Hur man gör en kolfiber telefon fallIntroduktion

I behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika branscher på grund av dess överlägsna styrka till vikt-förhållande, dess korrosionsmotstånd och dess förmåga att anpassa sig till komplexa konturer, mönster och modeller, tillsammans med andra överlägsna egenskaper. Kolfiber skulle göra en stor mobiltelefon fall som inte blir skrymmande eller tungt samtidigt behålla egenskaperna för styrka och flexibilitet för bästa skydd av din telefon.

Material

Kolfiber väva

  • Jag rekommenderar 1K, slätvävt ultralätt kolfiber tyg
  • För de flesta mobiltelefoner föreslår jag om en 8 x 5 bit av kolfiber

Epoxiharts

  • 2 hr epoxi och härdare för att bilda fallet: Jag rekommenderar Fibre Glast 2000 epoxiharts och Fibre Glast 2120 2 timme epoxi Cure
  • 30 min uppsättning glans epoxi och härdare för att tillämpa på komplett shell: Jag rekommenderar TAP allmänna ändamål epoxi härdare en och TAP allmänna ändamål epoxiharts

Gips i Paris

  • Jag rekommenderar DAP gips av Paris professionell kvalitet torra Mix

Vax papper

Saran Wrap

Tejp

Dremel verktyg (med varierande bitar, en för skärning, en för slipning)

Hammare

Skruvmejsel

Vakuum påse / vakuum

Borstar

Sax

Mobiltelefon fall att använda som mögel

Plastkoppar (för att använda för att blanda epoxi)

Säkerhet

Var noga med att bära googles och handskar hela tiden under denna process. Gips kan få i ögonen samtidigt bryta. Kolfiber kan orsaka flisor eller irritera huden. Kolfiber damm flyger upp när du använder verktyget Dremel. Handskar också förhindra att få epoxi på huden.

Beredning

Om du vill göra din telefon fall måste du förbereda din arbetsplats för att undvika skador till tabellen lab och områdena kring.

Fastställa en stor bit av Saran wrap och band till skapa din arbetsyta. Måste du ha material anges för varje steg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall

Denna ska tutorial vägleder dig steg för steg att skapa ditt alldeles egna kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber (CF) är en alltmer populär material att använda för mobiltelefon fall eftersom det är starka och lätta men framför allt på grund av dess e...

Hur man gör en silvertejp telefon fall

Steg 1: Varorna du behöverSteg 2: Hur man Måste du först anka tape.you kan hitta silvertejp verkligen anywhere.but jag hittade min på target och WalmartSteg 3: Du behöver en gammal telefon fall Kan du gå på dollar store och få en. Och det måste också...

DIY Hur man gör en Catbug telefon fall

Tappraste krigare Catbug! Catbug är två av mina favorit saker katter och nyckelpigor! När denna show kom ut var jag redo att dö. Detta diy kan göras i alla fall inte bara för din telefon mybe din tablet eller musik spelare. Jag hoppas du njuta av den...

Hur man gör en cool telefon fall!

Detta är min första instructable jag hoppas du gillar och om du vill kan du redigera denDetta är vad du behöver: valfri färg kände [Jag valde lila eftersom dess min favorit färg] för basen och jag skulle rekommendera du brun för mun och stygn, vitt o...

Hur man gör en kamera / telefon fall ut av gamla jeans

jag behövde en kameraväska så jag gjorde detta. hoppas ni gillar detAtt se mer arbete klicka härGillar du också: suitcasesounds.tumblr.com Kolla em utSteg 1: Samla material Här är vad du behöver:Ett par gamla JeansNågra andra material för ryggen (kan...

Hur man skapar ett kolfiber telefon fall

Till dem som felaktigt släppa sina telefoner, eller de som vill ha mer skydd för sina telefoner, väntan är äntligen över.Ingen mer spendera pengar för en dyr fall efter att köpa en dyr telefon. Ingen mer oro efter släppa telefonen och tvekande plocka...

Kolfiber telefon fall

Vill du lära dig hur du gör din egen glänsande, glatt, kolfiber telefon fall? Följ bara dessa enkla steg för att skapa en själv och visa upp till alla dina vänner!Steg 1: Välja ditt materialFibre Glast 3k 2 x 2 väva, bild credit: http://www.fibreglas...

Hur man gör en Skype-telefon? TELEFON HACKA!

I dagens video kommer jag visa dig hur man gör en Skype-telefon hemma nästan gratis!Steg 1: Handgjorda Skype telefon.Handgjorda Skype telefon kommer att hjälpa dig om du fick ingen mikrofon och hörlurar, men du måste tala på Skype omedelbart. Det är...

Hur man gör skum hår faller.

Hej, detta är min första instructable, jag hoppas du gillar den.Jag ska visa dig hur man gör skum hår faller (temporärt hår bitar). Ett billigt och roligt sätt att ändra ditt hår. Kan bäras ensam eller under syntetiska dreads. Underbara cyber hår.Är...

Hur man rengör en Samsung telefon

dag jag ska visa dig hur man rengör en Samsung telefon. Ibland, efter att ha telefonen för så lång tid, kan det få smuts och skräp inuti. När detta händer fungerar det också.Steg 1: Öppna upp din telefon. Först måste du öppna upp baksidan och ta ut b...

Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäck

Hej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol ladd...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Hur man gör en öronsnäcka fall

jag kommer att visa dig hur man gör en verkligen nyttig Örontoppar fall. Det håller dina hörlurar från som fastnat i en väska, eller varhelst du håller den. Det är dock stora så det mest troligt inte får plats i en ficka. Men det är bra för resor, oc...

Hur man gör en kartong telefon

jag har alltid haft ett intresse för kartong. När jag var 7 gjorde jag en bil ur det, men jag tyckte att kartong modeller var för enkelt. Jag beslöt att göra något av kartong som var mer komplicerad. Jag bestämde mig på en telefon. Och ja, det funger...

Hur man bygger ett förtäckt fall för en dold klickern

i detta instructable jag lär dig hur man gör ett fall ur en Altoids SMALLS mynta tenn för Ninja remoteeller andra liknande universalfjärrkontroll. I grund och botten kan dessa fjärrkontroller styra någon TV i sikte. Du måste bara hålla tyst botten ti...

Hur man gör en duct tape fall för handdatorer.

Dag jag ska visa dig hur man gör en duct tape cas för din handhållna anordningar. Detta är ganska enkelt att göra och kommer väl till pass. Plus, kan du också skapa en ögla på baksidan så att ditt fall när din höft via ditt bälte.Steg 1: material Mat...

Hur man gör en magisk penna fall

vi en magisk penna fallSteg 1: Är verktyg vi behöver:EN PENNAEN FRÄSEN LITEN SAXEN STOR SCISSSOREN LINJALSteg 2: Ingredienserna är behöver vi: Ett tjockt papperEN GÅVA TÄCKA PAPPERETT PAPPER LIMSteg 3: Steg till START fungerar magiska penna fall:Kan...

Hur man gör en öronsnäcka fall för en Mp3

detta är min post för pocket sized tävling, antar jag, så här går.Både min bror och syster äger skida, men jag äger en ödmjuk Walkman. Så min 11 åriga sinne funderade tänkt ett tag och kom upp med detta. Mint fall vett ett plasthölje som blev en funk...

Hur man gör en Ipod/iPhone fall från en skum Sandel

1. En relativt ny skum sandal men de flesta skulle fungera2. en stanly kniv eller en pennkniv (jag använde båda)3. en penna4. din iPod/iPhoneSteg 1: Gör formen 1. Välj det område du vill göra din täcka (kom ihåg att omslaget har att komma ut lite)2....