Hur man gör en jeff killer miiom du äger en wii eller en nintendo 3DS kan du göra miis på dem. Jag gjorde en mii baserat på en creepypasta som heter jeff mördaren. och heres tutorial!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Lego kille från Star Wars

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:...

Hur man äter som en tuff kille

vad du behöverGummies eller några andra mellanmål objekt (jag inte rekommenderar chips eller mycket mjuk mat)Kniv (om du har ett litet blad med en vass spets som fungerar bäst)Försiktighet (jag inte är ansvarig för skada som kommer till dig. Du måste...

Hur man målar en Anime kille

Steg 1: Först rita konturerna.Steg 2: Then Paint:)...

Hur man gör bubbla Hash

Hej alla,UrbanRemo här från YouTube. Vi mötte upp med vår gode vän Bubbleman göra en demonstration om hur man gör några killer bubbla hash.All utrustning vi använder finns på: http://www.bubblebag.com/Steg 1: Konfigurera din utrustning och produktSte...

Hur man döda/bedöva/catch fladdermöss

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fladdermus kill/bedöva/catch fladdermöss som sen på man vs wild med bear grylls.Steg 1: ram för din bat catcher ram, måste du klippa en y formad pinne ca 80cm hög.Steg 2: starta nätstycket...

Hur man installerar en kill switch i en les paul korrekt (ingen borrning)

ok im kommer att visa dig hur man installerar en kill switch i en les paul korrekt,maila mig om du har några frågor eller problem (ovdirtbikerSteg 1: vad du behöver... en gitarrelektriska lödtennlöda pistolskruvmejselN.O. momentan switch (soft touch)...

Hur man gör en Lego Roblox kille

på denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en lego roblox kille jag hittade den här på you tube men jag vill visa dig hur man gör detSteg 1: Höra är alla delar 4 en av tegel 1 två av en tegel 2 ett kakel en huvud 1 två av ett kakel och 1 fyra av...

Hur man kan blockera/kill RFID chips

i detta Instructable kommer jag att beskriva olika sätt att blockera eller döda RFID taggar. RFID står för Radio Frequency Identification. Om du inte vet om denna teknik ännu, bör du definitivt börja bekanta dig med det, eftersom antalet olika enhete...

Höra och spela trummor 103: Lär dig hur man gör A killer Crossover på trummor!

Med höra och spela trummor 103, får du lära dig...Hur man spelar extremt avancerade fyllningar, stroke för stroke! BAM upprepar sig själv många gånger och tar dessa avancerade fyllningar långsam nog för alla att hinna på!Behärska konsten att "delning...

Hur man drar en tecknad kille

i detta instructable, jag ska försöka att lära dig hur man drar en tecknad dude...

Hur man PARKOUR extrem sport

I FÖRVÄG. Denna video tillhör expertvillage, men jag delar detta för instructablers som vill lära sig urban rörelser eller också kallas PARKOUR.Denna video innehåller drag som visas innan explaination!, att förstå snabbt!Det här är hur man rulla säke...

Hur man Hand Embroider en ros

hatar du det när du bara ge ut uppstoppade djur och lådor med choklad på alla hjärtans dag? Är du rädd för dessa gåvor gör att du ser dåligt? Vill du ha något som kommer wow han/hon? Lösningen på alla dessa problem är att göra en hand broderad ros. D...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 1: Wedi dusch Pan)

Jag älskar min duschkabin.Här är berättelsen, min fru och jag byggde våra master drömbadrum. Vi sparade pengar och splurged på remodel. Den viktigaste faktorn var anpassade kakel duschkabin. Det är långt mer praktiskt att promenera in i duschen steg...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 2: Wedi vägginstallation)

Detta är en episk tutorial...Jag lovar att du får lära dig hur man bygger en duschkabin i 1 timme eller mindre.Det är en allvarlig garanti men jag står bakom den.Varför?Vi gjorde det medvetet steg för steg så att någon kunde följa med.Tätskikt är vad...

Hur man fixar gips (spara MUCHO Dinero)

Sann historia:Jag betalade min handyman $600 till sätta fast en 4 x 4 foten del av taket.Det var 9 år sedan.Missförstå mig inte, min handyman är awesome.Men ibland pengarna tryter, riktigt tight.Och betala $600 eller mer är inte genomförbart.Så jag l...

Hur man fixar ett kopparrör... UTAN lödning

Här är berättelsen:I söndags fick jag en frenetisk text från min fru..... .vatten läckte kök i taket!!!Vad skulle du göra i denna situation?Om du inte har ett omedelbart svar du tur.Idag ser du hur man fixar ett kopparrör i mindre än 20 minuter.Allva...

Hur man installerar ett badkar (gör det ROCK SOLID)

Här är mitt löfte:Idag får du lära dig hur du installerar ett badkar och göra det fast som en klippa. Anledningen till denna handledning är enkel. Från början trodde jag jag var att hålla badkaret i min hyra hem. Men jag bestämde mig för att det var...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...

Tweet-a-watt - hur man gör en kvittrande kraftmätare...Detta projekt dokumenterar mina äventyr i att lära hur tråd upp mitt hem för trådlöst strömförsörjning övervakning. Jag bor i en hyrd lägenhet så jag inte har hacka-tillgång till panelen mätaren...