Hur man gör en tyll kjoldetta är förmodligen det häftigaste jag någonsin gjort och jag har gjort en hel del grejer. Jag är så glada att dela den med dig! Det är en tyll kjol. Eller en tutu kjol, beroende på vilket du föredrar. Jag har sett dem hela interweb: Shabby Apple, Anthropologie och Alexander Grecco. Det var relativt billigt, jag behövde inte köpa många saker och det tog ungefär en timme att göra. Låt mig bara säga att du förmodligen behöver veta några saker om sömnad innan du försöker med detta projekt, eftersom jag fick lite frustrerad ibland (tyll inte gillar bo där det är tänkt att). För fler bilder, besök min blogg, Liz gör. Okej kör då vi!
Som ni ser, drog jag vad jag ville att det skulle se ut innan jag började göra det. Ursprungligen jag kommer att ha en svart linning, men valde vita istället. Jag tycker det ser bättre ut så.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en slips kjol

steg för steg instruktioner för hur man gör en cool kjol ur mäns band.Steg 1: Lista -Band (silk är förmodligen bäst men jag använde vad jag hittade på sparsamhet butik)-resår för avfall (jag skar en av ett par gamla pjs och det fungerade bra)-järn-sa...

Hur man gör en cirkel kjol mönster med lätthet

I denna tutorial jag ska förklara hur man gör passar en enkel cirkel kjol mönster som är anpassade till de mått du väljer. Cirkel kjolar är en grundläggande del i någon garderob som kan gå med någon sak så är det ett måste har bit.Innan jag sätter ig...

Fungerar det: Hur man bär en Tutu kjol till kontoret

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Work-It-How-to-Wear-a-Tutu-Skirt-to-the-Office nästan alla tjej eller kvinna älskar romantiska tutu kjol. Men visste du att du kan också göra denna stil ser office-lämplig? Här är några tips på hur man...

Hur man utarbetar en anpassad Hoop kjol mönster med den exakta formen du

och då menar jag ganska darn exakt. Kolla in denna bild av min färdiga fälgar med mitt förslag lade över toppen för jämförelse!Du kan använda följande metod för att skapa någon typ av runda hoop, om konformad, klockformade eller en galen böljande for...

Hur man gör en bubbla kjol

denna seasons mode måste ha är en blommig kjol. Jag älskar utseendet på en bubbla kjol och när jag hittade en vintage blommig ark vid en sparsamhet butik jag visste det är öde. Jag såg och läsa varje bubbla kjol tutorial jag kunde hitta. Efter flera...

Hur man gör en tree kjol

jag försöker min svåraste att inte vara en Grinchen i år. Jag köpte lite träd, några lampor och några ornament och ställa upp i vårt vardagsrum. Men sedan insåg jag att det såg lite naken på botten - jag behövde en tree kjol! :)Att göra en tree kjol...

Hur man gör en snygg kjol

lära sig att göra en snygg kjol på mindre än 1 minut!...

Hur man gör en Baby kjol av byxor lätt DIY

BESURE att prenumerera till alla 5 av våra kanaler för GIVEAWAYS av tyg & merYouTube TglashenYouTube MeshalofashionTVYouTube MeshalostyletvYouTube SaveyonfoodsYouTube The30minworkouthttp://www.meshalo.com/http://www.Etsy.com/shop/meshalohttp://www.me...

Hur man gör en maxi kjol i 5min lätt för nybörjare sy

HEY YALL om du göra något från min videor Vänligen skicka mig en bild till min FACEBOOK grupp tack https://www.facebook.com/groups/16028......

1 MIN TUTORIAL | DIY tyll kjol

mer besök http://www.pinkchocolatebreak.comAtt skapa min egen tyll kjol har varit på mitt för DIY lista i månader! Jag ville verkligen att det är en mjuk, pastell färg och lila verkade vara det perfekta valet. Det är feminin, söt och perfekt för alla...

Hur man syr en cirkel kjol i 30 minuter

En cirkel kjol är en stil trend från 1950-talet - en hel kjol, flödar och blossade. :) Sy en full cirkel kjolen kommer att skapa en mycket full kjol. 1/2 cirkel kjolen är mycket lik, lite mindre full och kräver mindre material. Detta Instructable kom...

Hur man gör en upcycled halsduk kjol

här är en steg för steg om hur man gör en billig halsduk kjol (som de slöja din mammie eller grammie brukade bära när hon var i konvertibla... tror Thelma och Louise) och ett par gamla jeans (eller någon form av byxor!).Om du gillar detta, snälla rös...

Hur man gör en hög midja Retro kjol

lära sig hur man gör en hög midja Retro kjol!...

Hur man gör papper påse avfall kjol

denna vecka på tråd huvuden, Morgan Hungerford från Panda huvud och Muss kläder lär oss hur man gör en cool papper påse midja kjol ur en överdimensionerad kjol. Vi letar alltid efter nya DIY fashion idéer, så Skicka oss vad du fick! Och glöm inte att...

Hur man syr en Bandage kjol

denna video visar dig steg för steg hur man syr ett bandage kjol eller topp....

{GENEVIEVE} Hur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg

www.diyweddinggowns.comHur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg, diy volang kjol tutorial för ditt bröllop klädsel. Detta är en enkel handledning om hur man syr en volang kjol för ditt bröllop med pre gjorde rufsar tyg.Rufsa tyg och gummi...

Gör det själv: hur man gör (lätt) en klänning från en kjol

denna tutorial visar hur man gör lätt en klänning från en kjol, utan en speciell kunskap i sömnad....

Hur man gör en bias cut kjol med bred stretchig linning

denna handledning visar hur man gör en bias cut a-line stil kjol, med en bred elastisk linning, med hjälp av tyg och en återvunnen t-shirt. Detta är hur jag gör alla mina kjolar. De ser bra, känner mig riktigt bekväm och är också riktigt bra för grav...

♥ DIY Shorts i kjol | snabb & lätt | Hur man | handledning

I denna snabba och enkla handledning Visa jag dig hur man gör en kjol av shorts. Njut av :)Prenumerera på min kanal för mer DIY instruktioner: https://www.youtube.com/channel/UC5dm......