Hur man ser ut som en idiot när de reser utomlandsMin bästa vän är en ivrig världen resenär och kommer hem från hennes resor (Island, Chile, Mexico, Egypten, Ryssland, Frankrike, Peru och mer) med många intressanta historier om att hantera det oväntade. Ibland kommer dessa överraskningar i form av mat eller Logi villkor. Andra gånger de kommer som kommunikation frågor eller ens dina kolleger amerikanska turister, beter sig på ett sätt som gör att du vill göra anspråk på "Uuuh... Jag är från Kanada. Verkligen inte med att killen."

Jag har sammanställt en lista över nyckel resa tips som hjälper dig inte att se ut som en idiot i ett främmande land i denna kompatibel. Eftersom vissa av dessa principer är svårt att fånga i ett fotografi, beslöt jag att utarbeta några snabba teckningar--med mig som dina traveller ikonen--att förkroppsliga varje ämne istället. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man ser ut som en Zombie.

För er deltagande i en zombie krypa, gå knep eller behandla, deltar en Halloweenfest, eller helt enkelt känna sig som en zombie. Allt du behöver är några make-up, tid och BRAAAAAINS.Steg 1: leveranser jag Använd den följande verktygen/smink upp till...

Hur man ser ut som Marilyn Monroe

Hej där alla detta är en handledning om hur du gör din makeup som marilyn monroe skulle ha gjort.Detta med några tips från hennes makeupartist samt några av mina egna idéer för att få hennes utseende.Jag hoppas du gillar det och njuta av min andra hu...

Hur man ser ut som en hacker (inte faktiska dataintrång)

regler - du kan bara ändra de ___ delar annars inte fungerar detKommandon:av - ser bättreECHO ___ - hur att kommunicera via kommandofilenpaus - stopp rörelse och ber användaren att trycka på valfri tangent för att fortsättaCLS - Rensar skärmenträd -...

Hur man ser ut som Chewbacca

Detta var en superkul målning! Var noga med att berätta vad du tycker, och Vänligen prenumerera på mig youtube-sida! Tack!Steg 1: Base Skissa på munnen med en vit eyeliner, fylla i ögonen med svart kroppsfärg, fyll i ditt ansikte med brun kroppsfärg,...

Hur man ser ut som en Barbie Doll - om du känner för det....

Här är en awesome video om hur du skapar det super ditsy eller girly Barbie look. Fungerar speciellt bra på blonda kvinnor! ^ __ ^ Hoppas du njuta av det, om du har någon sugestions för vids behaga låta mig veta.Andra fantastiska videor av amazingnes...

Hur man ser ut som en levande docka ^ __ ^

här är en härlig handledning från Fin visar hur du kan göra en levande docka utseende.Det är väldigt söt, jag hoppas du njuter :)Vår kanal - http://www.youtube.com/user/poutbrushTack för att titta på...

Hur man ser ut som Harley Quinn! Omvandling av make-up.

[youtube]mXyYf6EgcD8[/youtube]...

Hur man syr en som ärm med lätthet

Ärmhålet av hylsan är något längre att ärmhålet av kroppen, detta skapar mer volym i cap sleeve för din skuldra och överarm. En ärm kommer har vanligen någonstans från 3/4"- 1" för extra längd för att underlätta i ärmhålet mätning. Denna ärm har...

Hur man målar som en professionell

Hej alla,Alla ville måla ett rum och insåg att du inte vet hur? Eller du behöver några kontanter och hake ett måleri jobb men du suger på målning? Vi kommer i detta instructable jag ska visa dig hur man måla som ett proffs och få en rena enhetlig roc...

Anpassa din Apache serverutrymme, och hur man ser det över internet.

i detta, min första Instructable, jag kommer att visa dig en fortsättning på detta instructable, "gör din dator till en Server i 10 minuter." I denna fortsättning lär jag dig hur du anpassar sidan som kommer upp när du skriver "http://local...

Hur man ser ut efter en liten kattunge

Varje dag är April fool's day för Tecwyn Twmffat. Och idag är inget undantag. Lust att fira den är oemotståndlig. Är detta instructable en genomarbetad spratt eller innehåller den användbar information? Jag lämnar det upp till dig att avgöra.Nyligen...

Hur man ljus matcher som ett proffs (omedelbart)

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en cool liten trick som du kan imponera på dina vänner med. Du kommer att kunna direkt ljus matcher som du dra dem av bältet. Om du gillar detta instructable Klicka på länken för att se den ins...

Hur man fixar öronproppar som har förlorat sina gummi

Jag råkar älska öronproppar som kom med min iPod. När den gummerade delen kom bort av en, sedan den andra, försökte jag par efter par ersättare bara för att finna mig själv som önskar jag hade min gamla earbuds tillbaka. Min musik ljud inte bara dets...

Hur man kasta ner som Marv av: grillar Inc.

Hur att kasta ner som geten och lära sig att skjuta som Curry.Steg 1: Skaffa några färska sparkarSteg 2: Skaffa din humle rättSteg 3: Lyssna på Jumpan av Drake och framtid att få hypeSteg 4: Hoppa som de verkliga 6 Gud.Steg 5: Plocka upp bollenSteg 6...

Hur man ser trevligt använder billig smink

Hej alla! Jag har aldrig investerat i bra smink... helt enkelt eftersom det är alldeles för darn billigt. Jag kommer att dela hur jag gör min makeup varje dag använder apotek smink. Njut!Steg 1: stiftelsen Först, du ska behov att applicera foundation...

Hur man ser bra ut för en konsert

Detta är min steg att se bra för en konsert jag vet hur göra detta eftersom jag varit t0 5 konsert detta är mina sex så om du har en konsert kommer upp jag kan hjälpaSteg 1: Gör dig redo hemmaFörst måste du klä in din kostym eller kläder som du måste...

Hur man kasta korten som ett proffs

någonsin sett någon kasta en kort och hacka rätt in i en apple eller något? Eller vad sägs om att ha en kort kamp! Cool rätt? Ja nu kan du göra det också! (Rätt efter att ha läst detta) så låt oss komma igångSteg 1: Dina däck Nu, form och storlek av...

Hur man tjäna som Pete Sampras

Med prestationer som fjorton majors, en rekordartade 5 US Open titlar, 7 Wimby mästerskap och den näst största spelaren genom tiderna. Pete Sampras är definitivt en av de bästa atheletes på jorden. Också, med en bra serve, skulle inte du älskar att s...

Hur man låter som din favorit ponny

material:1 röst1 liten kunskap om musikLåt oss komma igång! Detta är mycket lättare om du är en tjej eller en kille med en särskilt hög sångröst, men bli inte avskräckt. Det är ganska lätt att få göra detta.Steg 1: Definiera din röst typ. För många m...