Hur man gör en telefon Charm på vävstolen.Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en telefon står

Steg 1: Telefon stativet Först behöver du en telefon står jag fick min telefon stand från min pappa men det bara måste vara en telefon stå liknar min.Steg 2: Papperskorgen kan jag fick papperskorgen från leksaken heter papperskorgen pack orange serie...

Hur man gör en telefon eller tablett stå

hur man gör en enkel men effektiv stå för din telefon eller tablett / iPad. Bra för att titta på film eller läsa recept medan du lagar mat.Vad du behöver:KartongSaxKanske en gammal kredit kort eller lagra kortMetodTitta på videon för fullständiga ins...

Hur man sparar en drunknade telefon

Telefonen har sjunkit i vatten? Telefonen kanske skadad, förlorar du din viktiga kontakter, bilder, filer eller ens telefonen. Det är en mardröm. Jag vet att det är en dålig sak kan hända att någon, men har du redo för värst? Jag antar inte. Så denna...

DIY | Hur man gör en telefon silikonfodral | Handledning

https://www.youtube.com/watch?v=uHgs8B_6c7I&feature=youtu.beSteg 1: För att göra telefonen silikonfodral du behöver! I dagens video kommer vi göra en DIY awesome telefon fall eller som många kallar den mobiltelefon stötfångare fall hemma. Du kanske u...

Hur man gör banan telefon (mark-line) och banan Base enheten

här är det. Du har bara några veckor före jul, och du behöver hitta en gåva som är verkligt original och visar hur mycket av en maker du är. Det finns tusentals val, men det enda som du verkligen vill göra är banan telefon. Trots allt, det enda som ä...

Hur man gör en pumpa charm (med ansikte)

Hösten är här så här är en söt liten pumpa att göra att fira falla. Lägg till ett ansikte på den för att göra det en jack-o-lantern! Detta är superenkelt och det tar inte för mycket tid. Approxiament tid: 2 minuter.Steg 1: Placera band Börja med en e...

Hur man gör en telefon tap.

I Instructable jag kommer att visa dig hur man gör 2 annan telefon kranar som kan användas på vilken telefon som helst hus.De förstärkare som används i detta instructable kan tas från gamla vägg uttag laddare. Den typ du ladda en telefon med.BTW om j...

Hur man skapar ett kolfiber telefon fall

Till dem som felaktigt släppa sina telefoner, eller de som vill ha mer skydd för sina telefoner, väntan är äntligen över.Ingen mer spendera pengar för en dyr fall efter att köpa en dyr telefon. Ingen mer oro efter släppa telefonen och tvekande plocka...

Hur man installerar en RAM telefon montera på en motorcykel

Min pendlar till arbete blir lite tråkigt, så jag bestämde mig att installera en RAM telefon montera så jag kan titta på min Netflix eftersläpning under min pendla. Detta är hur jag gjorde det.Steg 1: Vad vi behöver.-RAM bas för motorcykel gaffel ste...

Hur man gör din telefon täcka bättre och mindre långtråkigt

denna vilja inte skada din telefon och det kommer att göra det bättre och svalare ute.Steg 1: här är min telefon. sorry om bilden jag är inte bra med skott.Steg 2: här är är verktyg. 1. paper2. sizzor om det behövs3. limoch4. din telefon.Steg 3: sätt...

Hur man gör en Cool Charm

Steg 1: Du ska behov 10 inches av sträng pärlorSteg 2: Detta är vad man ska göraSteg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:...

Hur man gör Origami telefon Stand

Hej killar, detta är diy papper av telefon stand.it är mycket lätt och stående origamipapper stå...Steg 1: Steg 1: Låt oss börja jag har med papper i storlek 15 x 15... så låt oss början börja göra...Steg 2: Steg 2) Folding & unfloding Vik papperet v...

Hur man organiserar en gammal telefon hem ledningar block

mitt hus byggdes 1962 och har fortfarande ursprungliga telefon ledningar blocket. Även om jag har bett telefonbolaget och installera en enhet network interface, är som den grå rutan kopplad till ditt hem utanför, teknikern föreslog för att hålla upps...

Hur man gör din telefon till en robot

det är fantastiskt vad dyker in i ditt huvud när du är på en lösa änden...Jag tänkte på att göra en vibrobot, undrat om att få en vibrerande motor och mina tankar vandrade till motorn i min mobiltelefon...Nej, jag kunde inte, jag behöver telefonen.Me...

Hur man gör en telefon läderfodral.

Ett blogginlägg från http://thrifty-little.blogspot.co.uk/. Du behöver: en bit av gamla skinn, en symaskin, några dubbar, en tjock nål och några märkning krita.Steg 1: Steg 1: lägga ut ditt fabric.Jag har använt rött läder från en sparsamhet butik kö...

Hur man gör en telefon Wire armband

Dessa trådar är från en 25 par telefonkabel som var kasseras på kontoret. Det verkade bara inte rätt att slänga dem!Jag efter hälla 15 uns av epoxi som jag borrade ett hål (epoxin härda i ca 5 timmar) för insidan diameter en 2 5/8"Efter en snabb vänd...

Hur man gör musik not charm

Steg 1: Material som behövs:-vävstolen-svart band-plocka-S klippSteg 2: Startfå två svarta band och sätta dem på från mitten till vänster och sedan till mitten upp 1 och sedan samma till höger då göra det igen för att bilda en sexhörning form.Steg 3:...

Hur man vattentät en telefon

detta är en quick fix tätskikt din beröring skärm telefonerna....

Hur man gör en blomma Charm på Rainbow vävstol

jag hoppas ni alla njuta av min första instructables! Kommentera gärna, fråga och föreslå!Steg 1: leveranser Behöver du följande:· Rainbow vävstol· Krok· GummibandSteg 2: Att placera gummiband Börja från botten och plats tre i en halv hexagon format....