Hur man gör en Harry Potter trollstav effekt med ljusvad gjorde jag?
-I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en Harry Potter stil wand stråle. Om du inte förstår något eller om jag missat vissa detaljer, behaga låta mig veta.

Hur kunde jag göra det?
Material som behövs:
-2 ficklampor eller lysdioder. Helst en röd eller grön på tillsammans med en ljus vit en.
-A stativ
-En trollstav eller litet pinnen (det behöver inte se perfekt eftersom det kommer vara så utzoomad)
-En Digital SLR-kamera eller en punkt och skjuta som har en justerbar slutartid som kan gå upp till 20 sekunder
-En mörk bakgrund (jag använde en mörk blå gardin)
-Ett mörkt rum

Du måste vara säker på att du gör detta i ett mörkt rum, annars du kommer att exponeras när du ritar i ljusstrålen. Det första du behöver göra är in ditt stativ framför den mörka bakgrunden så att allt du kan se bakgrunden. Jag använde en prop (vit strängen) för att hjälpa mig i nästa steg.
Ange din slutartid 20 sekunder med en 2 andra timer och med blixten på. Detta gör det så du kan innebära när den flash först slocknar. Direkt efter du posera, måste du hitta den exakta plats som spetsen på ditt trollspö var under blixten (det är därför jag brukade en stötta hjälpa mig) och då måste du slå på din vita ficklampa eller LED och dra det framåt ungefär hälften en fot. Detta skapar ett slags "magisk explosion". Måste du hitta ett sätt att komma ihåg den exakta plats du vänster upp och rita ut på skärmen med rött eller grönt ljus.
Detta steg kan vara mödosam och du kan behöva prova ett par gånger att få exakta position.
När du äntligen få ljuset i linje med toppen på staven, har du din färdiga produkten. Jag insåg efter att jag gjort min som Voldemort har en grön stråle kommer från hans trollstav, så jag redigerade det i photoshop för att göra det som Voldemort-liknande som möjligt. (Sista bilden)

Njut!
Och posta dina resultat om de arbetar!
Tack för läsning

Där gjorde jag det?
-I mitt rum
Vad lärde jag från?
-Jag lärde mig att möjligheterna är oändliga när du arbetar med kameror. Jag hitta något nytt varje dag.
(Frågorna är för ungdom tävling gör att lära)

Relaterade Ämnen

Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)

så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!)....

Hur man gör en Harry Potter trollstav

nu, jag är säker på att vi alla kan intyga att hur dyrt det är att köpa wand repliker från Harry Potter världen, eller även online. Också, ingen av dessa trollstavar är unika, och därför kan aldrig riktigt gå ditt trollspö. Den bästa lösningen på båd...

Hur man gör en Harry Potters trollstav

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du kan göra en Harry Potter trollstav med en gammal trasig badmintonracketen.Steg 1: Vad du behöver?En gammal badmintonracket, nu ta bort handtag minnet av racketen från den övre delen, och du får en grundlägg...

Hur man gör en Harry Potter musik parodi!

i detta Instructable jag skall gå igenom hur man gör en effektiv parodi på en populär musik video! Vi kommer att göra en Harry Potter version av för evigt. Några saker jag kommer att gå över är:-Skriva Lyrics-Spela in ljud-Filma video-Sammanställa lj...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

Hur man skriver in Instructables Harry Potter utmaningen!

Resultat är här uppe.Det är dags för nästa 1 vecka hastighet tävling: Harry Potter utmaningen! Nu med en extra slumpmässigt valda vinnare!Du klä upp för midnatt visar av Fenixorden? Planerar att delta bok release, eller kasta en all-night Dödsreliker...

Harry Potter trollstav effekter

Hej detta är GuineaSaber99 och jag har en rolig tid med denna tävling (detta instructable är/var i trollkarlsvärlden tävlingen.) har jag lagt i en annan instructable, men det kan inte accepteras. Så, jag hoppas du har kul med din nya harry potter eff...

Hur man gör en synd City stil effekt med Final Cut Pro X

en video om hur du skapar en synd staden effekt med Final Cut Pro X....

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

4 väg till göra en Harry Potter trollstav

det finns gott om awesome sätt att göra en ganska trevlig sett harry potter trollstav. Men i denna tutorial jag visar dig 4 av de mest populära metoderna för att göra din egen trollstav!Steg 1: Varmt lim Trollspöet Är en av de enklaste sätten att gör...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

REALISTISKA Harry Potter trollstav - på 10 minuter

jag är att sätta på en show i September med en monter som Harry Potter och är redo för fullt på kostym med en Harry Potter trollstav i min hand. Här är anvisningar för detta lätt och realistiska trollstav gjord från en sparsamhet butik pluggen och li...

Hpprojectss fantastiska Harry Potter trollstav

Ja, kanske du har gjort en Harry Potter trollstav från vissa andra Instructable. Tja, det kommer att se mycket bättre än vad jag är utstationering! Så om du vill ha en trollstav som ser bättre ut, leta någon annanstans. Inte att säga att dessa trolls...

Lätt Harry Potter trollstav

gör en lätt Harry Potter trollstav på 5 minuter med varmt lim och ätpinnar. Rösta i övre hörnet.Steg 1: börja Börja med att få följande produkter: hot glue gun, ätpinnar, broun och tan akrylfärg. Börja tillämpa varmt lim till toppen av chopstick och...

Hur man gör en låg Poly bild (med Gimp)

Ok, detta Instructable är en steg för steg handledning hur man gör en låg-poly-bild med hjälp av programmet Gimp. GIMP är ett gratis photoshop program för Mac. Detta är enklare än det ser ut, även för nybörjare. Om du har endast använt Gimp en eller...

Hur man gör en hemmagjord leksak båt med DC Motor

Här är en mycket enkel video tutorial om hur man gör en leksak arbetande båt med DC Motor hemma. Titta på denna video och försöka göra det...

Hur man ställer in den ultimata Media Player med Mac Mini

datorn är tio gånger smartare än din DVD-spelare och fem gånger smartare än din stereo, borde inte det kunna göra ett bättre jobb än båda utan att ens lyfta ett finger?Ja det borde, och ja det kommer.Detta instructable visar dig hur man skapar ett br...

Hur man gör träd gren Wire armband med Orange pärlor

Hösten kommer, är du ute efter gren smycken? Denna handledning är idag helt om hur man gör träd gren wire armband med pärlor.Steg 1: Material som krävdes för att göra tråd träd gren armband med pärlor:0,3 MM koppar tråd0,8 MM koppar tråd6 MM Pearl gl...