Hur till: Laser gravör!Vi har alla sett filmer eller instructables visar upp laserskurna objekt och projekt, och jag är också säker på att de av oss som är beslutsfattare har undrat hur mycket en av dessa maskin skulle kosta. Tråkigt nog någon form av kraftfull skärare skulle vara långt utanför min budget, men som jag bara var ute efter en maskin som kan skära tunna material som papper, kort och tunn läder, snubblade jag över denna gravör, det är ett kit som köpt från Gearbest i Kina.

kan du köpa laser här: Gearbest - laser gravör

Viktigt: Detta är inte sponsrad, Gearbest skickade mig ett objekt att se över, de betala inte mig dessutom och jag bara uttrycka mina egna åsikter, detta instructable är inte att främja maskinen, det är att låta folk använda det som det finns inga andra instruktioner.

uppdatering: både benbox och domänkontrollanter som GRBL verkar ha brutit nedladdningslänkar, det finns två alternativa program som jag kan föreslå: lite brand laser: detta är en annan bit av programvara som jag hitta som fungerar med denna maskin, men se till att du har en maskin som kör windows 7 eller högre. som kan hittas här: (jag hittar denna länk snart) ett annat alternativ som är svårare att använda men fungerar är universal gcode avsändaren , titta på tinkernuts video på hur man använder den. Det kan hittas här: LINK - gcode avsändare

Se Steg
Relaterade Ämnen

DVD till Laser gravör

Hej alla!Detta är min allra första instructable, jag har varit i denna sida för ett par år nu, och detta är den första stora projekt jag ta itu med på, så jag bestämde mig att när jag är klar med det jag skulle publicera det så, här är det!Mitt namn...

Hur till anpassad gravera en Zippo lättare hemma

Hej alla! Idag kommer jag att visa dig hur man gravera en Zippo (eller liknande) lättare med någons namn hemma. Du kan köpa en Zippo för så lite som 10 dollar online så föreslår jag att du tar en ordentlig titt i huvudet butiker, rök butiker eller on...

Hur man Laser gravera små-Mouthed bägare

Min fru ville ha några pokaler laser graverad som sista minuten julklappar. Vanligtvis, lasergravyr runda glas objekt är en bit av kakan... men pokaler tenderar att ha små munnar, bredare bottnar av drink-anläggning avsnitt och korta stjälkar. Korta...

Benbox med Eleks Laser gravör (GearBest /Banggood)

Figur: Gearbest.com Laser gravyr maskin (baseboard ingår ej)Hårdvara konstruktionDetta dokument expanderar på detaljerna i Instructable nedan:"Hur till: Laser gravör!" av MakerBoxAtt lägga några extra tips på konstruktion, samt att ge mer detalj...

Hur man använder Laser gravörens för att göra en 9 mans Morris (ett medeltida brädspel)

hur du använder den laserskärare för att göra en medeltida brädspel nio mans MorrisJag gjorde det på Techshop.Detta kommer att bli ett riktigt kort och enkelt, jag sätter ihop en serie av medeltida spel för reinactors och historia buffs, den som jag...

Hur du använder Laser gravörens för att göra en Fox & gäss spel (ett medeltida brädspel)

hur du använder den laserskärare för att göra ett medeltida spel Fox & gässJag gjorde det på Techshop.Detta kommer att bli ett riktigt kort och enkelt, jag sätter ihop en serie av medeltida spel för tyglar-aktörer och historieintresserade, den som ja...

Hur man rengör en Epilog Laser gravör @ TechShop SF

jag gjorde det på TechShop SFJag är inte säker på om alla kommer ihåg eller ens riktigt lärt hur till ren laser upp när de görs med hjälp av dem här på TechShop. Så jag tänkte att en snabb skulle video hur man vara lämpligt.Det är alltid del av vår m...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

CNC Laser gravör

Hej därTory på MYDIYCNC igen.Idag vill jag visa er alla hur du kan helt enkelt lasergravyr på din CNC-maskin. Med en laser huvud är SKITKUL att använda. Du kan gravera något från trä, plast, kartong, osv... Vad du gravera eller bränna in med laserhuv...

GearBest laser gravör DIY Kit monteringsanvisningar

Jag har alltid hävdat att församlingen byggsatser för 3D-skrivare, laser gravörer/fräsar och mal maskiner har inget att avundas till mer expansiv enheter - baserade på samma principer och tekniker - säljs monterade och förmodligen med mer curerad des...

Lägg till Laser etsning anlagen till en CnC kvarn

Detta Instructable visar dig hur du enkelt kan lägga till laser etsning anlagen till din befintliga CnC mill. Efter att ha följt denna Instructable har du tillgång till en etsning laser samt en traditionell fräsning spindel. Genom att ha både verktyg...

Arduino Laser gravör trä Design!

Hej alla, mitt namn är Michiel och jag ska visa dig hur man gör en awesome letar laser gravör!Ett par månader sedan, det fanns en CNC utmaning här på instructables, medan kolla uppgifterna i denna tävling, jag såg några ganska cool gravyr-maskiner oc...

Frankenstein Laser gravör

Detta Frankenstein laserskärare var byggd av en gammal scanner och skrivare.Hela utvecklades runt instructable av Ingela och hans "Pocket Laser gravör".Detta är en Making-Of. Även om många, om inte allt, av stöldkoden konstruktionen kräver påhit...

LEGO NXT Laser gravör

Efter att ha sett några laser gravörer på Instructables och deras intrikata resultat bestämde jag det skulle vara värt att bygga min egen maskin för att göra några trä skyltar och konstverk. Jag bestämde mig också jag ville att det skulle vara lätt a...

Pocket laser gravör.

jag har försökt att få mina händer på en laserskärare en tid men de verkar alltid utom räckhåll. Alla bra saker som kan göras med en riktig laserskärare kittla fantasin.Jag tycker det är dags att dela mitt senaste projekt - en låg kostnad laser gravö...

Ännu en DIY Diode Laser gravör

Jag har alltid älskat CNC-maskiner! De är framtiden sedan de uppfanns först! Jag anser fortfarande att CADing och CNCing är mirakel. När den första skrivaren kom hem till mig (jag var ca 10) fick jag verkligen fascinerad av det faktum att jag kunde s...

Anpassa din anodiserad ficklampor med en laser-gravör på TechShop

Någon kanske har ficklampor eller andra anodiserad aluminium saker de vill gravera. Detta Instructable visar hur man Markera eloxerad aluminium ficklampor - både planglas och böjda.Detta arbete gjordes på TechShop, i Round Rock, Texas!Steg 1: Skapa f...

Gjuta en Hacker pass stämpel med Sugru, en Laser gravör och en 3D-skrivare

Vi behöver en passport-stil stämpel för Tampa Hackerspace för stämpling Hacker pass. Vi kunde rista en för hand men istället jag trodde jag skulle tillämpa vissa högteknologiska verktyg. Så är här hur man använder en laser gravör, 3D-skrivare och Sug...

Med Zen Toolworks CNC med Laser gravör

Detta Instructable från Zen Toolworks kommer att omfatta hur du använder din Zen Toolworks CNC-maskin med en laser gravör kit från Jtech Photonics.Utrustning som behövs:Zen Toolworks CNC-maskin. Våra kompletta satser finns på vår hemsidaJtech fotonik...