Hur till vända din gitarr från mono till stereoOk detta instructable handlar om att ställa in en mono gitarr till en stereo gitarr och im inte talar om en mono till stereo kabel splitter eller ett A\B kopplat ingen im talar om halsen och bron plocka upp varje med det egna amp antingen på samma tid eller separerade detta öppnas en helt ny värld av idéer och möjlighets
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör din gitarr rem AWESOME

idag ska jag visa dig hur man gör din gitarr rem awesome (och kanske lite dödliga). Först behöver du:-1 tråkig gitarr rem-en förpackning med hundra 1 1/2 tums takläggning naglar-1 härskare-1 sharpieSteg 1: Första sakerna första Hitta en inte så cool...

Hur du kör din gitarr pedaler i Stereo

För att köra din gitarr eller bas pedaler i stereo behöver du en pedal som kan dela signalen inuti pedalen själv.Att ha minst en mono ingång, med 2 utgångar i andra änden.Du kan även göra detta med en splitter, men det kommer att skapa en mycket rena...

Hur man målar din gitarr helt enkelt

Detta är en guide för hur man sprayfärg gitarren.Steg 1: GitarrDu bör börja med att ha en gitarr. Jag valde min röda Fender Stratocaster men ville ha en mer professionell letar bild så jag tog bara en från google bilder (de är i princip samma sak).St...

Hur att stämma din gitarr

hur man stämmer min gitarr - det är ganska enkelt. Titta på denna video...

Hur att stämma din gitarr till sig

du kanske inte alltid har en tuner händig, men om du spelar själv då du slipper oroa dig för att vara i samklang med någon annans gitarr, så länge du är i samklang till dig själv.Steg 1: Steg 1Ställ in botten E sträng det bästa du kan. Om du behöver...

Hur man blända din hallick kopp!

Steg 1: Få ditt material! Plocka du cup, väljer vissa bling och få beredda med din design!Steg 2: Den roliga delen! Nu är det dags att limma dessa strass på. E6000 är ett bra lim att använda för alla craft-projekt. Det obligationer något till något!...

Hur att rengöra din gitarr band

jag nyligen refinished en gitarr Ive arbetande på för min dotter, och som en del av processen, jag var tvungen att rengöra banden, tänkte att jag skulle kasta detta på här för vissa folk som inte kanske vet bästa processen.Steg 1: preparering Första...

Hur att återanvända din T.T. BAT

Hej där... jag fick lite kul artiklar för dig som du kan göra din egen bara av med din gamla T.T. bat...

Använda en gitarr pedal för att skicka mushändelser till din PC via USB

i detta instructable, jag ska förklara hur jag använde en gitarr pedal som ett fotreglage skicka mushändelser via USB.Jag behövde en tålig, tillförlitlig fotpedal som jag kunde använda för att skicka signaler till min PC. Helst ville jag växeln mappa...

Hur till använda en bild som bakgrund på din Xbox 360

du kan få uttråkad av standardbakgrunden på Xbox 360, eller de andra temana som ingår, så du kanske vill använda din egen bakgrund. I detta Instructable kommer att jag berätta hur du använder en bild som bakgrundsbild på din Xbox 360.Du behöver:Dator...

Hur till bygga din egen gitarr

hur man bygger en egen gitarr från grunden.Detta instructable kommer att hjälpa dig att lära dig hur du anpassar din egen gitarr, börjar med en tom kropp.Steg 1: Forma gitarr Forma gitarren är ett svårt steg. Detta kommer att ta mycket tid och kommer...

Hur till använda din videokamera som en webbkamera

om du är lik mig du har en hel del vänner som har flyttat hemifrån, och lever tusentals kilometer bort, eller har du vänner som du gick till universitetet med att alla lever på olika ställen. Jag personligen hatar telefoner och instant messaging men...

Hur till vända på din ipad när dess helt dischagered...

Hej, och tack för att ta en titt på min instructable om hur du gör din ipad slår på när dess urladdat.Jag trodde det skulle vara häftigt att visa dig en hacka jag lärde mig ett tag sedan så, Njut av :)Steg 1: steg ett... Som ni kan se, min ipad är at...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur du ger din gitarr A anpassade måla jobb

när jag först började spela gitarr, jag spelade ett billigt epiphone Les Paul p90. Senare köpte jag en Ibanez Gio, som har varit min gå-till gitarr eftersom. En dag, fick jag trött på den ursprungliga rödfärg ordningen i min Epiphone, så jag beslöt a...

Hur du intonate din gitarr.

Har ditt gitarr känns ostämd när du kommer till högre banden? A re förekommande problem de flesta gitarr spelare ansikte är intonationen av deras gitarr. Fastställande intonationen innebär att se till att gitarren är i samklang med sig själv, och att...

Gör din gitarr humbuckers omkopplingsbar till enda spolar

om du har en gitarr med dual-coil pickups, eller humbuckers, du kan enkelt ändra ledningarna så att du kan använda bara en av spolarna på varje pickup istället för både ringar. Detta ger dig tonen och dynamiken i en enda spole (och sorlet alltför) ut...

Hur till öppen och ren din gamla mekaniska klocka

Hej, alla!!!Idag ska jag visa dig hur man rengör din gamla klocka. Min klocka är Orientex 17 juveler, det är en klassisk, handbok slingrande manliga klocka.Instruktionerna och var försiktig!Steg 1: Öppna klockan Använda skruvmejsel eller vass kniv at...

Hur till sjal din tändare med Paracord

detta Instructable visar dig hur att Linda en lättare (eller andra objekt) i paracord.Jag nyligen köpte några paracord efter beter instructables och bestämde mig för att göra min egen "vänners kompatiblaSteg 1: Vad du behöver Du behöver-Vissa paracor...