Hur man gör en PIP-Boy (prototyp)så vad är en PIP-Boy, du frågar? För de obekanta är en PIP-Boy en anordning som används av huvudpersonen i den populära Fallout-serien av spel för navigering, strålning upptäckt, data storage/uppspelning och lagerhantering. Är ett stort fan av serien, jag bestämde mig för jag ville göra min egen version, men inte bara stötta, jag ville ha en funktionell enhet som jag kunde verkligen använda. Denna version är mycket bara en fungerande prototyp och en plattform för framtida utveckling. Mitt slutliga mål är att bygga en fullt fungerande PIP-Boy 3000 från början, så detta är min plattform som jag kan bygga upp till som nivå.

Hej, jag är ett stort fan av Fallout också! Men PIP-pojkar inte ser något liknande! Lita på mig, jag vet. Detta är a prototyp att bara tar design signaler från båda versionerna av Pip-Boy och även vissa element från dataterminaler i spel.

Men vänta! Om du kan göra detta mycket, varför inte bara gå vidare och bygga 2000en eller 3000A modeller? Jag kommer inte bara att köpa en gips avgjutning av FO3 PIP-Boy 3000 klockan och slap en iTouch därinne. Mitt mål är en funktionell enhet, inte något som bara ser funktionella. Jag vill verkligen göra en av modellerna från spelet, men tills min budget expanderar, föra helt exakta kopior av enheterna till verklighet är bortom min räckvidd. Alltså, blir skulle jag vinna, att göra PIP-pojkarna betydligt lättare. Jag har planer på min egen öppen källkod hårdvara verksamhet ett tag nu, och en 3D-skrivare eller en anständig kamera skulle hjälpa oerhört. Rösta på mig och jag lovar du inte kommer bli besviken.

Så ta en plats, pop locket av en is kall Nuka-Cola, och njuta av Instuctable. I slutet, du ska har förhoppningsvis lärt oss mycket mer och kommer att kunna utforma och skapa din alldeles egna personliga Information Processor pojke.

För de intresserade av att få igång på att bygga, du gå vidare till avsnittet märkt maskinvara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en anpassad Boy Scout Troop halsduken.

Varför köpa anpassade soldaten Halsdukens? De kostar en förmögenhet om $13,00 varje och för att få dem anpassade med din trupper logotyp måste du beställa dem i massor av 50! Väl inte varje trupp har 50 pojkar, så du måste hålla fast vid dem för evig...

Resonator: Hur man gör en pipa av delar från Radio Shack.

Detta är ett litet rör, ficka storlek för resor. Det ser inte ut som något iögonfallande, och det fungerar fint. Jag kom upp med detta samtidigt som arbetar där. Jag hatar att lagra... Plocka upp telefonjacket och butan blåsa fackla spets du se på bi...

Hur man gör en "Country Boy" stil slangbella

denna slingshot är mönstrad efter de som min farfar och far gjorde. Det kräver ett "Y" formade stick, några gummiband eller gummi klipp från gamla innerslang, liten diameter sträng eller tandtråd, och några gamla sko läder eller lämpliga materia...

Hur man gör en "Glödande övergångsställe" Urban prototyp

en "glödande övergångsställe" är en trafik-lugnande mekanism som skapar en väg av ljus över en korsning för att förbättra synligheten för fotgängare att mötande trafik när de passerar genom banan. Jag skapade och uppvisade en prototyp av denna s...

PIP-boy 3000 Mark II

Detta är mitt försök att bygga den mest avancerade Pip-Boy 3000 på planeten jorden, och jag tror jag har lyckats. Den innehåller följande tekniker:4d system 4.3" kapacitiv beröring uppvisning Adafruit 66 kanaler GPS Sparkfun WTV020SD ljudspelare Adaf...

Hur man gör en GBC fall av egna foton

spela mitt spel pojke färg är ganska... meh. så jag bestämde mig att fräscha upp min gamla vän med A NEW LOOK!i detta instructable, jag lär dig hur man gör en game boy color fall av:SILVERTEJP (du kan använda alla färger du vill!)PapperEn dator (PC e...

Hur man gör modulära magnetiska komponenter

teknik är bra. Men det finns tillfällen när vi behöver prototypen eller göra något men vi bara inte har tid att bakbord eller löda ihop. Lösningar för detta problem som små bitar eller snap kretsar finns redan men de har rejäl priser Taggar. Så idag...

Hur man gör en boll kvarn med lego och en pvc pipe--inkluderar digital design fil

hälsningar och Välkommen till min Instructable om hur man gör en boll kvarn med hjälp av lego och PVC-rör.Detta instructable nu omfattar en 3D digital design och 3D bruksanvisning för hur man gör denna ball mill.HTML-versionen av guiden är tillgängli...

Hur man gör en PVC pipe flaska raketgevär

har du alltid velat ha en av dessa coola flaska raketer men hade inte råd en? väl som hände mig, så jag tog åtgärder. JAG KOMMER ATT VISA DIG HUR MAN GÖR EN FLASKA ROCKET LAUNCHER FÖR UNDER 10 DOLLAR! Jag tror... Jag har inte testat detta ännu så jag...

Hur man gör en PVC pipe Bomb Prop (för filmer)

gillar du verkligen menar upptåg? Eller gillar du att göra videor men har inte en bomb prop? än du kommer definitivt gillar detta instructable om hur man gör en en falska pvc pipe bombVad du behöver-ett Pvc-rör skärare-Något slags liten klocka eller...

Hur man stänga av QI trådlös laddare (inte mer pips!)

Hur man stänga av smartphone/smartwatch trådlös laddare så att du inte får någon mer av dem högt, irriterande pip!Steg 1: Demontera laddaren Första steg är att ta av kåpan.Det finns inga skruvar som håller ihop två stycken, men det finns 6 jämnt förd...

Hur man prototyp utan hjälp av kretskort

när jag lärde mig hur man bygger "one-off" projekt för trettio år sedan, jag använde "tråd inslagning" teknik. Då hade jag tillgång till en elektronik butik med en $100 tråd inslagning pistol, kynar tråd och en leverans av wire wrap IC...

Hur man gör en pvc pipe skrivelse

Im kommer att visa dig hur man gör bokstäverna N och P av pvc-rör.Steg 1: Samla material Först måste du samla allt material du behöver 3 in och 5 in pvc-rör, pvc kopplingar, en linjal och en rörsågenSteg 2: åtgärden rör för bokstaven P Nästa du vill...

Hur man måla Boy George

detta är en snabb och grundläggande guide om hur man målar Boy George från hans senaste albumomslag. Till kommissionen en målning eller att fråga om en lektion kontakta emilylongstaff...

Hur man böja röret utan en pipe bender

Ahoy! Så har du några rör som ska böjas men du har inte en pipe bender. Ja inga problem! Detta instructable visar dig hur man gör det med hjälp av sand och lite kreativitet.I röret som visas här är 4130 stål - 3/4" i diameter med en väggtjocklek av 0...

Hur man B-boy

många människor tycker att B-boying är bara breakdancing, det finns dock mycket mer att göra än så. Här lär du elementen i Breakin ', vissa lingo och vissa stilar.Steg 1: Lingo Här är några termer och fraser som hjälper gör du låter som en B-boy(or B...

Hur man gör en PVC gummiband kulspruta Gatling Gun - PVC Pipe projekt

Hur man gör en PVC gummiband kulspruta Gatling Gun-(Titta på Video)-I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en PVC gummiband kulspruta. Detta är inte ett svårt projekt men det tar lite tid att bygga den korrekt.Här är en lista över allt jag...

Hur man Layout ett Pipe sadel snitt

Detta kontaktade förra sommaren var jag min far som behövs till layout mönstret för en sadel snitt för ett bevattningssystem som han var installerande. En sadel cut är ett sätt att skära en pipe att matcha böjda utsidan av ett annat rör. Resulterande...

Hur man gör en PVC Pipe "P"

lista över material:-4, 45 graders beslag-1, 90 graders montering-1, T-gemensamma montering-3, 1 i PVC-rör-3, 3.5 i PVC-rör-1, 8 i PVC-rörSteg 1: Hitta alla beslag Samla alla dina beslag till har dem redo när du monterar.Steg 2: Skär PVC-rör Skär tre...