Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!). Jag köpte en ändå. Den veckan som jag fick den, den gick sönder. Jag beslöt att göra min egen som inte skulle bryta ganska så lätt (en handfull vänner steg, sitta på dem, etc.). Detta var resultatet av min expiraments.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Harry Potter trollstav

nu, jag är säker på att vi alla kan intyga att hur dyrt det är att köpa wand repliker från Harry Potter världen, eller även online. Också, ingen av dessa trollstavar är unika, och därför kan aldrig riktigt gå ditt trollspö. Den bästa lösningen på båd...

Hur man gör en Harry Potter trollstav effekt med ljus

vad gjorde jag?-I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en Harry Potter stil wand stråle. Om du inte förstår något eller om jag missat vissa detaljer, behaga låta mig veta.Hur kunde jag göra det?Material som behövs:-2 ficklampor el...

Hur man gör en Harry Potters trollstav

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du kan göra en Harry Potter trollstav med en gammal trasig badmintonracketen.Steg 1: Vad du behöver?En gammal badmintonracket, nu ta bort handtag minnet av racketen från den övre delen, och du får en grundlägg...

Hur man gör en Harry Potter musik parodi!

i detta Instructable jag skall gå igenom hur man gör en effektiv parodi på en populär musik video! Vi kommer att göra en Harry Potter version av för evigt. Några saker jag kommer att gå över är:-Skriva Lyrics-Spela in ljud-Filma video-Sammanställa lj...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

Hur man skriver in Instructables Harry Potter utmaningen!

Resultat är här uppe.Det är dags för nästa 1 vecka hastighet tävling: Harry Potter utmaningen! Nu med en extra slumpmässigt valda vinnare!Du klä upp för midnatt visar av Fenixorden? Planerar att delta bok release, eller kasta en all-night Dödsreliker...

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

4 väg till göra en Harry Potter trollstav

det finns gott om awesome sätt att göra en ganska trevlig sett harry potter trollstav. Men i denna tutorial jag visar dig 4 av de mest populära metoderna för att göra din egen trollstav!Steg 1: Varmt lim Trollspöet Är en av de enklaste sätten att gör...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

REALISTISKA Harry Potter trollstav - på 10 minuter

jag är att sätta på en show i September med en monter som Harry Potter och är redo för fullt på kostym med en Harry Potter trollstav i min hand. Här är anvisningar för detta lätt och realistiska trollstav gjord från en sparsamhet butik pluggen och li...

Hpprojectss fantastiska Harry Potter trollstav

Ja, kanske du har gjort en Harry Potter trollstav från vissa andra Instructable. Tja, det kommer att se mycket bättre än vad jag är utstationering! Så om du vill ha en trollstav som ser bättre ut, leta någon annanstans. Inte att säga att dessa trolls...

Lätt Harry Potter trollstav

gör en lätt Harry Potter trollstav på 5 minuter med varmt lim och ätpinnar. Rösta i övre hörnet.Steg 1: börja Börja med att få följande produkter: hot glue gun, ätpinnar, broun och tan akrylfärg. Börja tillämpa varmt lim till toppen av chopstick och...

Hur man gör en kvalitet, trä Harry Potter trollstav

Här är en tutorial som lär dig hur man gör högkvalitativa, Harry Potter stil trollstavar, från äkta trä. Detta är min första Instructable, så jag hoppas du gillar det och dela den med andra! Jag har också några trollstavar tillgängliga för dig på min...

Harry Potter trollstav Stand

Min man och jag tog min son till Universal Studios till Wizarding World of Harry Potter. Han hade en fantastisk tid och köpte 4 wizarding trollstavar. Han förstod inte varför de inte säljer en trollstav stå som i deras visning så vi beslutade att gör...

Harry Potter trollstav - Cub Scout hantverk projekt

vår Cub distriktets Summer Camp har vanligtvis ett tema att verksamheten (eller "baser", som vi kallar dem).När vi valde "Harry Potter" som tema, tog jag chansen till att göra trollstavar som bas.Det finns naturligtvis många andra utmä...

Gör din egen Custom Harry Potter trollstav

Harry Potter är en bra serie, och det har varit min favorit länge nu. Jag har alltid velat ha min egen trollstav, men de är lite dyr. Jag bestämde mig att spela med en pinne och kniv, och grunda ute hur till gör min egen trollstav. Jag hoppas du njut...

Eldklot skytte Harry Potter trollstav

Yo.Någonsin ville ha en cool harry potter tema trollstav som skjuter fireballs??? Tja, jag slår vad du gör nu och tur för dig dess otroligt roligt att använda och enkel att göra.Låter komma igångSteg 1: GIF-bilder coz gifs är cool = 3Steg 2: VideoMed...

Hur man gör en CFL ljus trollstav - världens första fluorescerande ljus trollstav med en Zapper

hemsida: http://www.EducateTube.com | Värd: SipskiHur man gör en kompakt fluorescerande ljus (CFL) trollstav. Behöver du en insekt zapper-enhet och en fluorescerande lampa. Det är det! Ha det så kul! Sipski...