Hur man gör ett rep från plastflaskor

Upcycle din gamla plastflaskor! Gör 15-20 meter av plast snöre/rep från en en 1-liters PET / plast flaska bara genom att använda en pennvässare! Vad???
Ja! Det är ganska enkelt!

Titta här på Youtube:

Hur man gör ett rep från plastflaskor (med en pennvässare)

På dessa dagar kasta vi alla plastflaskor (insättning-fri) omedelbart. Men vissa saker kan återanvändas enkelt, till exempel (insättning-fri) plastflaskor.
Det är så lätt... Du kommer inte tro det

Återvinning är framtiden!

MEN VAR FÖRSIKTIG! Bladet av pennvässare är mycket skarp. SKADA INTE DIG SJÄLV!

☺Enjoy och prenumerera här: http://www.youtube.com/subscription_center?add_us...

för FREE☺

►►►Visit min Facebook-Fanpage! ◄◄◄
https://www.facebook.com/ehlerstv

►►►Follow mig på Twitter! ◄◄◄
https://twitter.com/Ehlers_TV

Relaterade Ämnen

Hur man skär ett rep med sig * överlevnad hacka *

Idag vill jag visa dig hur man skär ett rep med sig själv.Om du har varit i den situationen där du måste skära ett rep eller snöre men ingen kniv eller en sax för att hantera, kan detta hur man skär ett rep med sig själv vara till stor hjälp.BÄSTA ÖV...

Hur man får ett rep i ett träd (utan klättring det)

så du har en sextio fot träd i din trädgård med en gren som bara ber om att användas för en gunga. Utom, till skillnad från mig, du är inte en arborist och du är rädd för höjder. -Låt mig delge er som gör att du kan ställa ett rep sätt in i ett träd...

Hur man skär ett rep med bara händer

Vet du att du kan klippa ett rep med endast bara händerna, utan kniv eller sax? Kolla in videon.Steg 1: Steg 1: Steg på repet. Markera var du vill skär ropeSteg 2: Steg 2:Få andra huvudet av repet, sätter det under märket.Steg 3: Steg 3: Skjut resten...

Hur man skär ett rep med sig

Om du inte har en kniv eller sax bara använda denna lifehack och skär ett rep där allt du vill. Även detta kan användas i nödsituation eller på en camping resa!Steg 1: Titta på videoTunn är lätt tjock är svårt men fungerar ;)Steg 2: #1 Ta rep och ste...

Hur man gör ett rep från plastflaska

Det gläder mig än en gång Välkommen till min kanal. I den här videon ska jag visa dig ett enkelt sätt att göra ett rep från plastflaska.Det är allt folk jag ville dela med dig! Vänligen prenumerera på min YouTube-kanal med några mer intressant videob...

Hur man gör ett rep svinga

vill ställa in ett rep swing? Inte vill klättra upp i ett träd att göra det? Sedan läsa på.Steg 1: materialVad du behöver:Ett träd med en gren som är starka nog för en persons viktRepGarn (det måste vara så länge som avståndet från grenen till marken...

Hur man gör ett träd ur plastflaskor

Min familj och jag har en riktigt bra förbindelse med naturen, men vi kunde inte alltid råd att bo i ett hus med en trädgård och en gård, att hålla kontakten med den.Några månader efter min dotters födelse, mig och min fru gick till en avtalad tid oc...

Hur man gör ett hus av återvunna plastflaskor

Hej, i detta instructable jag visar dig hur gjorde vi ett hus av plastflaskor. Detta är ett roligt projekt för dig och dina barn. De kommer att älska att hjälpa dig bygga ett häftigt hus och lära sig om återvinning. Vi använde en stor, 7 liter runt p...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man gör ett fotbollsmål

Hur man gör ett fotbollsmål med bara pvc och repSteg 1: Samla material1) samla material1" PVC Pipe-Four-36 inches-Dubbelrum 51 inches-Rundalekarna 29 tum-Rundalekarna 31 tum-Dubbelrum 27 inches-Rundalekarna 4 inchesPVC rördelar-Två - 90 graders vinke...

Hur man gör ett USB Rumble Pack

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett USB-drivna rumble pack. Jag kommer att vara att ange detta i USB-tävlingen, så rösta om du gillar detta! Och människor, snälla, gradera. C'mon... Jag vet att jag kan få fler att 1 betyg...Mater...

Hur man gör ett periskop! / Handledning / DIY

https://www.youtube.com/watch?v=Pb24i2mru7c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra ett periskop du behöver! I dagens instructables ska jag visa dig idén om hur man gör ett periskop.Steg 2: Periskop är en av de enklaste optiska apparater, som kan göras...

Hur man gör ett exploderande mål

Hej, det, min kära vänner, idag ska jag visa dig en mycket intressant idé hur man gör ett mål som kommer att orsaka en liten explosion när träffar....

Hur man gör ett hjorthorn handtag för en kniv.

jag visa dig hur man gör ett hjorthorn handtag på en befintlig knivblad. Detta är en cool projekt och jag kommer att släppa in dig på en hemlighet. Jag fick min hjorthorn från djuraffären. De säljer tydligen bitar av hjorthorn för hundar att tugga. D...

Hur man gör ett papper slaget Crasher

Hej människor! Idag kommer jag visa dig hur man gör ett papper slaget Crasher.Vänligen inte vara hård eftersom detta är min första instructable, så om du har några förslag vänligen inlägget som jag skulle vilja att förbättra... TackSteg 1: materialVä...

Hur man gör ett papper Fuse

Hej alla! Det har varit ett tag eftersom jag har gjort en instructable. Idag, ska jag visa dig hur man gör ett papper säkring som fungerar riktigt bra.Steg 1: material För att göra ett papper säkring, du behöver:•Svarta pulver•Coffee filter•hobby kni...

Hur man gör ett papper plånbok (Tri-Fold)

instruktioner på hur man gör ett papper plånbok....

Hur man gör ett papper plånbok

med några leveranser och tid, kan du enkelt skapa en papper plånbok som rymmer upp till 6 kort och en tuss av pengar. Du behöver följande:-2 pappersbitar 8,5 x 11 tum (detta kan ersätta ett färgat papper så länge det håller samma mått)-1 par saxar (e...