Hur man gör superhjälte bevingade skorDetta är från iLoveToCreate blogger Cheri Heaton av I Am Momma höra mig Roar!

Jag har två små pojkar och de enorma superhero fans. För några månader sedan en av mina slag bloggläsare delat Denna länk med mig. Jag tyckte det var en fantastisk idé så jag bestämde mig att piska några superhjälte vingar upp för mina pojkar. De var lätt och snabb att göra. (Min version kräver ingen sömnad.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pappa gör grejer - hur man gör superhjälte masker!

Ett slumpmässigt stopp vid Aaron Brothers Art och inramning gav en eftermiddag av superhjälte åtgärder! Vi plockade upp en "Kreativitet för barn min första kul kände masker" kit och fick arbeta att göra söta superhjälte masker.Du kan få din på a...

Hur man gör superhjälte pannkakor

hur kan du eventuellt förbättra stekt bröd slathered i smör och sirap? Superhjältar, thats hur. Du kanske inte att skjuta duk från händerna eller har en ångest fyllda romans med en vacker skådespelerska, men med dessa tre enkla steg, kan du vara en h...

Hur man gör superhjälte Arm Warmers från en gammal T-shirt

arm varmare originalprojektet är från Megan Nicolay Generation t, en exklusiv bloggare för iLoveToCreate!Denna T-shirt omvandling projektet är min favorit av tillbehör i min första bok. De är super lätt att sy upp på en eftermiddag, och ännu enklare...

Hur man blir en superhjälte

genom detta instructable jag kommer att visa dig hur att utnyttja dina inre krafter (om någon) och bli den nästa Batman, Hulk eller Martian Manhunter. Minns med stor kraft kommer stor popularitet och förmåga att slå $h! t ur din ärkefiende. Så läs på...

Hur ska din egen superhjälte

Spider Man? LAMEWolverine? LAMEDuck Avenger? PERFEKTA!Att göra upp din egen superhjälte för Halloween kan vara den perfekta kostym, och kan skräddarsy efter dina egna intressen! Det ger också alla ett bra samtalsämne på frågan "Vem är du?"Steg 1...

Hur man gör ett par små skor!

Dina fingrar känner naken? Att göra en docka eller du har en docka utan någon skor? Har otroligt små fötter och kan aldrig hitta helt rätt par skor?Väl har jag fått nyheter för dig!Jag ska visa dig hur man gör dessa små skor. Du kan använda dem för v...

Hur man gör DIY cykel packväskor

göra professionella snygga korgar från mestadels återanvända material. Som ett extra hinder för mig, det måste fungera med min recumbent cykel och din traditionella diamond frame cykel.I korthetTotal kostnad$20 - kostnader varierar beroende på priset...

Hur man 3D skriva ut snygga parametriska skor

Enkelt 3D skriva ut ett par parametriskt designade kilar med detta instructable. Skorna var konstruerad med gräshoppa, en parametrisk modellering plugin används med noshörning modellering av programvara (definitionen som visas i nedre bilden).Steg 1:...

Hur man gör en 4 bevingade papper Glider

för ett skolprojekt i vetenskapen hade vi att göra segelflygplan. Jag gjorde segelflygplan nedan. För ett nytt projekt i språk konst jag talar om vad instructables är och jag kommer att visa ett exempel på en handledning.Hurra fick jag ett ADenna han...

Hur man gör en krok: "Rufio" kostym

det är alltid en utmaning att tänka vilken typ av dräkt som du vill för halloween. Personligen tror jag om kostnad, komfort och tid som jag har att antingen köpa eller göra något. Jag brukar hamna i någon typ av hus, så du inte kan verkligen bära någ...

El tråd hur man gör tron superhjälte kostym kostym med pocket blaster super ljud och musik

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en superhjälte passar som tron med en inbyggd högtalare. Filmen ovan är höjdpunkterna i hur till video. Måste EL...

Hur man fixar en bruten superhjälte (utan lim)

Denna jul som min son fick en Green Lantern actionfigur! Han var så glad! Nästa dag knäppte han sin arm bort (vissa superhjälte!). Han var så ledsen! Den natten bestämde jag mig att fixa Hal Jordan, men jag ville använda lim, eftersom detta skulle be...

Hur man gör en superhjälte cape

eftersom du behöver en, även om du inte vet det än.Jag vill bara varna alla som detta instructable innehåller massor av dåliga fotografering. Jag började arbeta på denna udden på om... hmm... 12 AM. Därför belysning ingen naturlig belysning, och inge...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Baymax" kostym

"Hej... Jag är Baymax... BA-La-La-La-La-La." Förmodligen en av mina topp tre favoritfilmer genom tiderna... Stor hjälte 6 är awesome! Tja, ville mina vänner och jag skapa stora hjälte 6 laget för 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja,...

Hur man Rhinestone skor, kläder & tillbehör

lära sig grunderna i rhinestoning skor, kläder, hattar, etc. Efter behandlingen kommer du vet vilken typ av stenar att använda, vad lim och var man kan köpa dessa leveranser, samt hur du väljer rätt storlek stenar för varje projekt, och hur man limma...

Hur man bygger en stor hjälte 6: "Gogo Tomago" kostym

Gogo Tomago är den gula speedster av stor hjälte 6 laget. Hon är spinnet, gillar att ta ansvar och är en övergripande B. A.Efter att ha sett filmen Big Hero 6, föreslog min vän att vi har dräkter skapade för de senaste Chicago komisk och entertainmen...

Hur man gör ett Paracord Rescue bälte

detta är min första Instructable och jag skulle uppskatta dina röster i Paracord Contest!Jag kommer att visa dig hur du skapar ett Paracord Rescue bälte. Medan armband kan vara användbara innehåller de helt enkelt inte tillräckligt sladd för en verkl...

Hur man gör en överlevnad paracord bälte med endast två sladdar!

jag såg på en online armyaffär en riktigt awesome paracord bälte. Det packat i 125-200 fot av paracord. Väl min packa inte så mycket paracord, men det ser nästan samma!Denna version är en mycket smidig en. Den går igenom bälte loopar mycket easly om...

Hur man gör en bred Solomon bar bälte

Hej där grabbar, här Makos84 för en ny tutorial! Jag hoppas att njuta av er allt ;)Idag ska jag visa dig hur du skapar ett brett Solomon bar bälte. Jag vill ange jag gjorde själv detta bälte några dagar sedan, som jag använder för denna tutorial rest...