Hur man Stud din kläder

vill lägga utan lite snygga effekter till en bit av kläder? Stud det! Här, vår skönhet trender expert Thea lär dig hur du stud dina kläder.

Steg för steg:

1. börja med kläder & dubbar. Vi rekommenderar att du använder äldre kläder som du vill donera annars. Dubbar kan beställas online i olika former och storlekar.

2. verktyg. Du behöver pincett och en hammare. En mindre hammare kommer att göra det lättare.

3. börja dubbning. Driva stuteriet genom kläder och vik stiften över med en pincett. Avsluta genom att hamra ner stiften.

4. Upprepa processen. Gå igenom denna process tills du har ett mönster som du är nöjd med.

Tips: Om fingrarna börjar skada, ta en paus!

Relaterade Ämnen

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Hur man Rygghäftning läder

Hand sy lädret är lättare än du tror! Jag gillar att sy läder med en Rygghäftning. Det liknar en backstitch i styrka, men skiljer sig genom att du sätter båda nålar genom varje hål. Allt du behöver är lite tålamod, starka händer (eller stark tång!) o...

Hur man färga läder

När jag först börjar lära sig om leatherworking, läste jag massor av forumämnen om hur du färga läder och hittade många olika svar om "rätt" sätt att göra det. Efter att ha spelat med det för lite, jag fick reda på vad som fungerade och gjorde i...

Hur man förbereder läder för sömnad

I detta instructable jag ska täcka de olika sätt du kan prep din sömnad linje och stansa hål i läder för att sy. Jag var helt befuddled av denna process när jag först börjar leatherworking, men efter några månader av försök och misstag jag känner mig...

Hur man skär läder

Skärande läder är super lätt med rätt verktyg. Det kan verka ganska skrämmande om du försöker att gå på det med en sax, dock.I detta instructable jag ska visa dig hur man skära både tjocka och tunna läder och ge några tips om hur att få bästa snittet...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Hur man knyter din Tagelmust (Touareg turban)

Drömmer om öken landskap och vandringar genom i oförlåtande sandfilled områden och/eller vill uttrycka din kärlek för Touareg öken blues genom att klä upp som en Touareg?Då måste du veta hur man knyter din daviss eller Touareg turban!Vad du behöver:e...

Hur man knyter din sko

Steg 1: Hej där! U vet inte hur man knyter din sko? Dem titta på denna enkla instructable.Steg 2: Först, göra ett x med dina skosnören.Steg 3: Nu hålla x men ta den rätta strängen och stoppa in under ad ses i bilden. Du kommer att ha ett x med en "kn...

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Hur man startar din första Mini Kombucha bryggeri

Älskar den syrliga smaken Kombucha men hatar att betala de höga priserna för denna rika fermenterat te späckad med antioxidanter och goda bakterier? Du kan enkelt starta din egen kombucha mini bryggeri för mindre än femtio dollar, inklusive din utrus...

Hur man ångra dina stygn utan att oroa dig!

Så du tittar på din stickning, och du känner dig ganska bra om hur det ser ut!Allt verkar gå bra... då ser du det! Att ett litet misstag mitt i din rad! Ahhh!Inte oroa dig! Jag kommer att visa dig hur man ångra dina stygn tillbaka till det stitch, så...

Hur man vakna din rumskompis upp för gymmet

när din rumskompis är lat och trött och han behöver lite "extra" motivation för att väcka honom, måste du lägga drastiska åtgärder.Till exempel:-slå honom med en fladdermus-spotta vatten i ansiktet-stapla möbler på hans säng-dumpning is på honom...

ARDUINO hur man bygger din egna universal IR-fjärrkontroll

Jag har hittat många tutorials online för att ta emot IR koder med din ARDUINO men inte en hel del handledning förklarar hur man skickar dem, de flesta av de som jag hittade hade också massor av kommentar om det inte fungerar. Skicka IR koder med din...

Hur man slipar din kniv

jag kommer att visa dig hur man slipar din kniv.Steg 1: Material som behövs En knivEn skärpning stenoch olja (valfritt)Steg 2: Steg 1 Först du ta din kniv och håll den i handen med bladet på stenen i 45° vinkel.Steg 3: Steg 2 Kör bladet på varje sida...

Hur man bevarar din egen persilja

säger som dess skördesäsongenJag trodde att jag kan visa dig hur man bevarar dina grödor.Just nu vet jag bara hur man bevarar persilja.Vänligen njutaSteg 1: Vad du behöver 1.a liten plastpåse2. parsely som du vill bevara3. olivolja4.a knivSteg 2: Kom...

Hur man bygger din PC för Media Center, webbserver, arkivera delar

Denna tutorial visar dig hur man bygger en PC för installera min mediacenter, webbserver, dela filer.För mig ska jag använda den till göra en mediacenter.Vad behöver du? :Mini eller mitten av tornetMamma styrelsenProcessornRAM-minneFör min användning...

Hur man Motion din hund

Hej Karl hundälskare! Har din hund destruktiva beteenden som att gräva, eller riva upp ditt hus? Eller ens psykologiska frågor som biter, ändlösa pacing eller andra till synes absurda beteendemässiga problem? Nej? Sedan förhindra dessa problem och lå...

Hur man Rhinestone skor, kläder & tillbehör

lära sig grunderna i rhinestoning skor, kläder, hattar, etc. Efter behandlingen kommer du vet vilken typ av stenar att använda, vad lim och var man kan köpa dessa leveranser, samt hur du väljer rätt storlek stenar för varje projekt, och hur man limma...

Hur man arbetar med läder, A gatlopp design.

Läder handskarJag designade dessa för länge sedan som bas mönster lägger ytterligare Detaljer för och sedan sälja på, jag gör att sälja men jag kommer inte att lägga något här för det eftersom inte jag här att sälja grejer bara pass på mitt arbete oc...