Hur till sätta fast Ripped bilsätenom du är som mig och har en gammal bil; sätena har förmodligen några revor i dem. Jag planerar på att få klädslar i framtiden men på grund av låg medel jag har till vänta men jag hatade att få skum gnugga bort på mina kläder så jag bestämde mig att sy upp hålen för tillfället. Naturligtvis är detta inte en mycket vacker fix men eftersom jag kommer att täcka upp senare ändå gjorde det egentligen ingen roll för mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.

Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.I denna tutorial:Del 1: Hur till hoppa börja en bil.Del två: Hur du ändrar en punkt...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast en platt bildäck

min bil fick en spik i däcket och snarare än föra den till garaget ha dem koppla in den, jag gjorde och tog några bilder.Detta instructable visar dig hur till lapp din bildäck.Steg 1: verktyg Behöver du:-Car jack-Lug skiftnyckel (eller uttag)-Tång-Kn...

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...

Hur till sätta fast/restaurera en gammal fågel hus

Har du någonsin haft en fin fågel hus bara falla ner från dess träd? Eller kanske du bara vill ge en gammal fågel hus ett trevligt nytt utseende. Om du gör är denna tutorial för dig. Idag kommer jag att visa dig hur man kan fixa en trasig fågelholk o...

Hur till sätta fast/rengöra en igensatt kran

detta är min första instructable så försök att bära med mig. Om du har någonsin märkt en minskning i flödet från en diskbänk kan det bero på mineral uppbyggd i kranen huvudet. Detta är en enkel och relativt billig metod för rengöring det.Material:-Vi...

Hur till sätta fast din svaga Guitar Hero 3 rem.

jag kommer att visa dig hur du fixar din guitar Hero 3 rem som är svag, njuta.Steg 1: material. får dessa. (och ledsen bilden är åt sidan, kan du fortfarande se den.)1 x guitar hero gitarr.1 x gamla remmen.1 x gummiband från en sak av sallad.Steg 2:...

Hur till sätta fast din Dune Buggy's bromspedalen

våra gamla dune paraplyvagn är en hel del kul att köra. Människor stirrar och säga "fin bil, man", och det känns som en kändis, väl kinda. Så den enda dåliga delen om körning dune buggy är att stiftet håller på bromspedalen inte gillar att bo i....

Hur till sätta fast stöd av en akustisk gitarr

jag fick nyligen en Alvarez 5014 gjorde 22 September 1975. Det var totalt i god form. Dock är fruktansvärt ostämd kom ryggen lös. Detta instructable är tänkt att visa dig hur man tillbaka bra ljud till denna klassiska gitarr. Det låter fantastiskt nu...

Hur till sätta fast HP Pavilion dv7-6000 serien täcka / gångjärn / kablar

Hej alla! GodmanGen här och detta Instructable är om min lilla historia som en ägare av en Pavilion HP DV7 Laptop.Det hela började när jag var ute efter den perfekta bärbara datorn... Som PC användare tidigare hade jag behov av något kraftfullt med s...

BlackBerry Tour minne kort hacka och hur till sätta fast din batterilucka

när jag först fick min Blackberry Tour batteriluckan skulle något piper när jag skulle hålla telefonen i mina händer och typ. Jag är något persnickity detta var oacceptabelt, men tänkte att det inte var värt en tur till butiken för att se om en fix....

Hur till sätta fast läckande glasögon

detta är inte en långsiktig lösning, och är inte garanterad att få perfekt resultat.Steg 1: Hur man fixar läcker glasögon Detta är för fritids glasögon det läckan där det organ som innehar linsen möter linsen.Steg 2: Vad du behöver Behöver du två hus...

Hur till sätta fast en fast Xbox 360 (eller PC) skiva fack

Xbox inte öppna upp? Frukta inte! I detta instructable, jag visar hur att reparera en dator eller Xbox-skivenhet så kan du komma tillbaka till njuta av dina favoritspel. Detta är min första instructable, men jag ska göra mitt bästa för att vara grund...

Hur till sätta fast den röda ringen av död (och inte med handdukar)

som många Xbox 360 ägare, jag har alltid bott i fruktan för den röda ringen av död. Jag hade hört om det och hur man fixar det med handdukar, och en dag hände det och anledningen till det händer är oftast att kylfläkten har brutit och slutade fungera...