Hur till re-nåla fast ett lås utan Original nyckelhär är vi, Nash och Dara, igen med lite lurigt runt affärerna. Vi har haft ett badrum i butikerna som har varit där innan vi flyttade, och har aldrig haft en arbetande nyckel. Jag har äntligen blivit trött på det och ville åter fästa den på en nyckel som inte matchar något annat och som jag haft i en låda för ett par år. Vi investerat i ett nytt fastnålnings ett tag tillbaka; en anständig storlek en är ganska billigt och har du ett bra tag.

Detta är något som jag har gjort ett tag, men du kan göra med liten eller ingen erfarenhet. Om du vet hur att använda pincett, kan du åter fästa ett lås. När man vänjer sig det, kan du åter fästa ett lås på 5 minuter med några hicka.

Jag ibland har problem med processen, och har aldrig kunnat hitta en bra tutorial online; så, här är en ganska ingående steg för steg guide för de av oss som behöver mer grafik.

De verktyg du behöver är:

Kwikset åter sätter Set
Liten skruvmejsel
Dörrhandtaget med lås.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till re-nåla fast ett lås med Original nyckel

efter att ha gått igenom processen att förklara hur till re-nåla fast ett lås utan den ursprungliga nyckeln, insåg jag att folk kanske vill ha en liknande förklaring till åter sätter ett lås som du har precis köpt.Detta är faktiskt mycket enklare än...

Hur till skydda din usb med ett lösenord

hur du lösenordsskyddar din hårddisk och USB blixt driva utanprogramvara. Denna video visar dig hur man låser pen-drive utan programvara. Hur man säkert USB-enheter och andra bärbara lagringsenheter. hur du lösenordsskyddar alla dina filer på din Fla...

Hur till: konvertera en byrå i ett badrum fåfänga

Ett par år sedan denna byrå tog många timmar av min tid till remsor och refinish i denna härliga bränd orange färg. (Jag kommer att lägga fullt innan och efter här inom kort av henne, men för nu, vi ska bara använda henne här som en hur man efter att...

Hur till ren och försegla ett munspel

detta är en kort beskrivning av hur man rengör ett munspel. Munspel, förståeligt nog, får full av saliv, mat, drycker, svamp, bakterier och korrosion. Om du spelar regelbundet bör du rengöra dem regelbundet och om du bara plocka upp en gång per år bö...

Hur till hacka en Ipod in ett fall för en HPDA, cigaretter, pengar, visitkort... etc.

tidigt en morgon jag var på jobbet (i en liten center city Café), brygga en stor balja med iste. Av någon anledning verkade det som en bra idé att ha min Ipod i min hand medan jag försökte att flytta badkaret. Detaljerna är lite disigt, men på något...

Hur till använda bakpulver som ett naturläkemedel

bakpulver, även känd som natriumbikarbonat, är ett av de mest diskuterade ämnena idag. Inte bara det är billigt och kan hittas i varje hem, men det är 100% rena, naturliga och säkra. Det är också ett faktum att natriumbikarbonat fanns i allt levande!...

Hur till ren grafit bort av ett tangentbord

så här var mitt dilemma. Jag utvinna grafit stavar av två kol-zinkbatterier för min omedelbar kylning lödkolv. Jag sätter den grå finkornig grejer (tror jag det var grafit) som är runt grafit staven i en plast bin. När det otänkbara har hänt, spillde...

Hur till öppen flaska vin med ett rep

Öppna en flaska vin med bara en bit snöre eller rep.Gör 2 knop och push det strängen mellan glaset på flaska och kork, när Knut kommer att vara djupt inne än du kan öppna flaskan, bara dra ut string.cheers...Lägg till mig på Facebook (klicka som på F...

Hur till stopp den analoga spakens glidande på PSP utan att ersätta det

det enkelt, du inte behöver equiment, bara att gå till steg 1.Steg 1: Fixa det! Rulla analog pinne runt mycket tid tills det gå tillbaka till där det var! Men det kan glida tillbaka igen, så fortsätta göra det tills det tillbaka till där du vill vara...

Hur till återvinna pall trä för återanvändning, utan att bryta i styrelserna.

jag gjorde en pall trädgård projekt och för att starta den, fick jag en bestående av 60 pall som jag var tvungen att dekonstruera.! Jag fick prova alla möjliga sätt att bryta upp! I denna video fungerade bäst för att återerövra trä "utan att bryta de...

Hur man gör skor av ett par Jeans

Video läraren på hur till göra skor av ett par gamla jeans.Steg 1: Vad du behöver SymaskinJeansKartongSkor sulorKritaPinsSteg 2: Steg 1 Rita ett par skor (flip flops arbete bäst) på en bit kartong och klipp ut.Steg 3: Steg 2 Skär av avsluta av byxa b...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.

Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.I denna tutorial:Del 1: Hur till hoppa börja en bil.Del två: Hur du ändrar en punkt...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till installera en fast längd böjda dusch gardinstång

hur till installera en fast längd böjda dusch gardinstång. Milan Rosan av Build.com visar dig hur man installerar en fast längd böjda dusch-gardinstång....

Hur till etch ett kretskort.

OK, jag gör detta instructable att förhoppningsvis vinna Epilog laser utmaningen, om jag vinner skulle jag använda det att göra min egen PCB och att mixtra med.OK, är så att göra egna Mönsterkort inte att svårt faktiskt, om du har lyxen av en lasersk...

Hur till låsa upp ett badrum lås om ditt syskon har det låst

har du någonsin behövt komma in i badrummet och du inte kan få eftersom en av dina syskon låst det?, om så definitivt läsa hans instructable. Rätt när jag ser att dörren är låst jag tror "Jury-Rig det!", och så ska man.De flesta badrum lås är my...

Hur till återvinna en barn tröja i ett Doggie bajs väska innehavare

behöver du ett praktiskt sätt att hålla bajs plocka upp påsar när du går du hund, följ denna ìble. Jag ska visa dig hur till återvinna en barn tröja i en händig dandy bajs väska innehavare!Besök gärna min blogg, Bloggie eleganta, där du kan hitta and...