Hur man gör en QWERTY Rubiks kubenhur man gör en QWERTY Rubiks kuben
Como hacer un QWERTY Rubiks kub
Rubiks kuben är så tråkig? ¿Tu cubo de rubik es muy aburrido?
Ja? ¿SI?
Om du awnswer ja / / si respondiste que Si
Nu är du redo att uppgradera den. Ahora estas listo para subirlo de nivel
Lösa detta: QWERTY Rubiks kuben / / resuelve este: QWERTY Rubiks kuben

Allt vad du behöver är: / / todo lo que necesitas es:

1) Rubiks kuben (nya / gamla) / / (nuevo / viejo)
1) QWERTY-tangentbord (stationär eller bärbar) * Recicled. FN: s to qwerty (de escritorio o portatil) * Reciclado.
1) lite lim eller lilla torget av lim eller heta Silicon pistol / / algo de pegamento o pequeños cuadros de pegamento o pistol de kisel caliente

[om du har en 4 x 4 rubick kub kan du göra de flesta kraftfull]
[si tienes FN rubik kub 4 x 4 puedes hacerlo mas poderoso]

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en siemese rubiks kub

jag kommer att visa dig hur man gör en enkel rubiks kub mod. Vad du behöver är 2 rubiks kuber någon typ, superlim, Smörkniv, lite tid, lite ansträngning. Om du kan hantera detta hålla behandlingen.Steg 1: Förbereda kuber Plocka en kub och en rad jag...

Hur till lösa redskap bollen Rubiks kuben

Jag ska visa dig hur man kan lösa redskap bollen Rubiks kub. Även om det står att det är Fått 5 stjärnor för svårt, är det bokstavligen lättare än 2 x 2.Steg 1: kanter Välj en färg till att börja med. I denna tutorial kommer jag att använda orange. T...

Hur man gör en gammal Rubiks kub snabbare!

I detta Instructable, jag visar dig hur du mod en äldre Rubiks kub att göra det smidigare och snabbare. Detta är ett bra sätt att få tillbaka en gammal 80-leksak! Om du gillar detta Instructable, måste du gillar det och rösta för det i något (eller a...

Hur man monterar den nya kaklat Rubiks 4 x 4 x 4 (AKA Rubiks hämnd) (2016)

Jag kunde inte hitta en steg för steg för detta någonstans, så förhoppningsvis hjälper någon med samma problem jag hadeSteg 1: Primära bit Skruva bort någon av de två tillgängliga och placera din primära bit till spheren som visas.Se till att justera...

Hur man gör en 3D Minecraft kuben med Martha Stewart resultattavlan

Detta är en liten tutorial som förklarar hur du kan göra din egen Minecraft kuber om du har en Martha Stewart Scoreboard. Du behöver resultattavlan, sax, lim, exempel kuber och markörer att färga dina kuber.Steg 1: För att se hur du kan göra dessa ku...

Hur man gör coola mönster på rubiks kuben

hur man gör kors på alla sidor av din Rubiks kubSteg 1: Lesbiska du behöver Du behöver...En löst Rubiks kubför att kunna läsaoch händerSteg 2: Vad 2 göra Ta din löst Rubiks kub och vänd den övre och undre sidan två gånger nu vända vänster och höger s...

Hur man gör en helt fantastisk Rubiks kub kaka!

Ohhh, yes. Någonsin upprörande Rubiks kub. Utan tvekan har vi allt spenderat mycket tid på vår favorit 80s leksak. Några av oss är naturligt begåvad... de flesta av oss är inte. Alas.Oavsett, tror jag vi alla har en plats nära och varmt om hjärtat fö...

Hur man kan förstöra en Rubiks kub

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man kan förstöra en Rubiks kub. Detta är för den som ogillar det cube helt.Steg 1: Metoden klistermärkeKlistermärke metoden är när du tar bort varje enskild klistermärke på din Rubiks kub. Bara ta bort all...

Hur man löser 2 x 2 Rubiks kub

så du vill veta hur man löser en 2 x 2, eh?Tja, om du följer dessa steg, kommer du vara där på nolltid! Låt oss komma igångDISCLAIMER: Min 2 x 2 händer att ha svart istället för vitt, inte låt som får du förvirrad :DSteg 1: Starta Först bara förvräng...

Hur man löser Rubiks kub snabbare (Del1)

såg min andra instructable och vill veta hur man löser Rubiks kub snabbareDetta instructable kommer att lära den första delen av Fridrich metoden kallas f2l häxan står för första 2 lager.Fridrich metoden skapades av Jessica Fridrich att lösa Rubiks k...

Hur man löser en 2 x 2 Rubiks kub

jag kommer att visa dig steg för steg hur till lösa en pocket kuben. Hoppas det hjälper fullt ut. Några frågor fråga.Steg 1: Notation Om du redan vet hur man löser en 3 x 3 kan du hoppa över denna del. Detta är notation när jag säger är lagret till h...

Hur man gör din Rubiks kub identifierbara

när jag stirrade först med Rubiks kuber till vänner hus, min vän och jag båda blev förvirrad mellan våra två kuber. Så för att lösa detta, La jag klistermärken och andra lim på min kub så jag visste att det var min. Detta instructable bör hjälpa till...

Hur man sätter ihop en 4 x 4 Rubiks kub

Gjorde din 4 x 4 falla sönder, min gjorde! Här är hur man sätter tillbaka det tillsammans.Obs: 4 olika sorters bitar är den centra, högerkanter, vänstra kanter och hörn.Steg 1: Vit centers Detta steg är lite knepigt, eftersom centers faller ut enkelt...

Hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub

Detta är en Instructable hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub. Alla movments är egna uppfann. Och jag ville säga, att jag är tysk, så om du hittar någon spellingmistakes berätta för mig.Steg 1: Innan du börjar Innan börjar du bör veta vad movments...

Hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub

Här får du lära dig hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub. Innan jag wantedto säga att jag är tysk, så om jag gjorde någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga, att jag uppfunnit alla movments på min en exept för movment i spetiel...

Hur man löser en 5 av 5 av 5 Rubiks kub

i denna Instrucable lär du dig hur man löser 5 av 5 av 5 rubiks kub. Först ville jag säga att jag är tysk, så f jag har någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga att jag uppfunnit alla rörelser på min en exept av det speciala falle...

Hur man gör en rubiks kub klädedräkt.

i detta instructable jag visa hur man gör en rubiks kub kostym.Material som behövs:Xacto knivSaxFärgade omslagspapperSvart DuctapeEltejpKARTONGScotch tejpVarmlimma fastSteg 1: skär måste du få en fin stor låda för detta,Min box var 24 x 24 x 24. Kakl...

Hur man gör en K'nex inriktad Rubiks kub stil sak:

steg för steg guide för hur man korrekt konstruera denna skapelse som jag gjorde.När monterad korrekt när en viss ansikte är aktiverad, medan motsatsen hålls, ska mellersta ansikten flytta 90 grader varje gång du vänder ansiktet vänder 180 grader.Ste...

Hur man bygger en LEGO Rubiks klockan

Hej!Idag kommer jag att visa dig hur man bygger en Rubiks klocka av Lego. Vad kan vara svalare, rätt? Hursomhelst, Rubiks klocka är ett ganska häftigt lite pussel, och jag hade den stora turen att plocka upp för $4 på en tag försäljning.Här är länken...