Hur man gör en laserEfter invändning mot denna anvisning av några av medlemmarna insåg jag att det finns vissa problem med mitt försök att göra laser. I denna anvisning gör jag y bäst till stående hur en laser fungerar och hur man gör en.

Detta är ett dyrt projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Laser Assisted blåspistol

Här är hur man gör en laser guidade blåspistol för under $3. Det är tillräckligt kraftfull för att bryta glas, och även blast dart i betong.I detta projekt gör vi en egen laser siktade blåspistol, som inte bara ser coolt, men tillför en ny dimension...

Hur man gör en laser pekare red dot sikte

detta är en instructable om hur man gör en laser pekare red dot sikte för videospel. Detta är ett praktiskt sätt att skjuta ditt vapen accuratly när de angivna sevärdheterna är svåra att sikta, eller inte. Jag använder den här inställningen för att s...

Hur man gör en Laser i Stop Motion Pro

jag ville veta hur man gör en laser i min video, eftersom min skola inte har råd Adobe efter påverkar. Så jag tänkte av enkla sätt att skapa en laser i Stop Motion Pro så hittade jag vissa tydliga röd plast sträng.Steg 1: Konfigurera Laser Ställa in...

Hur man målar en laser graverad trä tecken på TechShop

detta är ett enkelt sätt att förbättra utseendet på din laser graverad skylt med överföring tejp och sprayfärg. Överföring tejpen fungerar som en mask så att hela pjäs kan vara laser etsade, spray målade, masken tas bort och de resulterande bilden se...

Hur man rengör upp Laser bränt trä

En sak vi alla hatar med laserskärare: brända kanter. Du komma runt detta genom att maskera materiellt med bred målartejp innan styckning, men även med att du fortfarande få sot belagda kanter. Här är en instructable på hur snabbt och enkelt bli för...

Hur man mäter CO2 laser power på en Laser gravyr maskin och Laser skärmaskin med hjälp av en förenklad (billiga) CO2 laser kraftmätare

mest CO2 lasereffektmätare är mycket dyra och är utrustade med kapacitet långt bortom vad gemensamma laser maskin operatör/ägaren behöver. Dessa instruktioner visar en sub-$100 laser power meter sond på jobbet, med snabb laser power mätningar på mind...

Hur man gör en Laser Cut Laptop Stand

jag hade hämtat en laptop stand och skär ut runda TechShop Rock - Austin och det var extremt tunn. Jag tyckte inte detta. Jag designade denna laptop stand att passa min 15-tums Macbook Pro. Jag laddade upp den. AI fil så att du kan skala den sedan an...

Hur man rengör en laser pekare lins

ett mycket vanligt problem med laserpekare och lasrar i allmänhet som är lätt att fixa är smutsig lins. Jag ska kortfattat förklara de två säkraste och effektiva metoderna för att rengöra laser pekare linsen.Den utrustning som används i dessa anvisni...

Hur man gör en laser diode drivrutin som gör att du kan bränna papper

en billig laserdiod är det första du måste göra din egen hög effekt laser kan bränna paper.1000s av dioder har dött på grund av bristen på lämpliga drivrutiner A laser diode laser är nuvarande hungriga, tar allt det kan få.jag råd du att bära skyddsg...

Hur man gör awesome laser skurna konst!

Detta instructable visar den process som jag gick igenom för att skapa nästan alla mina julklappar som jag gav ut i år. Jag in denna insructable i semester gåva tävling så om du gillar det vara säker att rösta för det i tävlingen!Processen i ett nöts...

Charley stol - hur man utformar en laser skär stol

Ok så jag sticker inte under stol jag detta speciellt utformade för orkanen laser tävlingen (tekniskt jag tog fram det i den långa listan av saker jag vill göra en båt, en verktyg bänk/butik och en kameralins varmare för tid förfaller), men vem vill...

Hur man gör en egen laser etsade vinflaska

detta instructable beskriver hur man gör en laser etsade vinflaska som kan användas till flaska din egen hemgjorda dryckesoffer, som en blomvas eller vad ansökan hittar du till vinflaskor. Jag gör mitt eget vin hemma och bestämde att det skulle vara...

Hur man gör en Jigg för Epilog laser etsare/cutter.

Först, jag ska anta att du redan har erfarenhet med att använda epilogen laser etsare/cutter. Dessutom antar jag också att du har viss erfarenhet med Corel Draw X 5 eller är bra med programvara i allmänhet. Jag gjorde detta på TechShop i San Francisc...

Hur man gör en MDF stomme för åkeriet plattor med en Laser

detta Instructable visar hur man gör en snabb och billig ram att visa 3 3 "x 6" keramiska plattor med 1/4 "MDF. Designen skapades för att få de mest ramar av ett ark med 18 "x 24" MDF. Den består av en hjälpare ombord dekorativa k...

K40 Laser skärare: hur man skära och gravera i ett jobb

K40 är en budget-vänlig desktop laserskärare. Med tanke på att maskin- och programvara direkt exporteras från Kina, är det dock inte förbrukaren vänlig på alla. Denna handledning visar slutanvändaren hur man skära och gravera ett hänge i ett svep.Obs...

Hur man inte ska beställa en Arctic Laser

många människor har haft mycket obehagliga upplevelser beställning Arctic lasrar eftersom de har beställning på fel sätt.Läs hur inte att beställa en arktisk laser och upptäck hur undvika en hel del frustration och ångest. Ett måste läsa för alla som...

Hur man ställer in din Full Spectrum Laser vatten kylsystem

fick jag min Full Spectrum Gen 5 Hobby laserskärare / gravör idag, finns det några ytterligare saker krävs för att få en av dessa lasrar igång. Detta instructable kommer att gå över de minsta steg som krävs för vattenkylning din laser.Detta är en län...

Hur man bygger en T.E.A. Laser

A te Laser är kväve Laser som är verksam vid standard tryck och temperatur. I själva verket använder många normal luft som är över 75% N2. Normal luft har en egenskap som kallas super radiance. Detta innebär att luften kan producera en laser strålar...

Hur man rengör en Epilog Laser gravör @ TechShop SF

jag gjorde det på TechShop SFJag är inte säker på om alla kommer ihåg eller ens riktigt lärt hur till ren laser upp när de görs med hjälp av dem här på TechShop. Så jag tänkte att en snabb skulle video hur man vara lämpligt.Det är alltid del av vår m...