Hur man kontrollerar GizDuino med Visual BasicDetta vägleder dig till uppsättningen upp, elkablar den yttre kretsen och kodning GizDuino och VBA i att kontrollera 4 lysdioder.

Instructables delas in i 3:

1. skiss för GizDuino

2. VBA-kod och design

3. ledningar för den yttre kretsen.

* GizDuino är en Arduino klon distribueras av e-Gizmo Filippinerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man kontrollerar GizDuino med bearbetning *

För några veckor sedan, har jag publicerat en Instructable om "Hur du styr GizDuino med Visual Basic" -.Jag kommer nu dokument ett annat sätt att kontrollera GizDuino med hjälp av open source bearbetning program som kan laddas ner från denna län...

Hur man kontrollerar lysdioder med en fjärrkontroll

I ett tidigare instructable jag visade hur man får de HEX koderna för fjärrkontrollens knappar. Här är länken:Nu när vi har koderna, vi kan använda dem för att kontrollera vad vi önskar, i detta instructable jag kommer att visa dig hur att slå på och...

Hack-A-lampan eller hur man kontrollerar Arduino med din smartphone

Jag fick en ikea-lampa i min lägenhet, det fungerar bra, vänd om, vänd bort... som allt det gör. Det är kindy tråkig, inte sant? Jag tänkte, Tänk om jag hacka den? Sedan kommer RGB-lysdioder till mitt huvud och idéer började flöda.På jobbet visste ja...

Hur man kontrollerar motor med SPDT reläer

Detta kommer att berätta hur man gör en DC motor gå klocka och motursSteg 1: delar1. 2 SPDT (Single pole Double kast) reläer2. 2 1K motstånd4. 2 dioder5. 2 transistorer (NPN)6. ledningar (alla manliga slutar)7. Arduino UNO8. små DC-motor9. 1 set av b...

Hur man kontrollerar Arduino med RC mottagare på 10 minuter

I denna tutorial kommer jag att visa dig hur du styr din Arduino med RC mottagare och sändare. Detta är ett mycket lätt upp och bara ta ca 10 minuter beroende på hur många saker du styr. I denna tutorial när rodret pinnen är vänster eller höger det g...

Hur man kontrollerar lysdioder med bearbetning och Arduino

häromdagen jag konfronterades med ett intressant problem, jag behövde för att styra en serie lampor från växelverkan på en datorskärm och det skulle vara så billig som möjligt. Jag tänkte direkt på en Arduino. Den hade allt som jag behövde, mer än ti...

Arduino - Control Servo med Visual Basic

Hi guys,Idag ska jag visa hur du kan kontrollera ett servo med Visual basic. Före detta projekt har jag aldrig använt Visual basic så om någon finner något misstag i min kod vänligen lämna en kommentar här och hjälpa mig att förbättra den.Du kan besö...

Ultimate Tips om hur man bli av med möss naturligt!

Hallå där! Idag jag ville dela detta snabba och enkla tips om hur man bli av med möss naturligt. Denna lösning är min favorit sätt att eliminera gnagare i ditt hus ett säkert och naturligt. Mest folk tror att gifter eller mus fölen är deras bästa alt...

Hur man gå mete med ett fiskespö & en fiske bobber

hur man gå mete med ett fiskespö & en fiske-bobberFörst vill jag säga fiske & mete är ett spel, en sport & hobby hoppas du fångar massor av fisk förstås du probbly kommer att fånga några med detta instructableDu behöverett fiskespö alla ställa...

Hur man bli av med hicka

i detta instructable jag kommer att berätta hur man bli av med de ökända hicka.Steg 1: material Saker du behöver:Ett glas vatten,Hicka.Steg 2: Hicka död Andetag i en stor mängd luft och håll den i 10 sekunder. Låt det gå och dricka 5 klunkar vatten i...

Hur man bli av med hicka! (det bästa sättet.)

hur man bli av med hickaSteg 1: vad du behöver. hals sugtabletter och hicka.Steg 2: första... granar av alla människor säga håll youre andedräkt, dricka långsamt och så vidare men detta är det bästa sättet.Steg 3: andra...lägga sugtabletter i mun och...

Hur man programmerar ATtiny85 med Raspberry Pi?

Länge sedan jag skrev "Hur man programmerar ATtiny85 med parallell port", men parallellporten är uteSå jag bestämde mig att göra en ny tutorital!Du behöver:-Hallon Pi(any)-Några startkablar (stift till bakbord)-en gpio pin (valfritt, men det gör...

Hur man spara filer med Python

I detta outgrundlig jag visa hur man spara filer med Python. Om du har ett Dropbox konto, kan du överföra till den användande den här sane program och bara spara till mappen. Om du vill spara till min dropbox typ jag /Users/WilliamMann/DropboxSteg 1:...

Hur man överför med pipett

med pipett är en viktig del av arbetet i ett laboratorium. Pipetter, särskilt mikro-pipetter som används för att noggrant mäta och överföring av små mängder av lösningar från behållare till en annan. Detta är användbart när du skapar en utspädning se...

Hur man marmor Fondant med mat färger Sugarcraft handledning

I denna video kommer jag visa dig hur man marmor fondant med gel mat färg.Steg 1: Titta på videon för denna tutorial:www.youtube.com/watch?v=3oMlPktHqrESteg 2: Besök vår hemsida för mer recept och videorwww.happyfoodstube.comwww.youtube.com/happyfood...

Hur man färg med markörer: Copics, Promarkers, ect.

I den här videon kommer jag förklara hur man färg med alkohol baserade markörer och i den andra delen kommer jag visa hur man färg en illustration steg för steg. Jag hoppas du njuter!...

Hur man bli av med fett hår snabbt

Denna video talar mycket om, hur man bli av med fet, fet hår snabbt och naturligt.Hur man bli av med fett hår - låt fett hår inte förstöra din look. Här är hur du kan få redo för party mane i ett ögonblick.** Använd Talken pudrar. Häll det över håret...

Arduinoen Robot Control konsol Program med visual basic

Vi kommer att göra vår robot console för att hantera detta projekt med Visual Basic.Vi kommer att hantera vår robot via Bluetooth.Verktyg som krävs för att vårt formulär:13 sifferknapp2 nummer combobox1 bit texbox1 bit GroupBox1 bit SerialPorthttp://...

Hur man automatiskt identifiera och ansluta till Arduino i Visual Studio med Visual Basic

Hur att automatiskt upptäcka vilken port arduino eller geekduino är ansluten till använder visual basic och ansluta automatiskt till det! (senare kommer jag att lägga hur Auto upptäcka när det är unplugged!).Obs: knappen är inte nödvändigt men det i...