Hur man gör en telefon läderfodral.Ett blogginlägg från http://thrifty-little.blogspot.co.uk/. Du behöver: en bit av gamla skinn, en symaskin, några dubbar, en tjock nål och några märkning krita.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en telefon står

Steg 1: Telefon stativet Först behöver du en telefon står jag fick min telefon stand från min pappa men det bara måste vara en telefon stå liknar min.Steg 2: Papperskorgen kan jag fick papperskorgen från leksaken heter papperskorgen pack orange serie...

Hur man gör en telefon eller tablett stå

hur man gör en enkel men effektiv stå för din telefon eller tablett / iPad. Bra för att titta på film eller läsa recept medan du lagar mat.Vad du behöver:KartongSaxKanske en gammal kredit kort eller lagra kortMetodTitta på videon för fullständiga ins...

Hur man sparar en drunknade telefon

Telefonen har sjunkit i vatten? Telefonen kanske skadad, förlorar du din viktiga kontakter, bilder, filer eller ens telefonen. Det är en mardröm. Jag vet att det är en dålig sak kan hända att någon, men har du redo för värst? Jag antar inte. Så denna...

DIY | Hur man gör en telefon silikonfodral | Handledning

https://www.youtube.com/watch?v=uHgs8B_6c7I&feature=youtu.beSteg 1: För att göra telefonen silikonfodral du behöver! I dagens video kommer vi göra en DIY awesome telefon fall eller som många kallar den mobiltelefon stötfångare fall hemma. Du kanske u...

Hur man gör banan telefon (mark-line) och banan Base enheten

här är det. Du har bara några veckor före jul, och du behöver hitta en gåva som är verkligt original och visar hur mycket av en maker du är. Det finns tusentals val, men det enda som du verkligen vill göra är banan telefon. Trots allt, det enda som ä...

Hur man gör en telefon tap.

I Instructable jag kommer att visa dig hur man gör 2 annan telefon kranar som kan användas på vilken telefon som helst hus.De förstärkare som används i detta instructable kan tas från gamla vägg uttag laddare. Den typ du ladda en telefon med.BTW om j...

Hur man skapar ett kolfiber telefon fall

Till dem som felaktigt släppa sina telefoner, eller de som vill ha mer skydd för sina telefoner, väntan är äntligen över.Ingen mer spendera pengar för en dyr fall efter att köpa en dyr telefon. Ingen mer oro efter släppa telefonen och tvekande plocka...

Hur man installerar en RAM telefon montera på en motorcykel

Min pendlar till arbete blir lite tråkigt, så jag bestämde mig att installera en RAM telefon montera så jag kan titta på min Netflix eftersläpning under min pendla. Detta är hur jag gjorde det.Steg 1: Vad vi behöver.-RAM bas för motorcykel gaffel ste...

Hur man gör en enkel läderfodral Tablet

Läder är ett härligt material som jag älskar att jobba med, så jag beslöt att göra ett mål för min tablett ur den. Det är mycket enkelt att göra och kräver en minimal mängd av material för att göra, beroende på storleken på din tablet. Detta fall har...

Hur man gör din telefon täcka bättre och mindre långtråkigt

denna vilja inte skada din telefon och det kommer att göra det bättre och svalare ute.Steg 1: här är min telefon. sorry om bilden jag är inte bra med skott.Steg 2: här är är verktyg. 1. paper2. sizzor om det behövs3. limoch4. din telefon.Steg 3: sätt...

Hur man gör Origami telefon Stand

Hej killar, detta är diy papper av telefon stand.it är mycket lätt och stående origamipapper stå...Steg 1: Steg 1: Låt oss börja jag har med papper i storlek 15 x 15... så låt oss början börja göra...Steg 2: Steg 2) Folding & unfloding Vik papperet v...

Hur man organiserar en gammal telefon hem ledningar block

mitt hus byggdes 1962 och har fortfarande ursprungliga telefon ledningar blocket. Även om jag har bett telefonbolaget och installera en enhet network interface, är som den grå rutan kopplad till ditt hem utanför, teknikern föreslog för att hålla upps...

Hur man gör din telefon till en robot

det är fantastiskt vad dyker in i ditt huvud när du är på en lösa änden...Jag tänkte på att göra en vibrobot, undrat om att få en vibrerande motor och mina tankar vandrade till motorn i min mobiltelefon...Nej, jag kunde inte, jag behöver telefonen.Me...

Hur man gör en telefon Charm på vävstolen.

Steg 1: Vad du behöver. 1 vävstol.1 krok.41 vit gummiband.44 blå gummiband.Steg 2: Att sätta på blå gummiband. Sätta dem på som visas på bildernaSteg 3: Sätta på vit gummiband. Pålagt som visas på bildernaSteg 4: Looping banden. Slinga som visas på b...

Hur man gör en telefon Wire armband

Dessa trådar är från en 25 par telefonkabel som var kasseras på kontoret. Det verkade bara inte rätt att slänga dem!Jag efter hälla 15 uns av epoxi som jag borrade ett hål (epoxin härda i ca 5 timmar) för insidan diameter en 2 5/8"Efter en snabb vänd...

Hur man vattentät en telefon

detta är en quick fix tätskikt din beröring skärm telefonerna....

Hur man gör en Cool läder plånbok

Hur man gör en cool läderfodral plånbok av läder. Läder material ger det en mer lyxig känsla.Steg 1: Förbered mallenFörbereda den mall som är större än den faktiska storleken på kortet. Klipp ut lädret med en läder fräs. Vara försiktig med att skära...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Hur man gör en silvertejp telefon fall

Steg 1: Varorna du behöverSteg 2: Hur man Måste du först anka tape.you kan hitta silvertejp verkligen anywhere.but jag hittade min på target och WalmartSteg 3: Du behöver en gammal telefon fall Kan du gå på dollar store och få en. Och det måste också...