Hur sätta på Camouflage-färgad ansikte målabra för krypskyttar i airsoft, jägare eller människor som känner sig som att vara osynlig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...

DIY papper hantverk projekt: Hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor

Ett intressant DIY papper hantverk projekt kan bestå en mängd lätt Göra det själv papper hantverk idéer för dig att göra hemma. Detta steg för steg handledning med instruktioner om hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor projekt är någ...

Hur man gör en LED creeper ansikte

Detta instructable visar dig hur man gör en LED creeper ansikte med en på av växla.Steg 1: Samla leveranser. Du behöver:20 10mm lysdiodersvart tejpskumgummiplattaWire1 knappbatteri1 knapp batterihållare1 på/av-knappWire stripporlödkolvlödaen matta1 p...

Hur tvätta smutsiga händer?

HejDag ska jag visa dig haw för att tvätta fet händer täckta med olja och paus kuddar blandning.Steg 1: Vad behöver vi? Allt vi behöver i dag är en sked av kök salt eller socker eller båda om du vill. Och diskmedel. Allt vi behöver att få denna extra...

Hur berätta om någon ljuger utan att använda en lögndetektor

Oavsett om du är en normal person, eller en auktoritet, behöver du veta om någon ljuger, eftersom du inte kommer alltid har en lögndetektorSteg 1: Om de ändrar deras ton/inställningOm en person är arg, då lugnar ner, eller lugnar ner och blir arg, de...

Hur lätta hud naturligt i 10 minuter, ta bort mörka fläckar på ansikte

Hur man tar bort Sun Tan från ditt ansikte & hals direkt på 15 minuter... Hur man ljusare hud naturligt i 10 minuter...

Hur man gör en animerad Morphing ansikte

här är ett sätt att skapa en animerad eller icke animerade morphed zombie ansikte med hjälp av den gratis fotoredigeringsprogram (Gimp), och några penslar hämtat från internet. När du har gjort ditt foto till en super läskiga monster bild, har jag äv...

Hur man gör papper får ansikte - kinesiska zodiaken Origami

Kort introduktion av kinesiska zodiaken djurMycket som Western astrologi är den kinesiska zodiaken en urgammal visdom fortfarande konsulteras av miljontals människor idag. Det har också tolv tecken, tilldelats för personer enligt deras födelsedatum....

Hur man gör en stående ansikte kanna

Här är en steg för steg Guide till att skapa ett funktionellt konstverk.Steg 1: Börja med en kanna och en bra bild Om du har möjlighet att kasta en tillbringare form, sedan din väl på väg. Om du har en vän som kan kasta en för dig - du kan fråga dem....

Hur man gör en rättsmedicinsk ansikts återuppbyggnad

detta är en kort översikt av hur kriminaltekniska 3D-manuell kraniofaciala reproduktioner är klar. Medan detta instructable visar processen för ett ärende från början till slut, det är inte avsedd att vara en proxy för att undervisa de kunskaper och...

Hur tvätta ull & Fiber... utan tovning det!

En FiberArtsy handledningJag gick igenom mina gamla inlägg häromdagen och insåg att min tutorial för att tvätta ull är helt otillräckligt! Det var en speciell – tvätta ull med regnvatten-post. Tja, timingen är perfekt eftersom jag precis köpt en mass...

Hur man gör en MASK | HANDLEDNING | ANSIKTE KOPIA |

https://www.youtube.com/watch?v=hPzRyZUYp-E&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MASK du behöver! Idag kommer jag att visa dig en bra idé hur man gör en mask!Steg 2: Det är mycket lätt att kopiera ansikte! Viktigaste är att du kan göra det hemma n...

Hur tvätta din klättring rep använder tvättmaskin

jag hade bara kommer en sea cliff bergsklättring idag, och min rep hade blöt med havsvatten så jag tärnade för att tvätta min rep.Behöver normalt du bara blöta rep i vatten för några timme att rengöra repet men min rep är ganska smutsiga så jag maski...

Hur tvätta en sovsäck

Växer upp i en camping familj och gå med scouting gav mig en kärlek till camping från tidig ålder. Fråga vem som helst som tält läger att en av dina mest värdefulla delar av utrustning är din sovsäck. En välskött sovsäck kan betyda skillnaden mellan...

Hur sätta spel på en grafritande miniräknare

Så fort jag fick min grafritande miniräknare visste jag att jag var tvungen att få spel där. Problemet var att inget fungerade!!! Hur som helst gör jag bara detta instructable för er som vill ha spel på din grafräknare. Jag kommer att inkludera åtgär...

Hur berätta om nästa bränsle spara tanken är legitim eller ingenting mer än en Gimmick för att stjäla dina pengar

De flesta alla vet om bränsleekonomi men inte många av oss förstå varför våra bilar få miltal de får, eller varför bilar få värre körsträcka i stad än de gör på motorvägen. Förhoppningsvis kan jag hjälpa ta bort mysteriet med denna artikel. Också, fö...

Hur berätta om en dollarsedel är verkliga eller falska

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur att berätta om en dollarsedel är verkliga eller falska, med hushållens material.Steg 1: Du behöver... Behöver du:En dollarsedelMagneterSteg 2: vikning Vik vänster sida av dollarn bill ca 1/4 långt in....

Hur tvätta ditt hår mindre

Genom hela min barndom tvättade jag mitt hår varje dag. När jag blev äldre och kände ständigt pressad tid mellan flera jobb och heltid skola, var jag desperat för lite extra tid. Jag tänkte skära ut de extra fem minuterna i duschen och hur lång tid j...

Hur man 3D-Print mångfärgade obejcts

Hej, med detta Instructable vill jag visa dig hur 3D utskrift flerfärgat objekt med en enda extruder. För att göra detta skrev jag ett OpenScad skript, som tillåter oss att göra så. Du kan se resultatet i bilden ovanSteg 1: Hur fungerar det?Skriptet...