Hur man utformar en cykel stam i DreamcatcherNär detta skrivs, Dreamcatcher körs som en plugin för Maya, men en nyare webbläsare baserad version är redan i verk, så istället för att gå igenom Detaljer om hur man kör alfa-versionen av mjukvaran, jag ska täcka grundläggande begrepp av att arbeta med Dreamcatcher.

Designa en cykel stam görs vanligen genom intuition och stresstest. Dreamcatcher, kan du ange de krafter som du vill att pjäsen för att tåla och har den genetiska algoritmen gå igenom tusentals iterationer för att nå en lösning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Charley stol - hur man utformar en laser skär stol

Ok så jag sticker inte under stol jag detta speciellt utformade för orkanen laser tävlingen (tekniskt jag tog fram det i den långa listan av saker jag vill göra en båt, en verktyg bänk/butik och en kameralins varmare för tid förfaller), men vem vill...

Hur man utformar en parametrisk bokhylla

när en bokhylla inte är en bokhylla? När den har ingenting men växter och stenar på det (gruvan). När den har inget annat än kläder på det (barn). När den har ingenting men verktyg och sågspån på det (hubbies). Då är det bara en uppsättning av hyllor...

Hur man gör cykel stå

Enkelt sätt att göra cykel ståSteg 1: Hur man gör cykel ståSe video för mer detaljer.Om du inte kan se videon, Följ [denna länk]Du behöver:4 x metall hylla parentesbalkhängare krokskruvarnaSkruv hylla parentes till botten av balk och hängare krok til...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Hur man bygger en cykel kamerafäste under US$ 1,00

i detta Instructable jag ska lära dig hur man bygger din egen cykel robust kamerafäste till en mycket låg kostnad.Här i Brasilien det kostar runt om R$ 2,00 konvertera till amerikanska dollar bör vi ha något runt US$ 1, 00.Först och främst behöver du...

Hur man gör cykel lampor magnetiskt med sugru + magneter

CYKELLYSEN kan vara frustrerande och långsam att fästa och ta bort, speciellt i dåligt väder med handskar på! Genom att lägga magneter till ditt ljus och din cykel, kommer du att kunna knäppa dina lampor på och av med handskar på, och i en fråga om e...

Hur man trä balans cykel (dagbok)

detta är en instructables om hur man gör en trä balans cykel som också är min dagbok från att göra för min GCSE produkt design-projekt.Steg 1: Vad du behöverFör att kunna göra denna balans cykel behöver du följande:2cm tjock plywood2cm tjock furu (br...

Hur man byter din cykel hjul wth enkla verktyg

Byta på din cykel är en lätt uppgift som du kan utföra i bekvämligheten av ditt hem. I detta instructable vi titta på en hastighet cykel som går under namnet på GMC Denali (inte på allvar det är vad det heter). Men kom ihåg att dessa steg kan ändras...

Hur man utformar en High Powered raket

detta ger dig en översikt över hur du designar en hög effekt raket. Detta instructable kommer att hjälpa dig att avgöra vad du vilja till design och flera tips på hur man bygger den.Steg 1: programvara Först, måste du få en bra programvara. Jag skull...

Hur man utformar sju segment display driver chip på VLSI consept för första gången!?

Idag, ska jag visa dig hur du utformar en sju segment display elektronisk komponent föraren som är liknande med 7447 chip. Detta projekt var jag gjorde då i mitt universitet är förra året, tack vare min föreläsare, lärde jag mig att desing ett chip T...

Hur man utformar en enkel PCB gerber fil

Seeed Fusion Service kommer att starta en verksamhet. Personer som följer denna anvisning att utforma en PCB gerber fil och skicka sina gerber filen till oss kan deltagare i denna verksamhet. Vi kommer att sätta gerber på våraFusion Galleri. Om dinGe...

Hur man utformar en Ninja Hoodie med Sketchbook Pro

Ok, visserligen detta är mer av en "titta på vad jag har gjort!" än en "hur man", men jag ska försöka ta dig igenom min tankeprocess som jag designade denna hoodie.Den mall som används kan laddas ner här. Konceptualisera! Jag älskar ho...

Hur man utformar handdockor

Nöja sig med husgeråd, att utforma en unik marionett!Om du gillar konstruktion, limning och sömnad och ta tid och omsorg med detaljer, kan du avsluta flera dockor över en 2 veckor.Om du har ont om tid och behöver en marionett snabbt-Titta på berömda...

Hur man utformar en 3D-skrivare

Jag byggde nyligen min egen 3D-skrivare med en vän. Processen var både utmanande och givande, och det är häftigt att ha en 3D-skrivare av min egen design. Men hittade jag mycket lite information ute på hur man gör en 3D-skrivare från grunden på egen...

Hur man utformar en bas i Minecraft

Hej, idag Star kåren kommer att lära dig hur man gör design för en bas i Minecraft.I kommer att använda en fängelse design för att lära dig hur man gör. Låt oss börja!Steg 1: Gör en grundläggande layoutFörst göra en grundläggande layout och börja med...

Hur man utformar 3d tryckta glasögon

Detta är hur jag designade 3d tryckta ramar runt linser som kan göras av någon optiker!Jag ersatte min trasiga glasögon fördelade 3d scanning min lins med hjälp av telefonens kamera och Autodesk 123D fångst. Du kan se de instructable här:, men du kan...

Hur man utformar en 3d utskrivbara replika pistol

Hej alla stötta beslutsfattare, idag ska jag visa dig hur man gör en 3d utskrivbara prop pistol från en 2d bild.I detta instructable jag ska göra en anti materiella pistol från fallout nya vegas med rörliga delar.Verktyg som behövs:-123d design http:...

Hur man rida raceing cykel seaftly

reacing cykel, idag ska jag berättat hur att rida en reac cykel seaftly. först av allt du har att köpa kläder som ärseafty halemt, seafty jacet (sweetr), gluves och seafty shoos. Det finns en annan sort som vi kallar det full sot. bär thes hålla dig...

Hur man bygger en cykel Generator

Avsikten med detta projekt är att bygga en rättfram human powered generator från en begagnad cykel och kan användas för att driva glödlampor, blenders, mobiltelefoner, bärbara datorer och andra små apparater. Detta projekt kommer att hjälpa en utveck...