Hur man gör papper Nerf Bullet innehavare!Okej, först av allt låt mig berätta något. Jag är en helt DIY typ av person. Kommentera mig några länkar till din Instructables! Jag ska besöka dem och kommentera tillbaka.

Andra av allt, om du är ett fan av Nerf, kommer du älska detta. Detta fall kan döljas som bara en bit papper på marken. Det är färg kan ändra så att du kan Camouflage-färgad det som del av ett träd eller något. Jag kommer att göra det i vitt så du kan se den. Riktigt enkelt.

Detta kan användas som en Nerf hatt också!

Saker som behövs:
Papper
Tejp
Händerna = P
Nerf kulor (eller någon skum kulor som Buzz-Bee eller något.)
Gun (igen, något slag.)
Vänner villiga att kämpa!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Nerf granat

Detta instructable visar dig hur man gör en nerf granatSteg 1: Saker du behöverAtt göra detta nerf granat du behöver7 Nerf kulor 1 Keyring 2 små gummiband (valfri bara gör det lättare) 1 rulle av silvertejpSteg 2: Bara om du använder silvertejp... (U...

Hur man gör en Nerf Hoop båge

okej, kväll jag kommer att lära er hur man gör en Nerf Hoop båge. Nu gjorde jag först det tillbaka när jag var runt 12 år gammal. Det är inte fruktansvärt svårt att göra och tar bara ett par artiklar att komma igång. Bara se upp där du skjuter den. D...

Hur man gör en NERF Halo 3 kamp gevär

I fall någon är en NERF och Halo fanatiker (jag), kommer att detta lära dig hur man gör en NERF blaster combo som ser ut som en Halo 3 BR55HB SR Battle Rifle med ingen förändring.Steg 1: Saker du behöver Behöver du en NERF Rayven CS-18(N-Strike or El...

Hur man gör en Nerf gripen gun

Heji detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Nerf brottas pistol, som är snäll-av gillar en Batman version. (Inte nödvändigtvis.)Jag ber om ursäkt för eventuella icke-bra belysning i mina bilder. Hur som helst, kan komma till byggna...

Hur man gör papper

det finns flera Instructables om att göra papper av återvunna fibrer. Det är en bra verksamhet, och som höll mig anställd i fyra år.När jag arbetade i en papermill, även om vi var ett helt maskintillverkade mill, var de flesta av de frågor som vi fic...

Hur man gör papper gåva väska

VÄNLIGEN TITTA PÅ FILMEN OVAN FÖR ENKLA STEGHär är mycket enkelt papper gåva väskaDessa papper gåva väska är så lätt att göra att även din 6-7 år gamla barn kan göra det.I detta papper gåva väska projekt använde vi enbart de artiklar som är lätt till...

Hur man gör papper örhängen Jhumka med papperskonst Quilling | DIY

Quilling har tagit hantverk världen med storm! Här är en tutorial på hur man gör papper örhängen jhumkas i bara några steg. Gillar att titta på.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ...

DIY: Återvunnet Atlas - hur man gör papper blommor

Hur man gör papper blommor.Handgjorda återvunnet atlas blommor Made från atlas sidor....

Hur man gör papper maskrosor

tillsammans med min andra papper instructables, jag ville skicka detta en om hur man gör papper maskrosor. Någon hade frågat mig häromdagen om jag någonsin hade gjort dem, och jag hade inte. So...Steg 1: Samla material och verktyg jag använda grundlä...

Hur man gör papper formade rosetter

Denna teknik visar hur man gör papper formade rosetter som är så lätt och snabb att göra, de lägger till djup för ditt projekt och ett stort intresse.Steg 1: Titta nu handledning...

Hur man gör papper animation

här hur till kommer att visa dig hur man gör papper animation. Gilla på SouthPark. Här hur till exempel animation är inte lika färgstarka som southpark men den visar hur man gör. Detta är inte svårt det är bara tidskrävande om du vill att det ska se...

JK ARTS - hur man gör papper blomma

JK ARTS - hur man gör papper blomma...

Hur man gör papper plan nakumura lås

hur man gör papper plan nakumura låsSteg 1: Först ta ett ark papper Först ta ett ark papperSteg 2: Sedan, vik vänster sida över till höger sida som visas Sedan vik vänster sida över till höger sida som visasSteg 3: Vik Veckla uppSteg 4: Vik övre väns...

Hur man gör papper högtalare från Scratch

Hur man gör papper högtalare från grundenDetta är en högtalare som jag gjort från grunden med klipp jag hittade runt mitt hem. Målet med detta projekt var att göra en högtalare gratis av skrot. Den andra saken var att jag inte använder en pre gjort h...

Hur man gör papper bil

Hur man gör papper bil (detta är i ritningar)Steg 1: alla steg...

Hur man skriver på papper med en tandpetare? Komma på!!!

Hur man skriver på papper med en tandpetare? Ta reda på! - Klicka här för mer hem videor lär dig hur du kan förvandla en vanlig tandpetare i en handstil redskapen, kommer i stor hjälp när du behöver skriva något och det finns ingen penna ska finnas,...

Hur man gör "Pappas ägg"

Jag är inte en viss fan av ägg, jag bara inte gillar smaken av dem så mycket. Men jag vet att de är bra för dig så jag alltid har sökt efter sätt att göra dem smakar mer som något som inte är så eggy. När jag blev en ensamstående pappa 3 (åldrar 7,11...

Hur man gör en Nerf Jolt brand bollar

detta är bara om epicist, mest awesomest sak du kan göra med ett ryck! Små bröder se upp!Steg 1: Samla dessa verktyg och material Nerf Jolt EX-1 eller Nerf Jolt Elite, Britz 'n bitar SplatBalls (måste vara dessa som de lämpliga fat bäst), 1 Nerf effe...

Hur man gör en nerf pistol i en airsoft pistol

detta är hur man gör en normal, främre belastning nerf pistol i en airsoft pistol!Steg 1: Material & verktyg Verktyg: saxMaterial: någon Fondavgift nerf pistol,alla nerf dart (förenklad dart föredras),en pennaoch airsoft BB: sSteg 2: Skär av toppen a...