktiskt inte göra det hela tiden, bara Umm ja....

Hur man installerar en rostfria stänkskydd för att skydda din vägg

Vår vän kallade oss över ett tag sedan för att hjälpa honom med sitt kök, han ville ha det fullt gjorde - från grunden!Jag är besviken jag inte dokumentera hela men när jag äntligen trodde det skulle vara ett bra projekt vi var upp till stänk av köke...

Hur man spela bas - nybörjare bas läxa - att hitta din väg runt The greppbräda

detta är andra i en serie av lektioner som jag gjorde för nybörjare ett tag tillbaka. Så produktionen kvaliteter är lite grundläggande. Du hittar mer information under rubrik över till min hur att spela bas hemsida via denna länk:Hitta på greppbrädan...

Enkel virus som körs osynligt

detta instructable är att visa dig hur man gör en enkel virus som kommer att köras osynlig.Detta var postat för utbildningsändamål bara, jag är inte att hållas ansvarig för någon olämplig användning av denna information eller filer som jag kan ha läm...

Hur man gör en enkel pil och båge

ett snabbt och enkelt sätt att göra en enkel pil och båge.Steg 1: material minst 2 spett {beroende på hur många pilar du vill göra}gummibandoch sax.Steg 2: Förbereda spetten Skär av ändarna på spett, då du behöver för att springa två ändarna av vad s...

Hur man gör en enkel papper Rocket Launcher

Hur man gör en enkel papper Rocket Launcher(SE VIDEO)Detta är en mycket enkel design som kommer att skjuta en papper raket över 50 fot. Den har gott om kraft. Detta projekt skulle göra en get kontor leksak. Allt du behöver är en 2ltr flaska, en 12 tu...

Hur man gör en enkel spel i Unity 3D

Unity 3D är en spel-making motor som är kraftfull, enkel att använda, och viktigast, gratis att Ladda ner! (Det finns en mer kraftfull version, men du kan göra mycket med den fria versionen.)Trots sitt namn, kan enhet användas för både 2D och 3D-spel...

Hur man gör en enkel, liten och stark elektromagnet

Hej alla, jag kommer att berätta u hur man gör en liten, enkel och stark elektromagnet. Tyvärr dålig kvalitet bilder och videor och jag kunde inte ladda upp många bilder steg för steg, men jag ska försöka förklara så mycket som jag kan. Du kan se vid...

Hur man gör en enkel mocka

Denna guide kommer att beskriva hur man gör en enkel kaffe dryck känd som en mocka. Mochas kan komma i många olika sorter, men i allmänhet karakteriseras av en kaffe dryck som har choklad arom i den. Detta är en av mina egna favoritrecept som ger god...

Hur man skriver ett blogginlägg som kommer att läsa och delad

alla dessa dagar har en blogg, från stay-at-home mammor dela tips om att höja trillingar till författare som bestämmer sig för att baka på recept varje dag från Julia Childs kokbok. Men de bästa bloggarna har inlägg som läsarna gillar och delar. För...

Hur att lura dina vänner att tro Nether i Minecraft Pe

dag ska jag visa dig hur man lura dina vänner i minecraft med "nedre" portalenSteg 1: Att göra portalen Först göra nether portalen om du inte vet hur man gör den nether portal jag kommer att sätta det i kommentarerna.Steg 2: Lila grejer Nu sätta...

Hur man gör en enkel hylla hängde med en fransk cleat.

Detta instructable visar hur jag använde en gammal ek bord blad för att konstruera en enkel men ändå hållbara vägghylla som hängde med en fransk cleat. Jag vet att det finns massor av intructables om hur man gör en hylla, men jag är särskilt förtjust...

WinXP översyn Guide: Hur man gör det ser ut som Vista, springa fort som blixten och vistelse produktiva, & jämna

denna guide (men inte filepack) har uppdaterats från och med 11/19/08. Jag planerar att lägga upp en utvilad filepack senare i veckan som kommer att omfatta de uppdaterad information och nyare versionsfiler. Om du såg detta över när den först släppte...

Hur man gör en enkel PC game controller testar programmet

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör ett enkelt program som låter dig testa knapparna på spelenheten PC så att du vet att de fortfarande fungerar, eller att de måste bytas.Jag måste varna dig, att detta instructable är mycket ord...

Hur man använder en OH-projektor som en datorskärm

att ha en projektor kan titta på filmer är bra, men de kan bli mycket dyrt. Dessa instruktioner kommer att visa dig hur man gör en OH-projektor (som vad du kan ha använt i lönegrad skolan) kan användas med en dator. Den totala investeringen kommer at...

Hur man gör en Spara fil som du kan ringa.

im ska lära dig hur man gör en Spara fil som kan hålla lösenord, användarnamn, viktig information, även spel jag har mina videor att förklara mer:http://www.youtube.com/watch?v=ueLxSAFGQas : är min spara variabler video.http://www.youtube.com/watch?v...

Hur man gör en enkel bil med flaska

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel bil med flaska.Steg 1: Saker som behövs1:A flaska2:Tape3:Scissors4: på/av-knapp5:Battery.6:Back hjul (med motor)7:front hjul8:LED (valfritt)Steg 2: Koppla bakhjulenBifoga den till...

Hur man gör en enkel rigg och en dubbelkrok

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en dubbel krok och en enkel fiske rigg av skrot material. Gillar min sista fiske instructable, det blir att fira 3000 visningar. Hoppas alla har det :)Steg 1: Saker som behövs för dubbelkrok.Fö...

Hur man gör en enkel luft kylare

Hej vänner, jag kommer att berätta hur man gör en enkel bärbar luften svalare hemma. Dess mycket enkelt att göra, men det finns många sätt att göra en Air svalare men det här är den enklaste.Material som krävs: 1. DC-Motor2. propeller3. vattentät beh...