Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.

I denna tutorial:

Del 1: Hur till hoppa börja en bil.
Del två: Hur du ändrar en punktering
Del tre: Hur du använder Fix-en-Flat

** Obs ** stegen är märkta förvillande. Om titeln är "steg 11: steg 13 & 14:..." då är det steg 13 och 14 för den del av handledningen. Ledsen för besväret.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast Ripped bilsäten

om du är som mig och har en gammal bil; sätena har förmodligen några revor i dem. Jag planerar på att få klädslar i framtiden men på grund av låg medel jag har till vänta men jag hatade att få skum gnugga bort på mina kläder så jag bestämde mig att s...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...

Hur till sätta fast motorn skrika: diagnostisera problem med harmoniska Balansblock och skrikande motor

Avgöra om du har en lös bälte, dålig betydelse eller en sviktande harmoniska Balansblock kan vara svårt, men om du kolla ett par saker kan det vara mycket lättare. Min skrika uppstod när jag använde powersteering, AC, eller startat bilen. Detta inneb...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast en fast Xbox 360 (eller PC) skiva fack

Xbox inte öppna upp? Frukta inte! I detta instructable, jag visar hur att reparera en dator eller Xbox-skivenhet så kan du komma tillbaka till njuta av dina favoritspel. Detta är min första instructable, men jag ska göra mitt bästa för att vara grund...

Hur till sätta fast döda atmega och attiny avr chips

Atmega fusebit läkare, som namnet säger det, enheten för att reparera döda Atmega och Attiny familj AVRs genom att skriva tyg fusebits. Vanligaste misstag eller problem är en fel klocka källa (CKSEL fusebits), inaktiveras SPI programmering (SPIEN säk...

Hur till sätta fast stöd av en akustisk gitarr

jag fick nyligen en Alvarez 5014 gjorde 22 September 1975. Det var totalt i god form. Dock är fruktansvärt ostämd kom ryggen lös. Detta instructable är tänkt att visa dig hur man tillbaka bra ljud till denna klassiska gitarr. Det låter fantastiskt nu...

Hur till sätta fast HP Pavilion dv7-6000 serien täcka / gångjärn / kablar

Hej alla! GodmanGen här och detta Instructable är om min lilla historia som en ägare av en Pavilion HP DV7 Laptop.Det hela började när jag var ute efter den perfekta bärbara datorn... Som PC användare tidigare hade jag behov av något kraftfullt med s...

Hur till sätta fast, sand och polska sprayfärg

Vi gör alla misstag genom att vara hasteful :)Så jag har jobbat på slutfasen av den centerhögtalaren stå jag gör för min slutgiltiga teknik CS-8080HD center kanal enhet och jag betalade priset av rusande. Mitt garage var mycket kallt när jag måla met...

Hur till sätta fast döda hörlurar

du precis köpt en fin, glänsande ny para samman av hörluren. Du rusa hem för att hitta hur trevligt ljudkvaliteten är, och hur bra bas är. Denna lycka går på för ett par månader tills det hjärtskärande ögonblicket händer. Dina lyssna på din favoritlå...

Hur till sätta fast "Ingen mobilnät" fel

Det är naturligtvis en dyster situation för dig när du möter "Mobil nätverk inte tillgänglig" frågan när han försökte ringa dina kompisar på gång. Det är ganska frustrerande och du kan inte låta gå ut av den. Lyckligtvis! Det finns några praktis...

Hur till sätta fast "Press slutaren Release knapp igen" visas på en Nikon DSLR.

Om du äger en Nikon DSLR och suddently en felaktig "Tryck på avtryckaren Release igen" dyker upp och det kommer inte ta några bilder även om du trycker på avtryckaren repeately, vad skulle du göra?Jag hade detta problem en vecka sedan på semeste...

Hur till sätta fast dålig kinesiska Arduino kloner

Har du någonsin undrat om en billig kinesisk Arduino klon faktiskt fungerar?Du betalar bara några kronor och få samma produkt. Låter för bra för att vara sant rätt?Sanningen är att vissa arbete och vissa inte. Följ resten av detta instructable och ja...

Hur till sätta fast en platt bildäck

min bil fick en spik i däcket och snarare än föra den till garaget ha dem koppla in den, jag gjorde och tog några bilder.Detta instructable visar dig hur till lapp din bildäck.Steg 1: verktyg Behöver du:-Car jack-Lug skiftnyckel (eller uttag)-Tång-Kn...