Hur till Mod NERF Zombie Strike Doublestrike Blaster vara handled-monteradJag är tillbaka! Tyvärr, ingen kombination låsa idag, men det bör vara nästa. Hursomhelst, min bror fick mig en NERF Zombie Strike Doublestrike blaster i julklapp, och jag bestämde mig att ändra den för att handled-monterad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till mod nerf dart

ok, detta är en instrucable som talar om hur till mod nerf dart.efter ca 175 kulor sparken måste du pulver dem igen.pulvret (du behöver) kommer att öka intervallet, och maktSteg 1: samla saker enkelt få pulver, servetter och en nerf dart(s)Steg 2: mo...

Hur till mod nerf elit kulor

hoppas du njuta av det!Steg 1: Först måste du en nerf elit kula och en tummen please.Steg 2: Andra ta orange eller grön spets.Steg 3: Nu bör det se ut så här.Steg 4: Nu, få tummen tack Aline det precis som så...Steg 5: Nu sätta tummen tackel i kula.S...

Hur till: mod nerf supersoaker flaska-blast

material: sax, eltejp, med halm, limpistol, penna röret.Steg 1: Skära av orange och svart bit från klart rör.Steg 2: Varmlimma fast en liten pieace av halm på den mellersta ringen.Steg 3: Glida penna röret över halm och varmt lim!Steg 4: Skära en bit...

Hur till Mod Nerf skiva

Steg 1: material Nerf skiva och svart sharpieSteg 2: Mod Färga den helt svart så det blev skit hela detSteg 3: U R klar du kan använda detta så att folk inte kan se där det gick i mörkret...

Nerf Gun Mod: Nerf Zombie Strike Hammershot

från ca 15 spänn och modifierade med modell Masters färger med en enda åtgärd airbrush, massor av torrborstning, slipning och fylla med skvadronen spackel, låg friktion 3M maskeringstejp.Nu har jag en zombie killer som fungerar bra!...

Hur du mod nerf vulcan

Ive gjort lite forskning och har grunda ute hur till mod nerf pistolen. Jag ingår också något annorlunda för batteriet att hålla det svalt och hindra motorn från smältande. Vissa andra människor är sannolikt bättre än mig på detta i detta fallet modd...

Hur till mod en nerf IX-1 reflex!!

i detta instructable jag ska visa er hur till mod en nerf IX-1 reflex. Detta är min första instructable, vara så trevligt.Här är en bild från färdiga nerf gun:Steg 1: Skaffa material För detta mod, behöver du:-din nerf IX-1 reflex-tejp-sax-skruvmejse...

Hur till Mod A Calculator

denna handbok förklarar hur du mod en miniräknare och ändra knapparna. Jag kommer använda en XL tesco miniräknare som visas i bilden.Jag kan inte ansvara för eventuella skador på räknaren så det är din risk. Har du en 8.5/10 chans kan du få kalkylato...

Hur till mod min bit Pusher

om du tittat på min bit pusher jag nämnde ett scope så i detta hur jag kommer att modding min andra bit pusher kommer jag att göra ett före och efter foto låt oss komma igångSteg 1: Mod 1 Så jag lägger till mods vad först ett handtag ett scope Dunno...

Hur till mod och gamla ficklampa i ett LED ett

i detta instructable, kommer jag att visa hur du mod denna klassiska modell av ficklampa in i en ny LED ficklampa. I stort sett ersätter den gamla lampan med en massa lysdioder.Steg 1: Material Detta är en ganska billig instructable (förutsatt att du...

Hur till Mod SonyEricsson högtalare till arbete med en iPod.

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man mod ett par Sony Ericsson högtalare att arbeta med iPods, MP3-filer eller något som har ett uttag för hörlurar!Detta är min första instructable så jag hoppas du gillar det!Utrustning:Vilken kabel s...

Lägga till en enkel omfattning till en nerf n-strike elit alpha trooper cs - 12

Så, Hej killar detta är min första instructable. Och jag ska visa er hur man mod här pistolen. Först måste du:En toalett rulleCling wrapDitt vapenTejpen permanent spritpenna (valfritt)en gul/grön/röd highlighter (valfritt)Först wrap clingfuel över To...

Hur till mod xbox in i Star Wars Millennium Falcon

vänligen besök WWW.MLMOD.COM för mer information och fullständig pdf.Steg 1: Ta isär Falk Med kenner 1979 Falk.Det finns 10 philips skruvar på undersidan av denFalcon.Du kommer att behöva gut allt inuti med dremalutom benen och några skruv morgonpigg...

Hur till mod 4/5 generationen Pokémon savegames (nr R4 och andra flashcards behövs!)

God morgon, Instructables användare. Jag ska visa dig hur du mod Pokémon savegames utan R4, DSTT och andra bildkort. Detta instructables fungerar på 4/5 generationen Pokémon spel (Pokémon Diamond/Pearl/Platinum/Heartgold/Soulsilver/svart/vit). Låt os...

Hur till mod en nerf dart eld i din Longshot CS-6.

Detta är min första instructable och en extremt lätt.En dag jag tröttnade att kontrollera om walmart hade någon "effektivisera" dart för min longshot, varje gång jag går de säger theres inget i lager eller de bära inte dem längre, så jag bestämd...

Hur till Mod A Nerf Maverick

Steg 1: skruva Första är att skruva bort alla skruvarSteg 2: demontering Efter att du skruvade skruvarna nästa steg är att ta en del kroppenSteg 3: Suplies Det enda du behöver göra detta mod är fem öreSteg 4: Att sätta Pennies i Höna du ta den isär k...

Hur till ändra Nerf Raider CS-35 strypningen spjällfunktion

i den här självstudiekursen ill att visa dig hur du uppgraderar din blaster för en bättre räckvidd och högre makt. Men tänk på att du ändrar din blaster på egen risk :) Visa lite stöd och hjälp köpa material för nya Mods :D (Inte oroa dig det kostar...

Hur till Mod An Xbox 360 Wireless Headset att öka batteriets livslängd

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur att dubbla livet av ditt trådlösa headset batteri från6 timmar till 12 timmar med denna mycket enkel Mod.Steg 1: material För att göra detta måste du1 Xbox 360 trådlöst HeadsetEn gammal liten MP3 spela...

Hur till Mod A ryggsäck

Iv'e hade denna gamla ryggsäck för två år och för mig skolan slutade precis igår och jag skulle få en ny ryggsäck för nästa år så jag bestämde mig att se hur jag kunde mod den här.Steg 1: Skaffa några verktyg Vad du behöver:-liten sax-lim eller tejpS...