Hur man gör ram-form-tillbehör för kläderHur man gör ram-form-tillbehör för kläder

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man förhindrar vattenskador till ditt hus i kallt väder

Hur man förhindrar vattenskador till ditt hus i kallt väderVattenskador i ditt hem i det kalla vädret är gemensamma men vad som är viktigt är att hur du förhindra att det uppstår i år också. Här är en blogg som kan hjälpa dig oerhört för att förhindr...

Hur man gör RAM med en controller

Hej där och Välkommen till min första instructable :DJag ska visa dig hur man gör vissa 4-bitars RAM-minne tillsammans med en controller, så att du kan spara flera olika tilltugg av information i samma system.Jag kommer att varna dig nu, jag bor i St...

Hur man gör kvadratisk form vattenmelon

fyrkantiga vattenmelon är nu blivit mer och mer populärt i många länder, det är bra produkter för att ge presenter till vänner och familj, men om du vill prova själv, då blir det en fantastisk resa att se hur det händer...Steg 1: Köpa kvadrat vattenm...

Hur man gör en Doll House Bed med sängkläder Origami (papper hantverk) - TCGames [HD]!

Hur man gör en Origami DollHouse säng med sängkläder!Designad av: traditionellaDenna modell kan kräva lim om du planerar att kasta det som modulära bitar inte bo tillsammans för länge. Det är dock en utmärkt kasta stjärna och fungerar riktigt bra. Tä...

Hur man installerar en RAM telefon montera på en motorcykel

Min pendlar till arbete blir lite tråkigt, så jag bestämde mig att installera en RAM telefon montera så jag kan titta på min Netflix eftersläpning under min pendla. Detta är hur jag gjorde det.Steg 1: Vad vi behöver.-RAM bas för motorcykel gaffel ste...

Hur man gör skalle form frukt och grönsaker

Jag tror du har kul med många slags skalle, men aldrig gjort något med frukter eller grönsaker... denna skalle är världens första som relaterade med något du kan äta...men det kommer att vara en bra idé om du vill försöka göra en själv... och låt oss...

Hur man byter din RAM & HD i en Macbook!

Detta bör vara en ganska omfattande reparation guide för uppgradering av RAM och hårddisk i Macbook. Detta kommer att vara samma för alla B & W MacBook. Jag kan lämna något eller, eller utelämna, och det är något gjort på egen risk.Det är väldigt lät...

Hur man drar med metoden form

vara tålmodig och ju mer du gör det desto bättre fungerar material linjalen suddgummi tid. Jag gjorde det i pennan så du kunde se det bättre men gör det med blyerts.Steg 1: Steg ett Dra 8 prickar varje tum isär med blyertspenna utom den sista pricken...

Hur man gör en multmeter tillbehör och anslutning box

med min multmeter, insåg jag att ibland är det svårt att använda test sonder och det blir dyrt göra alligator test sonder, etc, så jag bestämde mig att bygga något lättare att använda och billigare.allt du behöver är en kontakt från en högtalare, en...

Hur man gör en form för lost vax gjutning

detta är den billigaste och enklaste metoden för att förbereda en mögel för förlorat vax gjutning. Allt du behöver är ditt vax skulpturer med gjut, gips i paris, vatten och behållare.Steg 1: Gör en gips blandning Använda två delar gips pulver till en...

Hur man kod i echo form i anteckningar

att skapa ett spel i anteckningar är inte svårt bara behöver du koden och metoden att göra,för nybörjare jag råd att börja med enkel programmering... LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR...Steg 1: kodningHär är koden: - (Obs:-parentes läggs till Visa dig koden i...

Hur man gör en form från en skalle

en snabb genomgång på processen för att göra en gips mögel från en skalle, och sedan ett par kastar från den. Den teknik som visas kommer från "Prop byggmästare Molding & gjutning handbok" av Thurston James. Slå upp det på Amazon, är det en...

Hur man rengör tuggummi fläckar från dina kläder; Det är lätt (+ video inuti)

vi alla gillar och behöver tuggummi (ok, vissa tycker TicTacs bara :)) men Åh pojke vi hatar det när tandköttet blir på våra kläder.Det hände mig, jag satt på ett tuggummi på en konsert. Jag trodde det förstört mina byxor. Försökt att skura det med e...

Hur man gör en plywood sköld med en läder inslagna kant

i detta instuctable får du lära dig att göra en läder inslagna sköld. Du kan använda det för LAJV, aoffer, eller oavsett andra återskapande aktivitet du föredrar, naturligtvis det också kan användas som kostym element eller bara för skojs skull!Tool-...

Hur man gör en ergonomisk USB-mus (Ergo mus) - tillverkad av Styrofoam

Hej!Om du någonsin hittat dig själv att få trötta händer/handleder när du använder en dator mus (ibland även leder det till RSI - Repetitive Strain Injury), eller du önskat att du kunde rättvis öppen upp som musen och arrangera alla funktionella komp...

Hur man gör handgjorda papper

jag absolut älskar att göra papper. Det har varit en affär för mig ett tag. Så många människor frågar mig hur jag gör det och de är fascinerad av resultaten. Jag har fulländat ett sätt att göra fina papper. De flesta papper gör tutorials lära dig hur...

Hur man faktor

gör åsynen av ett tal eller uttryck tillsammans med instruktionerna, "Faktor helt," strike fruktar in i ditt hjärta? Önskar du uppmärksammade algebra? Tja, detta instructable kommer att lära dig räkna alla nummer eller stödberättigande uttrycket...

Hur man drar en fett och enkel Chibi

Hey guys! Denna handledning är gjord för nybörjare. Eller personer som är nya till chibi konceptet. Det är en mycket enkel handledning och jag hoppas ni har kul efter den. Jag beklagar också djupt om kvaliteten på då bilder. Skanning är för mycket ar...

Hur man gör en enda armband på Rainbow vävstolen och anpassade Charm

en dag tittade jag på alla mina vänner, och de hade alla techno-färg, gummi armband går upp till AT minst armbågarna. Jag tittade på mina vänner och sa, "Varför har du så många armband?" De svarade, "gjorde vi dem oss!" Medan som inte...