Hur man gör en Harry Potters trollstavI denna tutorial kommer jag visa dig hur du kan göra en Harry Potter trollstav med en gammal trasig badmintonracketen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Harry Potter trollstav (lätt)

så som några av er kanske vet, jag är ett stort Harry Potter fan. Jag hade nyligen gick till Universal Studios öarna äventyr och det var fantastiskt! Det är värt varenda cent du betalar! Fast det var fantastisk, stavar var mycket dyra (ca 40 spänn!)....

Hur man gör en Harry Potter trollstav

nu, jag är säker på att vi alla kan intyga att hur dyrt det är att köpa wand repliker från Harry Potter världen, eller även online. Också, ingen av dessa trollstavar är unika, och därför kan aldrig riktigt gå ditt trollspö. Den bästa lösningen på båd...

Hur man gör en Harry Potter trollstav effekt med ljus

vad gjorde jag?-I detta instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en Harry Potter stil wand stråle. Om du inte förstår något eller om jag missat vissa detaljer, behaga låta mig veta.Hur kunde jag göra det?Material som behövs:-2 ficklampor el...

Hur man gör en CFL ljus trollstav - världens första fluorescerande ljus trollstav med en Zapper

hemsida: http://www.EducateTube.com | Värd: SipskiHur man gör en kompakt fluorescerande ljus (CFL) trollstav. Behöver du en insekt zapper-enhet och en fluorescerande lampa. Det är det! Ha det så kul! Sipski...

Hur man gör en Harry Potter musik parodi!

i detta Instructable jag skall gå igenom hur man gör en effektiv parodi på en populär musik video! Vi kommer att göra en Harry Potter version av för evigt. Några saker jag kommer att gå över är:-Skriva Lyrics-Spela in ljud-Filma video-Sammanställa lj...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

Hur man skriver in Instructables Harry Potter utmaningen!

Resultat är här uppe.Det är dags för nästa 1 vecka hastighet tävling: Harry Potter utmaningen! Nu med en extra slumpmässigt valda vinnare!Du klä upp för midnatt visar av Fenixorden? Planerar att delta bok release, eller kasta en all-night Dödsreliker...

Hur man gör pappersflygplan Harrier

Snabb, lång räckvidd och enkel, den Harrier är en stor pappersflygplan som kan också flyga långsamt och nästan sväva. Med dess härstamning av den robusta, robust Uggla och snabb Pantherär Harrier en planet med beprövade drag införlivas med det. Det ä...

Hur man gör Strike Harrier pappersflygplan

fort, lång räckvidd och otroligt stabil, Strike Harrier är ett utmärkt pappersflygplan för de flesta någon flygning, vare sig det är inomhus eller utomhus. Den Strike Harrier är en utveckling av robusta, pålitliga Harrier, med starkare vingbalkarna o...

Hur man gör Super Harrier pappersflygplan

Snabb och räckvidd lång och mångsidig, Super Harrier är en stor strejk pappersflygplan. Dessutom är det också en skicklig tränare, eftersom det är ganska tålig och har bestämmelser för många ytterligare kontroll ytor. De flesta av konstruktionen är g...

Hur man gör en äldre trollstav

detta är hur man gör en legit äldste trollstav av enda: spetten limpistolbrun färgvit färgen pennaSteg 1: Använda limpistol att göra bollar Använda limpistol för att göra bollar ner stavenBildnummer två kommer att visa hur det ser ut efter dettaSteg...

Lära sig att sy - hur man gör en Tygkasse med kärlek till sy

älskar att sy sy Studio och lovetosew.com presenterar hur man gör en tygkasse. Du kan lära dig steg för steg hur man syr en enkel Tygkasse med våra ljud och skriftliga anvisningar tillsammans med fotografier. Denna väska är lätt att göra med bara rät...

Harry Potter trollstav effekter

Hej detta är GuineaSaber99 och jag har en rolig tid med denna tävling (detta instructable är/var i trollkarlsvärlden tävlingen.) har jag lagt i en annan instructable, men det kan inte accepteras. Så, jag hoppas du har kul med din nya harry potter eff...

Hur man gör en kvalitet, trä Harry Potter trollstav

Här är en tutorial som lär dig hur man gör högkvalitativa, Harry Potter stil trollstavar, från äkta trä. Detta är min första Instructable, så jag hoppas du gillar det och dela den med andra! Jag har också några trollstavar tillgängliga för dig på min...

Hur man gör en Origami Harry Potter Quidditch kvast!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Harry Potter Quidditch Broom. Njut av: D!Origami: Harry Potter Quidditch BroomDesignad av: Annelie SunderTips: ta hand om din veck i början, och resten bör vara ganska lätt om du följer hand...

Hur man gör en origami Harry Potter Golden Snitch!

ORIGAMI PAPPERSMODELL utskrift PAPPERSMODELL denna video tutorial kommer att visa hur man gör en lätt, uppblåsbara, harry potter golden snitch! Njut av: D!För mer videor som detta, besök: http://www.youtube.com/user/tommyclancygames?feature=mhee...

Hur man gör en origami Harry Potter Dementor!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami harry potter dementor! Njuta och ha kul: D!Origami: DementorDesignad av: JA VoyerGjord av: Annelie Sunder...

Hur man gör en trä trollstav

jag nyligen fick en kommentar som frågar om jag skulle göra en instructable visar hur jag göra trollstavar som jag säljer. Väl är här det! Jag kommer att visa dig hur man vänder en trä trollstav på en svarv! Jag kommer dock i förväg säga att detta är...

Hur man gör Harry Potter trollstavar

Hej alla! Välkommen till min första instructable! Jag kommer att lära dig hur du gör dessa awesome, realistiskt sett harry potter trollstavar. För detta projekt kommer du behöver-Varmlimma fastfärgpapperpärlor (valfritt)pinnar (valfritt)Steg 1: Bas V...