Hur man gör en hastighetsmätare bostäder (på en budget).Hur man gör en hastighetsmätare bostäder (på en budget).
Vissa gånger du måste bara vara kreativ när du redan har gått över budget på ditt projekt, har inte en budget, eller ibland finns det inget annat alternativ. Så jag fick denna fina mini speedo för min chopper/bobber projekt cykel, ville jag dölja det så mycket som möjligt men det behövs för att vara nära framhjulet också. Jag hittade den perfekta platsen precis nedanför den nedre triple treen, men behövde hitta ett sätt att montera den på cykeln. Jag kom på bästa att göra var att skapa en bostäder skulle sitta i och montera som till lägre trippel trädet. Detta innebar att jag gjorde för att behöver något som var perfekt diametern för speedo att sitta i. Då slog det mig alla primer burkar jag bara tömde vi vara perfekt. JAG GJORDE DET PÅ TECH SHOP.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör vattentät Motor bostäder

undervattens robotteknik och vattensport kan vara mycket roligt. Tekniskt sett små motorer fungerar okej i nedsänkt i vatten. Men låt oss vara ärliga. Ingen tycker om underhåll efter varje användning. Detta instruerar kan kommer att vara en riktlinje...

Hur att reparera en GM hastighetsmätare

Du kör en GM bil (200 och upp) och har gått förbi 70-80 tusen miles bara ha din mätare (speedo, temp och bränsle) gå ut på dig? Vill du inte betala $500 (mer/mindre) som återförsäljare eller butik kommer att debitera dig? sedan läsa på och spara ett...

Hur man gör två Daft Punk kläder med hjälmar

för min 30-årsdag bestämde jag mig att ha en D-tema maskerad, min flickvän Kylie och jag bestämde att vi skulle gå som Daft Punk. Kostymerna var ganska inblandade att göra, men vi hade kul och de såg bra!Vi använde en hel del resurser från internet,...

Hur man gör en förnuftiga väder Rock

HejHär vill jag visa dig hur man gör en förnuftiga väder Rock. De gör verkligen arbeta och göra för en brorsdotter folkkonst pjäs för din trädgård.Du kan kalla mig eller e-post 936 894 0184, handcraftsup kan jag e-instruktioner, skära lista och instr...

Hur man gör en lutningsmätare

syftet med denna klinometer är att mäta lutning av vad ni tittar på. Denna steg för steg instructable visar dig hur man gör en DIY version en lutningsmätare som fungerar ganska bra.Saker som behövs är:* 1 halm som är stor nog att se ner i hålet* 1 gr...

Hur man gör en lutningsmätare (åtgärder lutning)

Material lista:1 gradskiva1 halm1 sax1 sträng1 bindemedel klippSteg 1: Besträngning/tejpa Satt en 15 i sträng genom botten hålet av gradskivan och tejpa fast den gradskivaSteg 2: Tieing Binda den andra änden av strängen till bindemedlet klippetSteg 3...

Hur man verkligen irritera någon och frysa deras dator.

Så först behöver du en Windows-dator och ett offer. Hitta en bra tio minuter att röra runt på datorn när ingen är ute. Bara så du vet, det finns en oändlig mängd sätt att irritera/frysa/förstöra/infektera någons dator. Detta är en mycket grundläggand...

Hur man lägger dina barns namn i deras pannkakor

Jag var matlagning pannkakor en morgon och slogs med idén att sätta sina namn i dem.. Jag bestämde mig att prova det och det var lite lättare än jag trodde, och barnen älskade dom. OK, Jo, de gillade dem (jag tyckte nog de var svalare än de gjorde: P...

Hur man använder en lutningsmätare

Austin, Coleman och LukeSteg 1: Steg 1 - mätningHitta avståndet från din position till ditt objektSteg 2: Steg 2-använda lutningsmätarenPunkt räckvidden på toppen av det objekt du försöker hitta höjd.Steg 3: Steg 3-Finding vinkel åtgärdenSpela in vin...

Hur man installerar en Boost mätare

I denna video installerar vi en boost mätare på en 1992 Subaru Legacy Turbo.Senare, vi kommer att installera en boost controller, och det är en bra idé att ha en boost mätare installeras först, så kan du säkert upp laddtrycket på din motor....

Hur man blir flytande japanska utan tar en formell klass

Köp boken japansk grammatik (Barron's Grammar serien) Carol och Nobuo Akiyama och memorera dess innehåll. Denna bok är en mycket värdefull resurs och täcker de flesta av grunderna i japansk grammatik. Här är en länk .Steg 1: Medan du läser igenom för...

Hur man direkt nedladdning ljud låtar från YouTube

YouTube är en hemsida där vi kan njuta av en massa roliga filmer, musikvideor och även video tutorials där. Det finns en hel del gratis och betald video dataöverföring på Internet, men de bara kan hämta spår direkt.Alltså vad jag kommer att införa de...

Hur man gör en egen DIY läder cykel grepp (med avfallsmaterial)

Jag har använt dessa läder grepp i en vecka nu och jag kan ärligt säga att de är fantastiska. Och de ser awesome också. Det är konstigt att ha främlingar berätta att jag inte ska investera på min slå upp cykel, genom att köpa dyra delar! De skulle in...

Hur man skapar en vintage 1940 stil gästbok på en budget för ditt bröllop!

När jag började planera mitt bröllop, kunde ingenting ha varit bättre för mig sedan att lägga till min favorit decennium till speciella datum. Efter ett bröllop som skapades med en 1940-talet flare... Jag kunde inte låta bli att hålla den gående in i...

Hur man gör en stencil på kläder

detta är min första instructable Betygsätt det och ge mig feedback.Steg 1: att få leveranser Alrighty nu vad du behöver för denna enkla bygga är en x-acto kniv, vissa kartong (min är en kanel toast crunch låda), en penna, en penna och några stift ell...

Ryu: Hur man klär delen av världen Warrior (på en Budget)

har du någonsin behövde klä som Ryu för videospel spöka eller en stor konvention kommer upp och fick göra det på en budget? Har ingen rädsla, eftersom jag vet vilken typ av position du befinner dig i. Med 30 dollar värt av leveranser kan du enkelt kl...

Hur man rengör blod ur dina kläder: Sanguine vätska vara borta

Mörda inte lättaste, men svåraste om är mängden blod som bara får överallt. Det blir på händerna, det blir på kläderna och när polisen ser det de försöker och arrestera dig... (Idioter) men med Sanguine vätska Försvinn du aldrig behöver oroa sig för...

Brunch Taco eller hur man S t r e t c h din mat budget

detta "recept" kom när min dotter behövde att koka upp lite köttfärs som hade varit i hennes kylskåp i ett par dagar, hon kokade den, lagt till äggröra och ost och gjorde den till smörgåsar. Det var verkligen god och fylla men jag trodde jag sku...

Hur man gör en Duct Tape fjäder

här är vad en duct tape fjäder ser ut. Det är mycket lätt att göra.Steg 1: material Behöver du:1 vanlig färgad silvertejp1 inredda silvertejpSaxSteg 2: Gör formen Rita en fjäder form på den vikta delen av plain färgade silvertejp och klipp ut.Steg 3:...