Hur man gör en Solar Powered Stencil Light Box/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 cm 5.4pt 0 cm 5.4pt; MSO-para-marginal-top: 0 cm; MSO-para-marginal-rätt: 0 cm; MSO-para-marginal-botten: 10.0pt; MSO-para-marginal-vänster: 0 cm; linje-höjd: 115%. MSO-sidnumrering: änka-orphan; font-size: 11.0pt; font-family: "Kaliber", "sans-serif"; MSO-ascii-font-family: Calibri; MSO-ascii-tema-teckensnitt: minderårig-latin; MSO-fareast-font-family: "Times New Roman"; MSO-fareast-tema-teckensnitt: minderårig-fareast; MSO-hansi-font-family: Calibri; MSO-hansi-tema-teckensnitt: minderårig-latin; MSO-bidi-font-family: "Times New Roman"; MSO-bidi-tema-teckensnitt: minderårig-bidi;} Hej alla, detta är ett skolprojekt som jag har gjort och bestämde sig för att lämna in som en steg för steg. Syftet med projektet var det hjälper mot miljön eller att förbättra vår personliga kompetens eller att sätta tillbaka till gemenskapen och jag har valt att göra alla tre, jag har använt en solpanel för att sätta tillbaka in i miljön. Jag förbättra min personliga färdigheter genom att lära hur man gör nya saker, och jag också lägger tillbaka till gemenskapen av Instructables. Så här går.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Solar Powered Fan!

(''Hooray! Det är äntligen gjort. Det är lite sent in i tävlingen men vi hoppas det är bra!'' )Detta är vad vi anger för Go Green tävlingen. Det är en cool solar powered mini fan. Tanken är att om du hade en fläkt som du vill använda luftkonditioneri...

Hur man gör en Solar Powered gångväg

jag säker älskar mig några sun burkar! De innehåller flera av mina favorit saker att röra runt med: lysdioder, solpaneler, varmt lim, man det är alla där och de ser bra ut för start!Det finns dock ett stort fett problem: solen! När det är mörkt ute,...

Hur man gör en Solar Powered Powerwheels

trött på att koppla in dina barn batteridrivna fordon varje kväll? Det är svårt att komma ihåg och leksaken verkar aldrig laddas upp när dina barn vill rida den. Tja, är här en enkel lösning. Deras powerwheels debiteras alltid när de vill rida den, o...

Hur man gör en Solar bil

Hur man gör en solar bil - en hemmagjord enkel solar powered bil gjord av mestadels dollar store material. En bra handledning för människor som tycker DIY-projekt. Bilen är trevligt eftersom vi går om ett smart sätt att använda en växellåda för att v...

Hur man gör en vind Powered LED av en VCR

denna handbok förklarar hur man gör en vind powered LED av en gamla Videobandspelare och en vindsnurra. Du kan också använda en gammal CD-ROM-enhet om du inte har en Videobandspelare.Om du är intresserad av handledningen om att göra detta från en CD-...

Hur man gör mini solar bil

steg 1: köpa solpaneler, dc moto 3v och hjulDu kan köpa dem på internet, du Sök på google "mini solpaneler" och "dc motor 3v och hjulet"(mycket och billigt), solpaneler 2$, motor 3v och hjul 4$steg 2: göra elektronisk kretsDu kan hämta...

Hur man gör en gummisnodd Powered bil

i den här videon jag visa dig hur man gör en gummisnodd Powered bilTillbaka när jag var i college var min grupp skyldig att göra en bil som drivs endast med ett gummiband. Detta var den design som valdes för vår grupp. Vi slutade slå resten av klasse...

Hur man gör ett USB powered fishtank

hur man gör ett USB powered fisk tank....

Hur man gör en vatten-prof matcha surival box

Hej och Välkommen till mitt andra instrable. Denna gång kommer jag visa dig hur man gör en vatten-prof matcha överlevnad box. Nu innan jag går vidare, innebär detta instrable brand och mycket heta vax. Försök under nära tillsyn av vuxen och utanför.S...

Solar Driv reklam light box/business

Hej alla. Detta är min första instructable, tyvärr finns det inga bilder eftersom jag bara hade idén men jag kommer att lägga till grov ritningarvad du behöver12 1 eller 2 tum l parentes2 1 av 6-6 fot lång2 1 av 6-2 fot långnågra grundläggande verkty...

Hur man gör en solar laddare för iPod/iPhone-aka MightyMintyBoost

jag ville ha en laddare för min iPodTouch och MintyBoost var definitivt mitt första val. Jag ville ta det lite längre och gör det inte bara laddningsbara men också solar powered. Den andra frågan är att iPhone och iPodTouch har stora batterier i dem...

Hur man gör en Spring Powered Paintball pistol

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en våren drivs pistol som kan skjuta bollar, stenar, etc.** JAG TAR INGET ANSVAR FÖR VAD DU GÖR MED INFORMATIONEN I DETTA INSTRUCTABLE **Steg 1: material 5 fot bit av PVC (3/4 tum)1 fot bit av PVC...

Hur man gör en Solar ryggsäck

förra året, jag var vandring i bergen och var förvånad över bristen på El. Även om det fanns ett överflöd av solljus under dagen, var alla belysning det under kvällen/natten med oljelampor vilka inte bara rökig utan medföljande mycket lite ljus. Svor...

Hur man gör en solar fläkt.

Hello. Detta är min post för Green Tech tävling.OBJEKT DU BEHÖVER1. ca 30 tum av PVC-rör2. 3 T-stycken av PVC-rör3. 5 90 graders bitar (rätt vinkel)4. Altoids tin5. 2 uppladdningsbara batterier & batterihållare6. löda järn & metall7. solpaneler oc...

Hur man gör en solar panel 2015 del 1

Jag kommer att visa dig det enklaste sättet jag vet hur man gör en solpanel. Detta är det snabbaste och bästa sättet jag vet. Dessa solpaneler kommer att komma ut att vara ca 55 watt med power droppe. Bara för lite information om mig. Jag är en 18-år...

Hur man gör en pumpa Carving Stencil (med självhäftande Vinyl)

jag gillade Halloween när jag var liten. Jag gillade den löjliga kostymer, temafester och ibland även det barnsliga tricks som kom tillsammans med alla dessa kul stora fester. Jag njöt ganska mycket allt som hade att göra med dagen före Alla helgons...

Hur man gör en solar driv LED-julgran

någonsin varit uttråkad nog att försöka vända papper tillbaka in i träd? Vill nämnda träd att drivas av solljus? Gör en solar powered origami tall!Steg 1: Att göra elektronik Först samla in följande:Timer cap1381 cap2N 3904 capD1 diodPower lagring ko...

Hur man gör en solar robot!

Detta är hur man gör en trimet.De delar du behöver: 3 kondensatorer, en 2N3904, en 2N3906, ett motstånd (1k till 10k ohm), en solcell (minimum 3 volt), en dc-motor (desto plattare desto bättre).du behöver även en blinkande/blinkande lysdiod (FLED).fö...

Hur man gör en solar fortfarande

Vi vet alla att få rent vatten är en av våra första prioriteringarna. När du befinner dig mitt i en apocalyipse eller utbrott, det blir svårt. Det är därför jag bestämde mig att visa dig hur man gör.Varning: Detta fungerar bara på varma dagar.Steg 1:...